- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
ayy canım ya bende öyleyim sürekli bişeyler yemek istiyorum mutfaktan hiç çıkmıyorum. cokacimcoooken son 11 kğ almıştım şimdi ne durumdayım bilmiyorum. kötükedihüsoartık aynaya bakmak istemiyorum. bana hep sısıka derlerdi şimdi ise şişko diye çağırıyolar:roflol: vallahi bu duruma gülsem mi aglasammı bilmiyorum:uhm:
gördüğüm kadarıyla demircool sıramı kapmış..ben 4. lüğe düşmüşüm...sağlıkla doğsunlarda gerisi boş...işte böyleeeeee
canım valla doktorun yalancısıyım.bebeğin başı aşağıda ayın yirmisine kadar dogurturum seni dedi.
haa bu arada madem dogumun baska yerde olucak ayın 10 a kadar gitmeye bak dedi. :1shok: resmen gelmiş zaamann.bide bebeği o kadar net gördükki ayy kıyamam ona ben.dr amcası dedi bu kız çok güzel olucak sizin kapınızı çok aşındırırlar dedi.ben kızımı kimseciklere veremem:dilcikar:
arkadaşlar merhaba doktordan yeni geldim.senağlama çok canım sıkıldı hiç sormayın. kordon atkı gibi boynuna dolanmış meleğimin doktorum bu şekilde giderse sezaryen olman gerekir dedi. resmen atkı gibiydi yaa renkli bir şekilde gösterdi dr. kıyamam bebeğime allahım sen kızımı koru bize bağışla :Saruboceq:böyle birşey hiç aklıma gelmemişti çok tedirgin oldum.doğumumun 18 şubat gibi göründüğünü söyledi doktorum normalde 20 şubattı bu konudan dolayı birazda erken alabilirler çünkü bebek büyüdükçe veya normal doğum kasılmaları geldikçe kordon sıkar ve tehlikeli olur diye.bu arada kilosu 2.100 kg normal kilolu bir bebek dedi çok kilolu bir bebek olmayacak dedi ama yanaklar tombiş tombiş kızımın.
kilo işine ben anlam veremiyorum zaten ben günde sadece iki öğün yemek yiyorum hatta açlığımı ellerim titrediğinde farkediyorum çoğu zaman ama genede kilo alıyorum kız bebeklerde genelde heryerden kilo alınırmısm ama bende sadece göbek var ve cinsiyetini bilmeyenler ilk gördükelrinde hep erkek dimi diyolar bende ne munasebet kızım oluyo diorum kasıla kasıla sonra sen kilo almamıssın doğumdan sonra hemn verirsin diyolar bi hoşuma gidio anlatamam ama bir veremessem işte o zaman yanndık benim işim dans etmek kilo olmaması lazım o yüzden coğu zaman kafama takmıyorum diill ama bı yandanda alınacaksa onune gecılmıo ark can sıkmaya değmez
demircoolll kiz doguruyormusun sendeeeee :1shok:
ins. dogumun kolay olur hayatim hihoyyyt :1hug:
kizlar cok iyi takip edemiyorum asiri halsizim ben hasta olucam sanirim hapsurup duruyorum burnumda akiyor devamli ,bugün disardaydik burasi -9 derece karli buz gibiii :bbo: yarin -13 derece olucakmis uff öyle yada böyle mecbur cikmam gerekiyor disari ,evin heryerinde sonuna kadar kaleriferler yaniyor ama biz hayla donuyoruz ,ellerim bile hayla kip kirmizi yanma var dokunamiyorum bile ellerime ...
kızlar isim konusunu ne yaptınız yaa hala karar vermiş değiliz çıldırıcam