vidi başın sağolsun, ben bu olaydan çok etkilendim, her an benim kızıma da bişey olacakmış şüphesi yaşamaya başladım, Allah ailesine sabır versin,,,
kızlar bırakın eviniz dağınık kalsın ayol, hiiiçç kıpırdayacak halim yok vallahi, eşim yapıyor temizliği sağolsun, büyük temizliği şubatta yapacağız onda da akrabaları çağıracağız, camı silmemin bir anlamı yok şimdi nasıl olsa, yağmur yağıo duruyor, panjur olsa bile camlarda apanjuru açık unuttuğumuz oluyor,yine kirleniyor
bu arada ağrım beni çok yoruyor yaa,,, canımı çok yakıyor, ama hepinizde yaşanıyorsa içim rahat etti, kızım kıpırdıyor çok şükür ama ağırlığı öyle bir baskı yapıyor ki, taşıyamıyorum artık
izne ayrılmama da 2 hafta kaldı, gerçi bu hafta sonu beni seminere görevlendirmişler,
bir sürü öğretmen duruuken bana görev yazıyorlar yaaa, daha imzalamadım yarın itiraz edeceğim, görevimi iptal etmezlerse gitmeyecem vallahi bu ne yaaa, 9aylık hamile kadını seminere görevlendiriyorlar hayret yaaa
üstelik bu görevi yazan müdürümüz de bayan olduğu halde, nasıl düşünemiyorlar anlamadım