2009 Şubat Anneleri

evet ya normal kıayfetlerimi özledim doğumdan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekicek emzirirkende çok kilo alınıyormuş çünki ben en çok ondan korkuyorum

kilo işine ben anlam veremiyorum zaten ben günde sadece iki öğün yemek yiyorum hatta açlığımı ellerim titrediğinde farkediyorum çoğu zaman ama genede kilo alıyorum kız bebeklerde genelde heryerden kilo alınırmısm ama bende sadece göbek var ve cinsiyetini bilmeyenler ilk gördükelrinde hep erkek dimi diyolar bende ne munasebet kızım oluyo diorum kasıla kasıla sonra sen kilo almamıssın doğumdan sonra hemn verirsin diyolar bi hoşuma gidio anlatamam ama bir veremessem işte o zaman yanndık benim işim dans etmek kilo olmaması lazım o yüzden coğu zaman kafama takmıyorum diill ama bı yandanda alınacaksa onune gecılmıo ark can sıkmaya değmez

arkadaşlar merhaba ben 34+3 günlük hamileyim, bugün kontrolüm vardı. Doktorumun bana birkaç tavsiyesi oldu sizinle paylaşmak istedim. benim doktorum bayan o da 2-3 ay önce sezeryanla doğum yaptı.bana mutlaka emzirme yastığı al dedi,ben emzirirken çektiğim ağrıyı sezeryanda çekmedim dedi,özellikle işbir yatağın emzirme yastığını al dedi,hatta yerin varsa emzirme koltuğu al dedi,iki pijama iki de sabahlık al dedi,gecelik kullanışlı olmuyormuş,soğuk hava nemlendiricisi al dedi, bir emzik mutlaka al dedi.yatak sordum sert bir yaylı yatak al dedi. eğer çalışacaksan yani bebeği erken bırakıp çalışacaksan mutlaka sterizilatör al dedi, ben 7 aylık oluncaya kadar çalışmayacam deyince o zaman gerek yok dedi.

gördüğüm kadarıyla demircool sıramı kapmış..ben 4. lüğe düşmüşüm...sağlıkla doğsunlarda gerisi boş...işte böyleeeeee

canım valla doktorun yalancısıyım.bebeğin başı aşağıda ayın yirmisine kadar dogurturum seni dedi.
haa bu arada madem dogumun baska yerde olucak ayın 10 a kadar gitmeye bak dedi. :1shok: resmen gelmiş zaamann.bide bebeği o kadar net gördükki ayy kıyamam ona ben.dr amcası dedi bu kız çok güzel olucak sizin kapınızı çok aşındırırlar dedi.ben kızımı kimseciklere veremem:dilcikar:

Kız nerdesin msn ye gelsene anam doğuruyonmu sen de çok az kalmış yaaaa ben de yarın gidicem dr a çok heyecanlıyım her giden doğuma az kaldı diye geri geliyo bakalım bize ne dicek dr alttan muayene yaptımı nst falan

iyi akşamlar kızlar yaaaa demircoolll kulaklarıma inanamıyorum ne bu acele kııııızzz

ne kadar sabırsızsın yaaa,, sen cinsiyetini öğrenirken de böyle yaptıydın

maşallah sizin bebekler erkenci, benim kız hala ters duruyor, gerçi daha erken benim için, şubatta doğsun bemim minik kelebeğim

beyazbulutcum kimse yok canım ben buradayım ben notları girmeye çalışıyorum bir taraftan bir tarfatan da siteye gireyim dedim ama in cin top oynuyor, bizbizeyiz anlayacağın

kayın validem ve görümcem bizde, ben onları eşimle yalnız bıraktım mutfağa geçtim, süt pişiriyorum ocakta bir taraftan da internetteki işlerimi hallediyorum

kayınvalidem kolundan ameliyat olmuştu 2 hafta önce dikişlerini aldırmaya geldi,

okuldan gelince baya yorldum yemek hazırlayacağım diye, kadıncağız eve bile girmek istemedi neredeyse, zahmet verdim yük oldum diye, içim acıdı evet çok yoruldum belim koptu, uyuştum ama eşimin annesinin benim annemden hiç bir farkı yok, olamaz, sonuçta bana eşimi o verdi..

ah canım seni anlayabiliyorum ben de öyle zannedip baya kokrular yaşamıştım, ama sana doktor gösterdiğine göre senin durumun kesin,

yerinde olsam 10 güne bir kontrol ettiririm, ne olur ne olmaz

bebeğin sağlığı içn gerekirse erken alınsın tabi, yeter ki onlar biizmle olsun

çok stres yapıp da bebeği de strese sokma bakalım yatıp kalkmana dikkat et yavaş hareket et

ben de burdayım.aybüke sen hızlısın notları yazdığına göre.ben daha yazılıları bitirmedim.herkese iyi akşamlar...

ayy inanmıyorum yemeden nasıl dayanıyosun:1shok: üstelik açlıktan ellerin titriyrmuş yani bravo. delikafaduldenayy ben dayanamıyorum açlıga açlıgı bırak tokken bile bişeyler yemek istiyorum:jeyyar: tabi benimkide fazla ama ne yapayım:asigim:

demircoolll kiz doguruyormusun sendeeeee :1shok:
ins. dogumun kolay olur hayatim hihoyyyt :1hug:

kizlar cok iyi takip edemiyorum asiri halsizim ben hasta olucam sanirim hapsurup duruyorum burnumda akiyor devamli ,bugün disardaydik burasi -9 derece karli buz gibiii :bbo: yarin -13 derece olucakmis uff öyle yada böyle mecbur cikmam gerekiyor disari ,evin heryerinde sonuna kadar kaleriferler yaniyor ama biz hayla donuyoruz ,ellerim bile hayla kip kirmizi yanma var dokunamiyorum bile ellerime ...

cimcime geçmiş olsun canım dikkat et kendine burasıda soğuk ama orası daha soğukmuş :bbo:

SASLAN bende de pleasenta previa olduğu için eşime senden bahsetmiştim. Allah'a şükür en azından yatmak zorunda değilim diye. şimdi aklına geldi arkadaşının durumu nasıl oldu diye sordu. ben de cuma doğum yapacağını söyledim. benim için de hayırlı olsun dediğimi yazar mısın dedi.
sonuç olarak eşimde size ailece hayırlı doğumlar diliyor ve Allah analı babalı büyütsün diyormuşşşş...

Bende biraz geç de olsa gelebildim nihayet .Bende aileme bahsediyorum sizden onlarda tanıyor artık birçoğunuzu ssaslanın doğumunu ailecek bekliyoruz bizde ne güzel oldu bu siteyi bulmam :))

kızlar isim konusunu ne yaptınız yaa hala karar vermiş değiliz çıldırıcam

o konu bizdede kesinliğe kavuşmadı ben ARYA istiyorum aslında ama eşim pek hoşlanmadı söylenmesi kolay ve değişik olsun istiyorum kafamçokkarıştı

yok canım dinleyiciyiz sadece eşim bir tane şarkıyı bile başından sonuna kadar söyleyemez delikafaduldenama hoşuma gidiyor bu isim .
bizim için anlamı olan isim Deniz ama o da kardeşimin yıllardır koymayı düşündüğü isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…