2009 Şubat Anneleri

anladım cnm zor valla böyle bır zamanda az para dııl zaten ben btun yaz ozele gıttım ssk durmustu benım anam ağladı resmen turızm calısanı ındırımı almama rağmen ıkılı testte 3d yapılırken dunyanın parasını verdık hersey bebeklerımız ıcın bende ssk olmasa tabııkı devlette yapmak zorunda kalıcaktım az para dııl ıstedıklerı

aynı rahatsizliklar bende de var.ayagimin arasina yastik koyuyorum.bizim koltuklarimiz biraz buyuk ebatta oyuzden yastiklarida geniss ince uzun ve yumusak.sert sisman yastik gibi degil. hem ayagin arasinda hem karnimin altina azicik acı yaparak yatiyorum ve cok rahat uyuyorum.bazen oglum cok geriyor kendini poposu bi koseden ayagi bi koseden firliyo mecburen bir iki dolaniyom geri yatiyom.elimide karnimin ucuna yaslıyorum ozamanda rahat oluo.boyle yaptigimdan beri yanda yatabiliyorum. evvelden bende hic yatamazdim. kazik gibii kalirdim yatakta.aslinda tuylu battaniyen varsa normal yastiginin ustune yastik gibi katlayip yatis ve rahat edis sekline gore ayarlayip yatabilirsin.hem yumusak olur hem sirt agrin icin idare edici bi yontem olur.denemekte fayda var.

Kızlar,
Haberi sizde okudunuz mu bilmem.Artık eczaneler ssk lılara ilaç vermeyecekmiş.Artık parayla ilaç alabilecekmişiz.İlaç alan oldumu bugün acaba.

Selam kızlar bende bu sabah erken kalktım .Kahvaltımı yaptım canım kahve çekti şimdi kahvemi içiyorum ve ISSIZ ADAM filminin müziklerini dinliyorum ohhhh çok iyi geldi .Birde sigaram olsa elimde değmeyin keyfime
Ya arkadaşlar sizin doğum ücretleri neden bu kadar uygun bende bir terslik var sanırım benim gittiğim yer 2500 ytl civarı ssk anlaşması yok bir alternatif daha var orası ssk anlaşmalı ama dr.um da ayrıca ücret ister orası için aynı kapıya çıkar yani bana normal geliyordu ama sizlerin yazdığı fiyatları görünce dudağım uçukladı arasında uçurumlar kadar fark var yaa ne yapyım ki bu saatten sonra dr. değiştirmek olurmu:uhm:

Canım afiyet olsun...
Doğum ücretleri hakikaten arkadaslar cok cuzi fiyatlar yazıyorlar.Bende şaşıyorum bu kadar maliyetle doğum yaptırılması ilginç geliyo.Benimde gittiğim yer 1,500 ytl istiyor ama paket fiyatmış herşey dahil diyo.Hani sonradan ekstradan bişiler cıkarma durumları olmuyormuş.

Kızlar,
Haberi sizde okudunuz mu bilmem.Artık eczaneler ssk lılara ilaç vermeyecekmiş.Artık parayla ilaç alabilecekmişiz.İlaç alan oldumu bugün acaba.

ssk lılara vermicekte kime vericekmiş acaba bu ne saçmalık ya vurun abalıya haesabı zaten krizdi oydu buydu deken bu mileltin hali nolcak ya valla hem çoçuk olucağı için seviniyorum hemde üzülüyorum acaba diyorum yavrumu nasıl bir gelecek bekliyo baksana hiççççç kimsenin yurdum insanına acıdığı yok

tekrar slm kızlar,hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim.az önce telefonla konuştum ama malesef bi gelişme yokmuş bebekte,heran herşeye hazırlıklı olun demişler.bende akşam gidebilirsem geçicem yanlarına.amann walla içim sıkıldı,2 gecedir sürekli bunları düşünüyorum.aslında yanlış yapıyorum farkındayım ama elde olmuyorki.neyse sizinde canınızı sıkıyorum.
Derinzlm canım sen bursada nereye gidiyorsunki o kadar pahalı merak ettim,az önce bizde ablamla konuşuyorduk oda bursada ya,keşke burda olsan fiyatlar daha uygun demişti çünkü

Canım ben SSK dan faydalanarak 1000 lira vereceğim. Eğer SSK olmasaydı benim vereceğim fiyatta çok yüksek olurdu. Kendin demişsin zaten SSK yok diye. Yani bazı fiyatların bukadar düşük olmasının nedeni SSK lı olması. Benim arkadaşım benden farklı bir hastanede 1250 lira ya yaptı. Ama muayene ücretleri çok azdı.(20 lira) Ben ise her ay 80 lira muayene ücreti veriyorum. Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Doğum içinde onun anlaşmalı olduğu hastaneye gideceğim ve 1000 lira vereceğim. Eğer uygun istiyorsan SSK ile anlaşması olan bir yerle görüşmelisin....

Not : Sigara konusunda sana feci halde katılıyorum. doğumdan sonrada içmesem süper olacak ama sanırım başaramayacağım. Rüyamda bile durmadan sigara içiyorum. Çayın anlamı yok, kahvenin anlamı yok. Sabır ve sabır ....

Son düzenleme:
ya nasıl bır olay bu anlamadım gıttı ssk ilaç vermıomus bende haberın sonuna denk geldı anlayamadım tam olarak ıyı valla ısıne gelenı karsılıyo ısıne gelenı karsılamıyo katılıyorum cnm sana ben cocuklarımız ıcın endıselenmeye basladım valla nereye gıdıo sonumuz

Valla haklısınız kızlar ilaç konusunu bende akşam duydum ama net bir bilgim yok babanem hemen hergün ilaç yazdırır :jeyyar:bu aralar biten ilacı olursa haber veririm burdan size
Vidicim çok geçmiş olsun öncelikle ne kadar zor bir durum bunca ay sıkıntı çek allah kimsenin başına vermesin .:1hug:
Dersu iyi inşallah sonradan masraf çıkarmazlar offf ya herşeyi bitti birde masrafları düşünüyoruz şimdi Ya ben zaten alışverişte abartmışım Sadece giysileri var 600 ytl civarı gitti bile daha da eksik bir dünya -tatlicadiarzu-
Ben Pembe maviye gidiyorum canım özel dr.um oraya geçtiği için bende geçmek zorunda kaldım ssk geçmiyor .Burada da var uygun yerler medikal var Doruk Tıp var ben oraları istemiyorum .Birde Jimer var orası için tekrar konuşucam dr.umla bakalım ekstra bir ücret isteyecekmi:uhm:
ELANDRA haklısın canım sende ben her ay 100 ytl muayene veriyorum ah kafam ah inat ettim bu dr.da allah sonumuzu hayır etsin delikafadulden
Ben doğum yaptığım gibi başlamayı düşünüyorum valla sigaraya ohhhhh şöyle yemekten sonra gerine gerine az kaldı azdelikafadulden

Son düzenleme:
Kızlar,Brillant home sitesinde bebişler için hazırlanmış kataloğuna bir göz atın
beşik düsünenler çok şık ürünler var.

kızlar sutlac nasıl yapılıo bılen varmı ya tuyamda gordum yemem lazım acılen nette baktım ama pırınc unu falan dıyo evdede yok cıkıp alamayda uzenıyom ama annem sade yapıodu bılıonusmu nsl yapılıo

Bak şekerim bir avuç kadar pirinci az su ile haşlıyorsun pişmesine yakın soğuk süt ve şeker ilave edip kıvamını kendin ayarlarsın artık kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca yarın yemek kaşığı unu da ekle bir taşım kaynat . Afiyet şeker olsun

merhaba arkadaşlar,bana guleceksınız ama ben hala dogum haftasını gosteren tabloyu yapmayı beceremedım bana ogretır mısınız ayyy bebek dogucak nerdeyse ...

Evet kızlar hiç bir masraftan kaçınmadan sizler için şimdi eczaneye gidiyorum sorayım bakalım nedir bu ssklıya ilaç vermemek klava::mymeka:yarım saate döner bilgilendiririm herbirinizi ben gelene kadar çok birşey yazmayın:1hug:
İBŞA aşkolsun valla 7910 ticker dan yapabilirsin ama oranın tarihi hatalı dene bakalım olmazsa yaz sat ını cinisyetini notunu ben gelince yaparım diğer kızlardan yapanlar olur gerçi ben gelene kadar

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bana guleceksınız ama ben hala dogum haftasını gosteren tabloyu yapmayı beceremedım bana ogretır mısınız ayyy bebek dogucak nerdeyse ...

canım söyle sat tarihini birde bebişinin cinsiyetini yapalım tablonu

arkadaşlar benim minnoş dönmüştü ama şimdi kafa yukarıda ayaklar aşağıda gibi sankilem bu haftada istediği gibi dönüyomu bu yaramazlar yerleri o kadar genişmi ki:uhm:

Ben geldim ama kimseler kalmamış galiba .
ECZANELERİN SSK ANLAŞMALARI ŞUBAT AYI BAŞINDA BİTİYORMUŞ.ŞU ANDA ESKİ SİSTEM DEVAM EDİYORLAR .FAKAT ŞUBAT AYINA KADAR UZLAŞMA SAĞLANAMAZSA ( ONLARIN ASIL ŞİKAYETLERİ ÖZEL HASTANELERDEKİ MUAYENE ÜCRETLERİNİ ECZACILARA YIKILMASIYMIŞ ) SÖZLEŞMELERİ BİTECEK VE SANIRIM ESKİSİ GİBİ HASTANELERDEKİ İLAÇ KUYRUKLARINA DÖNÜLECEK

arkadaşlar iki gündür belim ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi normalmi yaşayan varmı acaba 35.haftadayım ama erken gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…