şirincek panik yapma güzelim bebişler sürekli kordonlarıyla oynarlarmış içeride belki düzelir bile
zaten kordon dolanmış halde olduğunda doğum için çekiniyorlar sadece kordon boğazını sıkmasın diye
38. haftadan itibaren bebişler anne karnında sadece yağ biriktiriyorlarmış
miyadı doluyor diye yazıyor sitelerde
inşallah canım bende öyle ümidediyorum. bu arada çiğlidemisin sen canım benim ailem evka 2 de oturuyor..
arkadaşlar merhaba doktordan yeni geldim.senağlama çok canım sıkıldı hiç sormayın. kordon atkı gibi boynuna dolanmış meleğimin doktorum bu şekilde giderse sezaryen olman gerekir dedi. resmen atkı gibiydi yaa renkli bir şekilde gösterdi dr. kıyamam bebeğime allahım sen kızımı koru bize bağışla :Saruboceq:böyle birşey hiç aklıma gelmemişti çok tedirgin oldum.doğumumun 18 şubat gibi göründüğünü söyledi doktorum normalde 20 şubattı bu konudan dolayı birazda erken alabilirler çünkü bebek büyüdükçe veya normal doğum kasılmaları geldikçe kordon sıkar ve tehlikeli olur diye.bu arada kilosu 2.100 kg normal kilolu bir bebek dedi çok kilolu bir bebek olmayacak dedi ama yanaklar tombiş tombiş kızımın.
Şirincek üzülme canım eğer bebek için çok zor bir durum olsaydı doktor hemen bebeğini almayı düşünürdü. Zaten o tarihe kadar bebeğin biraz daha büyüyyecek. Herşey yoluna girecek. Sen bol bol dua et. 4. Bebeğimizde geliyor desene. şubat annelerine ne oluyor anlamdım. Nazara geldik galiba kızlar. Neyse sen bolca dinlen ve sakın yükek bir yere uzan ma sakın.Şenizarkadaşlar merhaba doktordan yeni geldim.senağlama çok canım sıkıldı hiç sormayın. kordon atkı gibi boynuna dolanmış meleğimin doktorum bu şekilde giderse sezaryen olman gerekir dedi. resmen atkı gibiydi yaa renkli bir şekilde gösterdi dr. kıyamam bebeğime allahım sen kızımı koru bize bağışla :Saruboceq:böyle birşey hiç aklıma gelmemişti çok tedirgin oldum.doğumumun 18 şubat gibi göründüğünü söyledi doktorum normalde 20 şubattı bu konudan dolayı birazda erken alabilirler çünkü bebek büyüdükçe veya normal doğum kasılmaları geldikçe kordon sıkar ve tehlikeli olur diye.bu arada kilosu 2.100 kg normal kilolu bir bebek dedi çok kilolu bir bebek olmayacak dedi ama yanaklar tombiş tombiş kızımın.
evde durdukça canım sürekli yemek istiyor şimdiye kadar 12 kilo aldım ve artık kilo almamam lazım oyüzden günlük kısa yürüyüşlere başlıcam kendimi yormadan hem normal doğum içinde iyiymiş bundan sonra pek faydası olmaz belki ama çalışırken yapamıyordum ancak şimdi fırsat buldum evde mayışıp kalıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor ve kendimi kötü hissetmeye başladım belki yürüyüşler iyi gelir
beyazbulut canım gündüz de ben böyleydim :)
herkes okuyor sanırım :S