- 4 Mart 2010
- 416
- 0
hihoyyythihoyyythihoyyytlisteye benide ekleyin 1 agustos benimde.....ramazan gelini olacagız ne yazıkki gece sahura nasıl kalkıcam ben su an tek sıkıntım o((
hoşgeldinnnn:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyythihoyyythihoyyytlisteye benide ekleyin 1 agustos benimde.....ramazan gelini olacagız ne yazıkki gece sahura nasıl kalkıcam ben su an tek sıkıntım o((
canım bizim balayı imkanı olmuyo malum ramazan arefesi, ama bakalım :) belki 2 günlüğüne gümüldereye gitcez inşallaaaahhhhhhhhhhh:)
kaynanam da iyidir işte: :uhm:
allah kolaylık versin canım :) bizde çeyizleri yeni annemin evinde bi odaya topladık, offf bisürü şey varmış :uhm: yoruldum yaaa
gelinlikleriniz hazırmı kızlar! ben daha provalara bilem başlamadım? modaevim "bana son 1 ayı bıraksan bile olur dedi. ama daha erken gelmek istersende gelebilirsin" dedi. geçmi kaldım acaba? :uhm: