Selam cici anneler....
Cuma gecesi çok rahatsızlandım. Sabaha doktor kontrolüm olmasa gece hastaneye gidecektim. Midemde ağrı, sırtımda ağrı, mide bulantısı, karnımda sancı:bbo: Sabahı sabah ettim. Berbat bir geceydi. Sabah kalktık doktora gittik .Zaten rutin kontrolümdü. Nst ye bağlandım yine. Hiçbirşey yiyemediğim için bebeğim pek hareketli değildi. Ultrasonda da herşey normal çıktı. Ağrılarım sebebi ile idrar testi istedi. İdrar yollarımı üşüttüğüm için olmuş bu ağrılar. Eve geldik ama sancılar aynen devam. Erken doğumdan şüphelendi bir de doktor. Neyse ilaçları aldım ve çok şükür Pazar biraz daha iyi olarak kalktım ama yine de kendimi çok iyi hissetmiyorum. 35. haftaya kadar çalışacağım ve iyice ağırlaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı kızlar ? Karın ve mide de ağrısı olan yani..
Çok tedirginim...
Bu arada doktoruma muayene ücreti haricinde bir de nst için ücret ödedim. Sİzde özel muayenehane de nst için ayrıca ödeme yaptınız mı ?
demircool sen nasılsın canım umarım iyisindir kendine ve berru ya ii bak
hophopppp ne oluyor yaa biz şubat anneleri değilmiyiz ne oluyor kuzum panik yaptırmayın bana DEMİRCOOL senin normalde görünen tarih kaçtı neden erken gelirmiş ki bebekler sezeryanmı olacak senin normal doğummu .
Ay yaaa şaka bir yana maşşallah canım sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda kilosu çok öenmli değil sana benzicek berru hanım minyon çok şanşlısın valla
Benim anlamadığım neden görünen tarihten erken olduğu ancak 35.haftalarda falan mı kesinleşiyorkicanım normal görünüyor doğumum. görünen tarihte 7 şubat
Saslan canım sende bu cuma doğuma gidiyorsun galiba... Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah meleğini... Tatoş dan haberi olan yok mu hala ? :1no2:
İnşallah güzel haberlerle gelir...
Hastanede ayrıca ücret vermek yine bir derece kabullenilebilir birşey ama özel muayenehanede nst için ayrıca ücret alınır mı ya? Çok kafama takıldı. Mesele 3-5 lira değil. Verilmeyecek bir para da değildi aldığı ama bana çok çirkin geldi bu davranış.
Neyse cuma gecesi biraz karnımda sancı olunca sabah sezeryana karar vermiş olarak kalktım yataktan...benneyaptımki Ama doktorum öyle birşeye kendini şartlandırma, normal doğum yapabileceğini düşünüyorum dedi. Sevinsem mi, üzülsem mi ? delikafadulden
sen söyleyince benimde kafama takıldı ne kadar ödedinki nst için öffff yaaa benim canım sıkılmaya başladı hele başka şehirlerdeki fiyatları duyunca başka yer mi baksam acaba doğum için
canım bu arada normal doğum yapabilecek durumdaysan bir engelin yoksa önceliğin mutlaka o olmalı
diğeri en nihayetinde bir operasyon ve komplikasyonları kaçınılmaz
Canım çantanı hazırladınmı sen neler koydum içine ayrıca dr.un ek birşey istedimi hastane için özel hastanedemi olacak doğumun devlet hastanesinde mi kaç gün kalacaksın hastanede ...... ayyyy bir sürü soru var aklımda şu zaman dursa istiyorum bazen bazende çabucak geçsinnlar hortlamış yine kızlar dikkat edin
diğeri en nihayetinde bir operasyon ve komplikasyonları kaçınılmaz
Canım ben zaten muayene için 80 lira veriyorum. Kadının ağzından cımbızla laf aldım dün. Aslında çok iyi doktor ama bendemi bir gıcıklık vardı ogün yoksa onda mı bilmiyorum. 25 lira da nst için verdim... Senin doğum ne zaman ?
benimki 23 şubatta kısmetse muayene için 100 veriyorum ben geçen gittiğimde aynı his bende de vardı şimdi canım gitmek bile istemiyor çok bekledim ve bu yüzden çok canım sıkıldı dr.umda anladı tabii surat bir karış bende dr.da bozulmuştu
Canım çantanı hazırladınmı sen neler koydum içine ayrıca dr.un ek birşey istedimi hastane için özel hastanedemi olacak doğumun devlet hastanesinde mi kaç gün kalacaksın hastanede ...... ayyyy bir sürü soru var aklımda şu zaman dursa istiyorum bazen bazende çabucak geçsin
Yok kız başka şehre gidermiyim hiç doğum için süre azaldı diye neye takçağımı şaşırıyorum galibaderinzlm,
Canım doğum için başka şehirde yapma düsüncesi, yaptığın o kadar masraf değmez yine aynı fiyatları bulur canım kafana takma.Doktoruna ve hastanene güveniyorsan bence o kadarda önemi yok paranın... Birinci sırada bizim ve bebişlerin sağlığı önemli canımm.
Bebek şekerlerini içinde işallah aksam vakit bulursam eklemeye calısırım canım.
canım benim çantam uzun zamandır hazır bekliyordu
dün çıkartıp tekrar gözden geçirdik
ama çok problem değil benimki çünkü kaldığımız ev hastaneye 1,5 km mesafede
giden gelen hiç eksik olmayacak
dr ile heyecandan hiçbir şey konuşmadık zaten
cuma 6 da kahvaltını yap 1de alalım doğuma seni dedi
sonra ekibindeki diğer dr saat 10 gibi burda olsanız yatış işlemlerini yaptırsanız yeterli demiş eşime
bu arada benim doğum özelde olacak çiğli kent hastanesinde cuma olacağı için sanırım p.tesiden önce çıkartmazlar gibi geliyor ama hiç sormadık
artık oraya o derece güvendiğimiz için ve kendimizi bağımlı hissettiğimiz için fiyat bile sorup öğrenmedik
yalnız fotoğrafçı için görüşmüştük 350 ytl doğum fotoğrafları ekonomik paketi
nst ise sanırım 55 ytl idi