- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
anam çiçekçik sende mi çiğdem ben üstüme alındım ama Şeyma hangimize sordun ki canım?
her ıkınızede olmus olsun canım.... ıyı ya bır haftanız gıtmıs en azından az kalmıs canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam çiçekçik sende mi çiğdem ben üstüme alındım ama Şeyma hangimize sordun ki canım?
YA KIZLARRRRRR BEN NEDEN SİZİN RESİMLERİNİZİ FACE DE GÖREMİYORUM, SİZ NASIL BİRBİRİNİZİN Kİ GÖRÜYONUZ... BAK KÜSERİM HEEEE senağlama
oyyyy üzülme canım yaaa offff ben de kötü oluyorum böyle.
Sonuç çok çok daha önemli ozaman senin için.
Aslında aklıma takarsam ben de başlıyorum kurmaya ya sonuç kötü gelirse
falan diye allah korusun ama çoğu zaman aklımdan atıyorum.
Yani hep iyi bekliyoum kötüye hiç ama hiççç hazırlıklı değilim...
İNNŞŞAALLLAAHHH bişeyciği yoktur bebişinin:Saruboceq::Saruboceq:
canım biz birbirimizi ekledik arkadaş olarak ta ondan görünüyoruz ama senin
ayarlardan olsa gerek ark olarak ekle butonu yok sayfanda eğer
eklemek istersen arkadaş olarak ekle beni ben de kabul ediym fotolarımı görebilrisin ozaman
tabi ben de seninkilerini kimleri
eklemek istiyorsan grubun sayfasından seç isimlerin üzerine tıkla arkadaş olarak ekle de
eklenir.
YA KIZLARRRRRR BEN NEDEN SİZİN RESİMLERİNİZİ FACE DE GÖREMİYORUM, SİZ NASIL BİRBİRİNİZİN Kİ GÖRÜYONUZ... BAK KÜSERİM HEEEE senağlama
tatlım bir sürü kişiyiz burda çok normal hatırlamaman ben sabah ne yediğimi hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
inşallah canım ya hayırlısı ama işte benim durumum 3lüde riskli çıktıda yaptirimde değilki gözle görülür durumlar var o insanı geriyo
AAAA EVET, AYARLARDAN ihihihi DÜZELLTİM :roflol:
gurubun adı ne bende ekliyim sizi
Kızlarr Hallisna başkanı gördüüüüm MAŞALLLAH çokk güzelmişşş yahu ayrıca gelinliği ve duvağı da harikaaaaa.
evet yaa çok güzel ben de gördüm maşşallah ne yakışmış gelinlik :)
:kedi: :kedi: :kedi: çok teşekkür ediyorum.. bakan gözlerin güzelliği sanıyorum..opuyorumnanaktanBende gordum evet cok guzel olmussss
tatlım senin kendi hesabınla alakalı heralde.. kendi profilin her paylaşıma kapalı.. arkadaşlık teklifini bile kabul etmiyorsun gözüküyor.. kendi face hesap ayarlarına bakar mısın... biz birbirimizi arkadaş olarak ekledikten sonra görebildik..Ben kimsenin resmini fila görmüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm facede :gitme:
Ben neden göremiyorumm ya, küscem bak şimdi hepinizeee :çok üzgünüm::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
canım sanırım iki haftaya kadar çıkar bi haftası geçti bakalım
Cicekcik ve defne25 canım arkadaşlarım bu konuda deneyimli biri olarak ne olur çok fazla kafanıza takmayın ve internette konu ile ilgili araştırma yapmayın bende yaptırmadan önce çok üzüldüm ağladım internette neler olacağı ile ilgili gece gündüz durmadan araştırma yaptım sonuçlarım iyi çıkmasına rağmen depresyona girdim ve hamileliğimin 5 ayından sonrasını kabus gibi geçirdim bu nedenle iyi düşünün iyi olsun
inşallah canımmm inşallahh :Saruboceq:amin canım cümlemizi utandırmasın rabbim
dün mr sonuçlaırnı almaya cerrahpaşaya gittim sonuçalra bakıyorum snaki anlıyormuşum gibi bi sürü siyah beyaz foto gibi nasıl pozlar var bi tane yandan var eli kafa hizasında 5 parmak açık böle yan profilden o burun ağız şaka gibi yaa bi tane var sanki gülüyo birinde esniyo insan nasıl kıyar yaa çok fena bir durum varsa bilee çıldırıcam bunu düşünmekten cidden geliyorlar gidiyorlar böylee sinir hastası olucam sanırım sonunda allahım başka şeylerle sınamasın kimseye yaşatmasın
senn daha barışmadın mı annenle???kızlar annemle konusyorum nolur bana dua edın cok uzmanadan barısalım ıns...
gurubun adı ne bende ekliyim sizi
Cicekcik ve defne25 canım arkadaşlarım bu konuda deneyimli biri olarak ne olur çok fazla kafanıza takmayın ve internette konu ile ilgili araştırma yapmayın bende yaptırmadan önce çok üzüldüm ağladım internette neler olacağı ile ilgili gece gündüz durmadan araştırma yaptım sonuçlarım iyi çıkmasına rağmen depresyona girdim ve hamileliğimin 5 ayından sonrasını kabus gibi geçirdim bu nedenle iyi düşünün iyi olsun
senn daha barışmadın mı annenle???
tatlısım annemın sakınlesmesını bekledım 1 hafat daha sakınlesmemıs ıstee...
evet angelcım aynen öyle bekliyorum işte bende bölee elim kolum bağlı
herkese mutlu-huzurlu-sağlık dolu bir gün daha diliyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
_angel bebiş tepiklerine başlamış.. hadi gözünaydın..
en güzel ağustos anneleri diye arattım çıkmadı
yanlış bişeymi yaptım :))))