- 30 Temmuz 2008
- 238
- 0
valla hayatım iş bitmiyor sorma..bende halılarımı fabrikaya gönderdim...koltukların kılıflarını çıkarıp yıkadım..takarken doğurucam sandım valla...zor kuruyorlar...bence risk alma...nemli bir bezle sil...bebeğin bütün eşyalarını yıkadım, ütüledim...bugün de bebişin odası gelecek...ağdayı da ayın 15 i gibi yaptırayım diyorum...bir telaş bir telaş vallahi...senin nasıl gidiyor? yeni doktorundan memnun musun??
arkadaslar ya benim dogumum 5 ila 7 subat arasindaydi ama sezeryana karar verdigimizden doktor 28 ocakta hazır olun dedi.eşim ben ve ailemden yana herhangi bir sorun yok ama kaynanam ısrarla normal olacak diyor.surekli ortalarda 8subatta dogacak biliyorum ben normal olacak bu cocuk sezeryan olup napacak diyip duruyor.doktorumla konustum beni dahil etmeden uygun bir dille boyle olmasini istediginizi soyleyin dedi.ama kaynanam pek anlar tipten degil.dogum stresi coktan sardi beni. bide ustune ne yalan aticazda bu sezeryani ortaya surucez diye geceleri dusunmekten uykum kaciyor..esim cocuk ters dondu falan deriz diyo.ama inanmaz doguma 1ay var daha doner diyecektir.doktor enazından destek ciksaydi iyi olurdu ama olmadi.adim gibi eminim dogum zamani yakalayip sıkıstırcak dr niye sezeryan oldu bu diyecek.gelip gidip sen sezeryan oldunda cok mu lazimda hem masraf ettirdin de hem bosuna kestirdin kendinide bi sorunun yoktuda bahane aradınızda .Allaaahhh duymadigim laf kalmayacak inip cıkıp ekşiyecek tepeme.ne yapılırda uygun bir yalan bulunur bilemiyorum.annem memleketten geldi laf arasinda ben sezeryan olsun isterim acikcasi normal dogumla ilk cocugumun olumune sebebiyet verildi belki sezeryan olsaydim oglum yasardı dedi. kaynanam hemeen atladi senin oyle olmus olabilir ama bunun normal olacaak hicbisi olmaaz ben kac tanee yaptim Allah korur.normal olucak bu dogum demezmiii.parayı verecek kocam çenesini yapacak olan kaynana nasıl iş anlamadım ama dedigim gibi takmış kadın illaa onun dedigiiiii!
siz olsaydınız napardınız bana bir akıl verirmisiniz?
özlemimm ben de kremi sormuştum doktoruma ama kesinlikle vermem dedi..göğüslerinle göğüs uçlarınla oynamak erken doğuma sebep olabilir dedi...o yüzden vermedi...hatta masaj falan da yapma banyo yaparken de çok uğraşma demişti..bence sen de yapma Allah korusun buraya kadar geldik...belki son hafta falan sürebilirsin ama şimdiden hiç yapma....
arkadaslar ya benim dogumum 5 ila 7 subat arasindaydi ama sezeryana karar verdigimizden doktor 28 ocakta hazır olun dedi.eşim ben ve ailemden yana herhangi bir sorun yok ama kaynanam ısrarla normal olacak diyor.surekli ortalarda 8subatta dogacak biliyorum ben normal olacak bu cocuk sezeryan olup napacak diyip duruyor.doktorumla konustum beni dahil etmeden uygun bir dille boyle olmasini istediginizi soyleyin dedi.ama kaynanam pek anlar tipten degil.dogum stresi coktan sardi beni. bide ustune ne yalan aticazda bu sezeryani ortaya surucez diye geceleri dusunmekten uykum kaciyor..esim cocuk ters dondu falan deriz diyo.ama inanmaz doguma 1ay var daha doner diyecektir.doktor enazından destek ciksaydi iyi olurdu ama olmadi.adim gibi eminim dogum zamani yakalayip sıkıstırcak dr niye sezeryan oldu bu diyecek.gelip gidip sen sezeryan oldunda cok mu lazimda hem masraf ettirdin de hem bosuna kestirdin kendinide bi sorunun yoktuda bahane aradınızda .Allaaahhh duymadigim laf kalmayacak inip cıkıp ekşiyecek tepeme.ne yapılırda uygun bir yalan bulunur bilemiyorum.annem memleketten geldi laf arasinda ben sezeryan olsun isterim acikcasi normal dogumla ilk cocugumun olumune sebebiyet verildi belki sezeryan olsaydim oglum yasardı dedi. kaynanam hemeen atladi senin oyle olmus olabilir ama bunun normal olacaak hicbisi olmaaz ben kac tanee yaptim Allah korur.normal olucak bu dogum demezmiii.parayı verecek kocam çenesini yapacak olan kaynana nasıl iş anlamadım ama dedigim gibi takmış kadın illaa onun dedigiiiii!
siz olsaydınız napardınız bana bir akıl verirmisiniz?
canım internettenmi verdin siparişi yoksa ordanmı? ne kadara tuttu söyleyebilirmisin.bide bedava yapacaklarsa yaptır bence,niye görmemişler gibi olasın herkes yaptırıyor sonuçta,bende tül alıp kendim süslücem kapısını
saslan dualarımız hep seninle. Yarın akşam bu zamanları bebişin yanında olacak. İstesende bir daha karnına sokamazsın ona göre tadını çıkar. Ama senin yerine ben olmak isterdim bebeğimi kucağıma alacağım diye çok heyecanlanırdım heralde. Canım herşey güzel olacak çünkü sen gerçekten çok fedekar bir annesin unutma. Bebeğini ve seni öpüyorum.Şenizkızlar tam yazdıklarınızı okudum yazacakken arkadaşlar geldi
yarın için dualarınızı bekliyorum
ben sizler için dua edeceğim doğum sırasında
yazabilirsem gece yine yazarım
kızlar tam yazdıklarınızı okudum yazacakken arkadaşlar geldi
yarın için dualarınızı bekliyorum
ben sizler için dua edeceğim doğum sırasında
yazabilirsem gece yine yazarım
sağolun kızlar
valla bebiş çıkacağını anladı mı ne
kasılmalar arttı bu gece iyiden iyiye
bu arada ayağa kalkıp banyo yapmaktan vazgeçtim canlar
bir tanıdık aradı bugün
oğlu araba kazası sebebiyle yatağa mahkum kaldı
aman yapmayın sakın yataktan ayağa kalktığında oturunca ani tansiyonu düşüp vücudu oksijensiz kaldığından bayılıyormuş
riske atmayın yüzdünüz kuyruğuna geldiniz deyince
herkese yaptığım ağzı olan konuşuyor tepkisini yapamadım cidden korktum
sabah yattık yerden temizlenip
hastanede tartılmak ve resim çekilmek üzere dr kontrolünde kalkmaya karar verdim
hepinize bugüne kadar verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim
sizler olmadan inanın çok zorlanırdım
kocaaammmmaaaaaan öptüm hepinizi ve bebişlerinizi
onlara iyi bakın gelince yoklama alacağım :)