- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende internetten öyle okumuştum onun için pek önemsemiyodum geçen dr a gidince kullanman gerekiyor dedi 3. aya kadar kullancakmışım sonra diğer vitaminlere geçecekmişşutarafagitti
kızlar ilginç bir bilgi cinsiyet ile ilgili bi bakın bu sayfaya
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
tamam kızlar, hemen araştırdım bende, ben folik plus kullanıyorum, o günde 3 tane alınıyormuş, folibol günde 1 tane, karışıklık oradan kaynakandı..
Yaa şimdi benim soruma geçsek,,,, ben dün 4 tane almışımmmm, bişey olurmu kiiiii??? ödüm patlıyorrrr??
Haa birde bu folik asit ne zaman bırakılacak, doktoruna soran arkadaş, buraya bi yazsa, da biz de öğrensek ...
tamam kızlar, hemen araştırdım bende, ben folik plus kullanıyorum, o günde 3 tane alınıyormuş, folibol günde 1 tane, karışıklık oradan kaynakandı..
yaa şimdi benim soruma geçsek,,,, ben dün 4 tane almışımmmm, bişey olurmu kiiiii??? Ödüm patlıyorrrr??
Haa birde bu folik asit ne zaman bırakılacak, doktoruna soran arkadaş, buraya bi yazsa, da biz de öğrensek ...
kızlar ben dünden beri çok kötüyüm yaa senağlama dün kk da bebeğini karnında kaybedenler bölümünü okudum.genelde 9 ve 12 haftalar arasında bbeğin kalbi duruyormuş.ilerleyen zamanlarda ise 20.haftada da durabiliyormuş.bende sanki öyle bir hisse kapıldım.ama bebeğim beni hisseder diye de cok korkuyorum belli etmemeye çalışıyorum.nolurr bana yardımcı olun.içim içimi yiyo.kontrolüme de daha varsenağlamasenağlama
aybüke ben de bu hafta kusmayı bıraktım. hala kokulara dayanamıyorum ama bişeyler yiyebiliyorum. 3 haftadır et, tavuk hiç bişi yiyenmiyıdum şimdi et yiyebiliyorum çok şükür
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 aylık hamileyim bende allah hepimize bebeklerimize sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin
yaa kızlar, ben dün 3 tane folik asit alacağıma 4 tane almışım, haplarım sayılı da, bugün farkettim, bebeğime bişey olurmu kiiii ????
slm canlarım bende epeydir kk deyim fakat şubat annelerini ilk defa ziyaret ediyorum bende 12+3 hamişim allah herkezin bebeişin sağ salim kucağına almayı nasip etsin.a.s.a.s.
bide folik asitin 8. haftadan sonra kullanılmasının gerekmediğini okumuştum.bununla ilgili bilginiz varmı canlar...
AMA BU İNGLİZCE YAAAAAA:1no2:
kızlar ben dünden beri çok kötüyüm yaa senağlama dün kk da bebeğini karnında kaybedenler bölümünü okudum.genelde 9 ve 12 haftalar arasında bbeğin kalbi duruyormuş.ilerleyen zamanlarda ise 20.haftada da durabiliyormuş.bende sanki öyle bir hisse kapıldım.ama bebeğim beni hisseder diye de cok korkuyorum belli etmemeye çalışıyorum.nolurr bana yardımcı olun.içim içimi yiyo.kontrolüme de daha varsenağlamasenağlama