2009 Şubat Anneleri

canım doktoruna güven, inşallah bebeğine sağ sağlim kavuşacaksın, üzülme diyorum nekadar üzülmesende aklımız hep bebişlerimizde..rabbim hayırlısıyle sağ sağlim kurtarsın hepimizi artık son zmanlarımız.. bol bol dua edelim bir birimize...

bende az önce ağdadan geldim kuaförüm sivilcen vardı patladı demişti.. ama wc gittim eve gelince çamaşırımda kan görünce aklım çıktı... tuvalet kağıdı ile tekrar tekrar baktım. sivilcen patladı demesine rağman çok endişelendim... her anne adayı gibi endişeleniyoruz işte.. Allahım hepimize sabır versin hepimizi korusun.. sağ sağlim bebişlerimize kavuşalım inşallah.

evet şirincek çiğli tarafındayız
yani öyle biliyorum :)
hastanedeyken ev tutuldu sonrasında sadece ambulansla hasteneye gidip geldim
nerelerdeyiz ne taraftayız doğumdan sonra göreceğim kısmetse
çiğli kipaya yürüyüş mesafesindeymişik bir köprüden geçip kipaya giriyorlarmış
traji komik benim durumum :)))

moralim bozuldu göbeğim çok kaşınıyo çatlıyacak ama galiba yaaa......... az kalmıştı halbuki..

sibellas canım kaşıntı kötü haber
benim göğüsler bir gün kaşındı 2 gün sonra çatlamıştı
inş. öyle olmaz sende

bebişler için feda olsun tabi de.. neticede doğacaklar ve biz vücudumuzla başbaşa kalacağız değil mi??

Şirincek üzülme canım eğer bebek için çok zor bir durum olsaydı doktor hemen bebeğini almayı düşünürdü. Zaten o tarihe kadar bebeğin biraz daha büyüyyecek. Herşey yoluna girecek. Sen bol bol dua et. 4. Bebeğimizde geliyor desene. şubat annelerine ne oluyor anlamdım. Nazara geldik galiba kızlar. Neyse sen bolca dinlen ve sakın yükek bir yere uzan ma sakın.Şeniz

Elendra sana da çok geçmiş olsun. Kızlar hepimizin ayaklarmızı üşütmemiz gerekiyor. Yoksa bebişler gazlı olur. Onun için herkes dikkat etsin kendine.:CüvCüv:

kızlar merhaba...yine çok yorgunum...ne kadar çok kıyafet filan almışız bebeğe ya...yıka yıka bitmedi...kış günü tabi bi de bunların kurutması var...kızlar benim bebek şekerleri tamam...patiklerin içine doldurdum jelatinli şekerleri..yanına da bir yazma - bir tespih koydum..mevlüt için hazır...hastane de ise sadece şeker dağıtacağım...odamız perşembe geliyor kısmetse...ben saça takılan kurdelaları taç şeklinde aldım...fiyonklu filan...geceliklerime uygun olarak uçuk pembe / uçuk mavi tabi bir de gelenek malum kırmızı...hastane süsleme yapmıyormuş...kapı süsü ve balon aldım...ayrıca tül aldım kapıya fiyonk yaparız diye...kendimiz süsleyeceğiz yani odayı...bu arada doğım fotoğrafçısı araştırıyorum...kızlar istanbul da olup da bu konuda fikri olan var mı? internetten buldum birkaç kişi..ama öneriniz olursa çok sevinirim...epidural sezaryana karar verdim nihayet..genel anesteziden vazgeçtim...gördüğüm kadarıyla demircool sıramı kapmış..ben 4. lüğe düşmüşüm...sağlıkla doğsunlarda gerisi boş...işte böyleeeeee

ya benim doktor uyuzluğunamı süreyi uzatıyor yaa gıcık oldum heee perşembe günü kontrolde bakıcaz artık herkeşler doğuruyo bananee bende doğurcammmmmmmm

şirincek canım sıkma canını. Allah a emanet bebeklerimiz.
bugün ben de iyi haberlerle geldim. suyumuzda azalma olmamış daha fazla. sınırdayız hala. 1 hafta sonra kontrolümüz var. umarım günlerini bekleyebilecek kadar sabırlıdır bebişlerimiz.

kızlar kordon kanıyla ilgili soru sormuşsunuz...bende düşünüyorum...ama bebeğe doğar doğmaz sağlık sigortası da yaptırmayı düşünüyorum..bazı sigorta şirketleri bu kordon kanı bankasının ücretini karşılıyorlar...eğer sizde sigorta yaptırmayı düşünüyorsunuz eksperlere kordon kanını karşılıyor mu ilk sene diye sorun....onun dışında bilgi almak için Kordon Kanı Bankası - ONKİM Kök Hücre Teknolojileri ye de girebilirsiniz...

iyi akşamlar kızlar noluyo böyle şubat bebekleri sabırsız çıktı daha ocak başındayız sonuna doğru bebişler gelicek galiba doktor bana ayın 17 sinde günün doluyor dedi ama ben okadar bekleyeceğine inanmıyorum normal doğum konusuna gelince düşüncem değişmedi hala normal düşünüyorum tabi son an fikrim değişmezse değişmez umarım hepimiz bir solukta kurtuluruz inşallah

bu arada dün gece duştan sonra ne göreyim :1shok: karnımın alt kısmı çatlamış ilk çatlaklarım oluştu yani arkadaşlar anlamıştım zaten kaşınıyordu sürekli :1closedeyes:

evde durdukça canım sürekli yemek istiyor şimdiye kadar 12 kilo aldım ve artık kilo almamam lazım oyüzden günlük kısa yürüyüşlere başlıcam kendimi yormadan hem normal doğum içinde iyiymiş bundan sonra pek faydası olmaz belki ama çalışırken yapamıyordum ancak şimdi fırsat buldum evde mayışıp kalıyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor ve kendimi kötü hissetmeye başladım belki yürüyüşler iyi gelir

beyazbulut canım gündüz de ben böyleydim :)
herkes okuyor sanırım :S

ayy canım ya bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorum mutfaktan hiç çıkmıyorum. cokacimcoooken son 11 kğ almıştım şimdi ne durumdayım bilmiyorum. kötükedihüsoartık aynaya bakmak istemiyorum. bana hep sısıka derlerdi şimdi ise şişko diye çağırıyolar:roflol: vallahi bu duruma gülsem mi aglasammı bilmiyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…