2009 Şubat Anneleri


arkadasım cok saol.ama kalbi durunca belirti olmuyomus:1no2: neyse hayırlısı olsun.inşallah sag salim bebeklerimize kabusuruz allahım koru bizlerii benneyaptımki
 

CNM bende bu perşembe gidiyorum doktora. 12+3 günlük hamileyim gidene kadar 13 hafta olucam nerdeyse bakalım hayırlısı
 

ayy evet kızlar ya. hep aklıma gelir benimde. ama büyüdüğünü hissediyorum. umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağıma alırız.

bugünlerde sertleşme olmaya başladı. sanırım bebiş büyüyo. o yüzden içim rahatladı biraz.cumartesi gidinde görürüm inşallah.

keşke bi cihazla şöyle kalp atışını duyabilsek. streteskopla duyulur yazıo ama bizim evdekilerle kendi kalbimi zor duyuyorum, onunki nasıl duyulcak yaaa :uhm:

içinizi ferah tutun kızlar. belki biliyosunuzdur. hamile olduğunu öğrendiğin günden itibaren her gün bir yasin okumak lazımmış.

hem hayırlı evlat olsun hemde sağlıklı olsun diye. bence okuyun sizde.. rabbim hayırlısını nasip etsin, yasin süresi içimizdeki vesveseleri de alır.
 
CNM bende bu perşembe gidiyorum doktora. 12+3 günlük hamileyim gidene kadar 13 hafta olucam nerdeyse bakalım hayırlısı

ay aslında bende bekleyip öyle mi gitsem diyorum ama doktor iki hafta sonra gel dedi.. aslında 13 de gitsem belki cinsiyeti de görülürdü.

ama dayanamam o kadr heralde. doktor tanıdık olduğu içn belki iki-üç hafta sonra yine giderim a.s

kızlar peki ikili testten sonra ilk hangi test var biliyonuz mu?
 
arkadaşlar bu arada doktorunuzun ultrosona göre söylediği olası doğum ne zaman? Bana 6 şubat dedi

benim 18 şubat. normal gidiyo. ama tabii tam tarihi galiba 4. ayın içinde belli oluyo. sonradan da değişiyo yine. yaklaşık veriyolar.
 

arkadasım bende hafif bastırdığımda hissediyorum göbek deliğimin orda hemen hemen.ama benim sag tarafımda tabi eşimde kızıyor bebeğe bastırma bişe olur diye.bende cok bastırmıyorum korkma diyorum.o da cok endişeleniyor elimi koydugumdasırnaşık şeyama benm cok hosuma gidiyor.sag da olunca erkek derler bu arada:1rolleyes: ama canım bebeğime meleğime zarar gelmesinden çok korkuyorumsenağlamasenağlama allahım onları bize bağışlasın inşallahyerimseniben
 

benimkinin cinsiyeti perşembe belli olursa haber veririm sana. inş olur yaa merak ediyorum çok aman sağlıklı olsunda önce
 

canım korkma kötü şeyler getirme aklına. benim de sağda duruyo hissediyorum en baştan beri orda olduğunu. hatta doktora gitmeden önce demiştim eşime de sağda duruyo bak tam burda diye :) cidden de ordaymış. hala sağ tarafıma yüsüstü yatamıyorum rahatsız ediyo.

bişey olmaz bastırmakla :1hug: eşler de böyle işte :roflol:

benim eşimde gelip yokluyo arada bakalım büyümüş mü diye yerimseniben

içini ferah tut sende yasin oku canım. yarın da kandil. rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
 
benimkinin cinsiyeti perşembe belli olursa haber veririm sana. inş olur yaa merak ediyorum çok aman sağlıklı olsunda önce

evet canım tabii ya sağlıklı olsun da hiç önemli değil. bana kalsa öğrenmem ama işte evdekiler merak ediyolar. bi de işte eşyaların rengi olayı var. bana kalsa herşeyi sarı yeşil alıp olayı kurtarırım. doğumda da sürpiz olur cinsiyeti.,

ama hep içime erkek gibi doğuyo.
 
kızlar cok sagolun ya.inanın burda yanımda ne ailem ne arkadasım ne dostum var.hiç kimsem yok.inanınkadınlar kulübünden aldıgım destekler alsıgım moraller cok güzel.içimi rahatlattınız canlarım benim.her ne kadar birbirimzi tanımasakda ne güzel birbirimize olabildigimiz kadar yardımcı oluyoruz.kızlar hepinizi çook seviyorum.eksik olmayın
 
Ya benimde hep erkek doğuyo içime. eşime pek bişiy sölemiyorum ama aslında kız çocukları daha sevimli olur ama nedense erkek gibime gelyo işte
 
arkadaşlar bende yasin okunmasını duymuştum ama bir türlü okumak nasip olmadı kafamı kaldıramadığım için ama bide annem dedi günde 88 fatiha okumak gerekiyomuş sağlıklı olsun diye onu okumaya çalışıyorum evet yarın kandil allah dualarımızı kabul etsin işallah
 
slm arkadaşlar benimde doğumumu 18 şubat dedi doktorum perşembe günü tekrar gidicem kontröle. doktorum saçımı boyatmamda hiç bi sakınca görmedi bende boyattım ama pişman oldum bi kaç yazıyı görünce bebeğin üzerinde tam etkisi saptanmamış ama yinede kimsayasal olduğu için korkuyorum.
 

canım ne demek. tabii ki öyle. gerçekten de burda destek olmak için varız.

sen içini ferah tut bebişini üzme emi. onları herşeyi hissediyolarmış.

eğer rahat huzurlu bi hamileilik geçirirsen bebiş de sakin olurmuş.
 

bunu bilmiyodum canım. aslında evet fatiha da okuyabiliriz.

bir de ben aklıma geldikçe ayetel kürsi okurum kendime ve bebeğime üflerim. rabbim hertürlü kazadan beladan kötülükten korusun diye.

zaten bebişle birlikte rabbim bir de melek gönderirmiş anneye. onun yüzünü vücudunu şekillendirsin onu korusun diye. hep onları koruyan bi melekleri var. bi de biz varız. rabbimin izniyle hiçbişey olmaz onlara.
 

korkma tatlım ama bir daha boyatma bence. dipten farkı renk çıkarsa bant falan takabilirsin. aman boşver şimdi biz hamileyiz ne yapsak yakışır, cici bici oluruz.
 

aynı tarihteymiş bizimmmm. canım keşke yapmasaydın. ama bişey olmaz heralde doktorun bişey demediyse. ben makyaj bile yapmamaya çalışıyorum yine de. nolur nolmaz.
 
arkadaşlar çatlama konusuna gelelim. ilgilenenlerin dikkatine. sitede bir araştırma yaptım; en çok kullanılan krem markası lierac. faydasını gördüğünü söyleyenler var. kullanmayı düşünenler 3. aydan sonra cildimizi nemlendirmemiz gerekiyormuş. içeriğinde kakao yağı, e vitamin ve alfahidroksit olan ürünler faydalıymış. 3 ünü de içeren bir ürün var mıdır bilemiyorum. ama kakao yağını tavsiye eden çok. bilenler bilmeyenlere anlatsın:)
 
korkma tatlım ama bir daha boyatma bence. dipten farkı renk çıkarsa bant falan takabilirsin. aman boşver şimdi biz hamileyiz ne yapsak yakışır, cici bici oluruz.


bende bi daha asla boyatmayı düşünmüyorum. görümcemin düğünü vardı dedim boyatıyım doktorumda izin verdi ama neden öyle bi hata yaptım bilmiyorum bebeğim herşeyden önemli. neyse arkadaşım bi seferlik oldu.bant iyi fikir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…