iyi akşamlar herkese, soğuktan internete hiiiçç giresim gelmiyor
bilgisayarımız mutfakta ve mutfak epey soğuk, az önce eşim ısıttı da öyle girebildim, 10-20 dakika durup çıkacağım
yaa kızlar ben iyice ağırlaştım yaa, hareketlerim aşrı derecede kısıtlandı, yatmak artık benim için bir kabus oldu, yan yattığım zaman bel kaslarım açılıyor belden aşağım uyuşuyor felçli gibi sancı çekiyorum, düz zaten yatamıyorum, 1 yastıkla yattığımda mideme asit geliyor, çift yastıkla yatmak zorundayım, hep eşimden yukarıda yatıyorum bu yüzden, sinir bozucu, bir de göbeğim ağırlaştığı için yatarken göbeğim bir tarfa düşüveriyor ve 10 dakika sonra ağrı başlıyor, ben de göbeğimin altına da yastık koyma çaresini buldum, düşünün, gece tam 3 yastıkla yatıyorum yaaaaaa eşime sarılamıyorum bile...
Selam kızlar bende bu sabah erken kalktım .Kahvaltımı yaptım canım kahve çekti şimdi kahvemi içiyorum ve ISSIZ ADAM filminin müziklerini dinliyorum ohhhh çok iyi geldi .Birde sigaram olsa elimde değmeyin keyfime
Ya arkadaşlar sizin doğum ücretleri neden bu kadar uygun bende bir terslik var sanırım benim gittiğim yer 2500 ytl civarı ssk anlaşması yok bir alternatif daha var orası ssk anlaşmalı ama dr.um da ayrıca ücret ister orası için aynı kapıya çıkar yani bana normal geliyordu ama sizlerin yazdığı fiyatları görünce dudağım uçukladı arasında uçurumlar kadar fark var yaa ne yapyım ki bu saatten sonra dr. değiştirmek olurmu:uhm:
Kızlar,
Haberi sizde okudunuz mu bilmem.Artık eczaneler ssk lılara ilaç vermeyecekmiş.Artık parayla ilaç alabilecekmişiz.İlaç alan oldumu bugün acaba.
Selam kızlar bende bu sabah erken kalktım .Kahvaltımı yaptım canım kahve çekti şimdi kahvemi içiyorum ve ISSIZ ADAM filminin müziklerini dinliyorum ohhhh çok iyi geldi .Birde sigaram olsa elimde değmeyin keyfime
Ya arkadaşlar sizin doğum ücretleri neden bu kadar uygun bende bir terslik var sanırım benim gittiğim yer 2500 ytl civarı ssk anlaşması yok bir alternatif daha var orası ssk anlaşmalı ama dr.um da ayrıca ücret ister orası için aynı kapıya çıkar yani bana normal geliyordu ama sizlerin yazdığı fiyatları görünce dudağım uçukladı arasında uçurumlar kadar fark var yaa ne yapyım ki bu saatten sonra dr. değiştirmek olurmu:uhm:
kızlar sutlac nasıl yapılıo bılen varmı ya tuyamda gordum yemem lazım acılen nette baktım ama pırınc unu falan dıyo evdede yok cıkıp alamayda uzenıyom ama annem sade yapıodu bılıonusmu nsl yapılıo
merhaba arkadaşlar,bana guleceksınız ama ben hala dogum haftasını gosteren tabloyu yapmayı beceremedım bana ogretır mısınız ayyy bebek dogucak nerdeyse ...