2009 Şubat Anneleri

valla hayatım iş bitmiyor sorma..bende halılarımı fabrikaya gönderdim...koltukların kılıflarını çıkarıp yıkadım..takarken doğurucam sandım valla...zor kuruyorlar...bence risk alma...nemli bir bezle sil...bebeğin bütün eşyalarını yıkadım, ütüledim...bugün de bebişin odası gelecek...ağdayı da ayın 15 i gibi yaptırayım diyorum...bir telaş bir telaş vallahi...senin nasıl gidiyor? yeni doktorundan memnun musun??

Kızlar selam...
Vidi canım böyle bir durum için kelimeler boş... Allah yardımcısı olsun anne ve babasının.
Rabbim kimseye yaşatmasın...

Benim doktorumda sezeryana izin vermiyor. Sezeryan istiyorum dediğimde kızıyor. Hemen karar verme, belkide çok kolay olacak doğumun diyor. Anlamıyorum ben nasıl tüccar mantığı ile hareket eder bir doktor.:1shok:

Kızlar ufak tefek temizlik işini ben yapıyorum ama evi eşim silip, süpürüyor. Nasıl dayanıyorsunuz siz dip köşe temizliğe ? Benim belim ağrıyor hemen. İzine ayrılınca kadın tutacağım. Çoooook derin bir temizlik yaptıracağım. Koltukları ve halılarıda makina ile ya eşim ya da ablalarımdan biri yıkar. Sizde kendinizi çok yormayın...

tatlım aynısı bende de oluyor ama ben de akşam üzerine doğru artıyor bütün organlarım şeyimden çıkacakmış gibi baskıyla bir ağrı olıyo. gece yatakta dönerken bile şeyimin ordaki kemikler ağrıyor. ben de yürüyemiyorum. dinlenmek iyi geliyo.. dün doktora sordum ilk gebeliklerde olabilir endişelenme dedi. ben de çalışabiliyorum 5 hafta çalışabilir raporu da almıştım. belki ondan bu kadar yoğundur

kızlar kendinizi çok yormayın. aileniz falan yokmu yardım etsin.a.s.
bende bugün hazırlık yapıyorum eşyalarımı topluyorum yarın Adana ya gidiyorum.benim temizlikte geldikten sonra olur artık annemle gelecegim için onlar yardım eder. Zaten temzilesemde gelene kadar eşim kirletecegi için gerek yok temizlige:mymeka:

Ben temizlik konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Evi haftada 1 eşimle birlikte temizliyoruz ama camlar çok kirlendi. Perdelerin yıkanması gerekiyor. Ailem yok yanımda şubatta herkes geliyor ama temizlik mi yapacaklar onlar buraya gelince kıyamamda. Eşim yarıyıl tatiline çıksın o zaman artık beraber yaparız. Aman onunlada herseferinde kavga ediyoruz. Benim temizlik hastası olduğumu düşünüyor. Aman o da işden sıkıldıda ondan heralde.

Dilekcimm valla öyle.
Bizdede ev işlerini eşimle beraber yapıyoruz.Bizimde şubatta ben izne ayrıldıktan sonra gelcekler.
Benimde işler duruyoo.Valla bende gelenlere temizlik yaptırtamam herhalde.
Bir kadın tutayım diyorum.Cünkü hafta da bir ev süprülüp silinmesi ve tozlar dısında herşey duruyor.
Kapılar perdeler,fayanslar duruyor valla aklıma gelenler bunlar daha neler var temizlenmesi gereken ama eşime söylüyorum bunlar bunlar temizlenmesi gerek diye.Onlar bizim kadar ince ayrıntısına kadar düsünemediğinden biraz da işlerine gelmediğinden olsa gerek ne gerek var diyip cıkıyorlar işin içinden canımm.
Ama bebek gelecek bebeği görmeye gelenler olacak temizlik yapılmadan olmazki dimi amaa...

Bu arada vidicim iş yerinden fırsat bulmuşken başınız saolsun canım.
çok üzücü bir olay allah kimseye göstermesin ailesine sabırlar versin canım.
Sende kendini ve bebişini üzme canım.

vidicim iş yerinden fırsat bulmuşken başınız saolsun canım.
çok üzücü bir olay allah kimseye göstermesin ailesine sabırlar versin canım.
Sende kendini ve bebişini üzme canım.

Vidicim , canım başınız sağolsun rabbim sabırlar versin..
sende lütfen dikkat et kendine bebeğini düşün onun sana çok ihtiyacı var senin çok iyi olman lazım.. seni ve bebişini öpüyoruz

Kızlar bugün ssaslan yok, yoksa bugün doğum mu yapacak ama yarındı. İnşallah iyidir.

vidi başın sağolsun, ben bu olaydan çok etkilendim, her an benim kızıma da bişey olacakmış şüphesi yaşamaya başladım, Allah ailesine sabır versin,,,

kızlar bırakın eviniz dağınık kalsın ayol, hiiiçç kıpırdayacak halim yok vallahi, eşim yapıyor temizliği sağolsun, büyük temizliği şubatta yapacağız onda da akrabaları çağıracağız, camı silmemin bir anlamı yok şimdi nasıl olsa, yağmur yağıo duruyor, panjur olsa bile camlarda apanjuru açık unuttuğumuz oluyor,yine kirleniyor

bu arada ağrım beni çok yoruyor yaa,,, canımı çok yakıyor, ama hepinizde yaşanıyorsa içim rahat etti, kızım kıpırdıyor çok şükür ama ağırlığı öyle bir baskı yapıyor ki, taşıyamıyorum artık

izne ayrılmama da 2 hafta kaldı, gerçi bu hafta sonu beni seminere görevlendirmişler,

bir sürü öğretmen duruuken bana görev yazıyorlar yaaa, daha imzalamadım yarın itiraz edeceğim, görevimi iptal etmezlerse gitmeyecem vallahi bu ne yaaa, 9aylık hamile kadını seminere görevlendiriyorlar hayret yaaa

üstelik bu görevi yazan müdürümüz de bayan olduğu halde, nasıl düşünemiyorlar anlamadım

bebek şekerimizin siparişini verdik bu arada kızlaaaarr

ayy çok heyecanlı yaaa

kapısını da süsletebilirim aynı firmaya, bedavaya yaparız dediler ama eşim görmemiş gibi oluruz dedi eşim abartmamı istemiyor sanırım

canım internettenmi verdin siparişi yoksa ordanmı? ne kadara tuttu söyleyebilirmisin.bide bedava yapacaklarsa yaptır bence,niye görmemişler gibi olasın herkes yaptırıyor sonuçta,bende tül alıp kendim süslücem kapısını

aybüke artık işten cıksan bence.ben evdeykene cok yoruluyorum ama sen maşallah hala çalışıyorsun vallahi tebrik ederim.
bence kapı süsünüde yaptır.gayet güzel oluyor.
vidicim en de iyisin dimi canım?gerçi ben bile aklıma geldikçe üzülüyorum.
bende bebişimin burdaki eşyalarını yıkıcam.yıkamadım hala.alt açmasını apayrımı yıkadınız siz?

demircool ben bebişin kıyafetlerini ve battaniyesini beraber yıkadım bir sorun olmadı.
ama alt açma bezi annemlerde oldugu için onu bilmiyorum. rengi açıksa bence bişey olmaz canım. minik oldugu için insanı yoruyor. ben ütülerken elimi yakmıştım sen dikkat et canım. kolay gelsina.s.

kızlar ben yarın memlekete gidiyorum. annemlerde internet yok onun için sizi çook özlücem.:1hug:
ssaslan canım şimdiden bebegin hayırlı olsun. inşallah kolaylıkla gelir bebegin.a.s.
Ben dönene kadar herkes dogurmuş olur. o zamana kadar bu forumda kimse kalmaz.
ayy bebişimle eve döndügümü hayal ediyorumda çook heycanlanıyorum:dance:

vidicim en de iyisin dimi canım?gerçi ben bile aklıma geldikçe üzülüyorum.
iyiyim canım saol,yani pek aklıma getirmeyip,düşünmemeye çalışıyorum,ordayken çok fena etkilendim çünkü,kaç gün elimi karnıma bile koyamadım kaptırmayayım kendimi diye ama şimdi geçti canım,bebişim için kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.

kıslar nasılsınız. epeydir nete giremiyordum. daha doğrusu siteye. hepinizi cok özlemişim.
doğuran yok galiba daha demi....

Kızlar merhaba birinden duydum yazım dedim göğüs yaraları için ayva çekirdeğini biraz suyla bi cezvede kaynatıp koyulaşınca alıyomuşuz onu göğse sürmek gerekiyomuş kremden daha etkiliymiş eskiden öle yaparlarmış tabi şimdiden hafif hafif başlamak lazım önemli olan yara olmadan sürmek

özlemimm ben de kremi sormuştum doktoruma ama kesinlikle vermem dedi..göğüslerinle göğüs uçlarınla oynamak erken doğuma sebep olabilir dedi...o yüzden vermedi...hatta masaj falan da yapma banyo yaparken de çok uğraşma demişti..bence sen de yapma Allah korusun buraya kadar geldik...belki son hafta falan sürebilirsin ama şimdiden hiç yapma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…