- 3 Temmuz 2008
- 791
- 0
Selam cici anneler....
Cuma gecesi çok rahatsızlandım. Sabaha doktor kontrolüm olmasa gece hastaneye gidecektim. Midemde ağrı, sırtımda ağrı, mide bulantısı, karnımda sancı:bbo: Sabahı sabah ettim. Berbat bir geceydi. Sabah kalktık doktora gittik .Zaten rutin kontrolümdü. Nst ye bağlandım yine. Hiçbirşey yiyemediğim için bebeğim pek hareketli değildi. Ultrasonda da herşey normal çıktı. Ağrılarım sebebi ile idrar testi istedi. İdrar yollarımı üşüttüğüm için olmuş bu ağrılar. Eve geldik ama sancılar aynen devam. Erken doğumdan şüphelendi bir de doktor. Neyse ilaçları aldım ve çok şükür Pazar biraz daha iyi olarak kalktım ama yine de kendimi çok iyi hissetmiyorum. 35. haftaya kadar çalışacağım ve iyice ağırlaştım. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı kızlar ? Karın ve mide de ağrısı olan yani..
Çok tedirginim...
Bu arada doktoruma muayene ücreti haricinde bir de nst için ücret ödedim. Sİzde özel muayenehane de nst için ayrıca ödeme yaptınız mı ?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Benim gibi son zamana kadar da calısacak olmandan dolayı daha dikkatli olman gerekiyor tabi..Nst ile ilgili henüz girmediğim için bir fikrim yok canım.