2009 Şubat Anneleri

cimcimecim sana özel msj attım. geldi mi?
bu arada bi ikimiz mi kaldık bu saatte? dün gece herkez yorulmuş herhalde uyuya kalmış

iyigceler hanımlar nasılsınız muhabbett baya koyuymuş oku oku bitmedi dün gece bizde arkadaşlara gittik sabah 5 di eve geldiğimizde kalablık olunca muhabbet baya uzadı güzel bi geceydi tabi osaatte yatınca öğlen 2 de anca kalkabildik bu akşamda bende misafir vardı yarın bir hastane buldum oraya gideceğm doğum için umarım güzel bi yerdirde artık karar veririm bebeğin hastane çantası hazır yarın kendim içinde bireyler alıp hazırlıcam artık bebişlerin ne zaman geliceği belli olmaz

KIZLAR selamlar çok çabuk birşekilde yazıp kapatmam lazım malum bütün gün Doruk yüüznden açamadım pc.yi pili bitiyor şimdide gıcık yaa.Neyse geçenlerde maskelerden konuşmuştuk onları yazıyorum Ebru Şallı'nın kitabından
CANLANDIRICI MASKE
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı limon suyu
Hepsini karıştırıp temiz cilde uyguluyorsunuz.15 dakika bekletip ılık su ile durulanıyor.
DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİCİ MASKE
1 adet ceviz
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
yarım elma püresi
hepsini karıştırıp temiz cilde uyguluyorsunuz.20 dk. bekletip ılık su ile durulanıyor.
SAÇLAR İÇİN
1 yumurta sarısı
3 yemek kaşığı badem yada kekik yağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
bu karışımı hazırlayıp yıkanıp nemi alınmış saça uygulayın.45 dak. bekletip saçınızı yıkayın.Haftada 1 uygulayın daha parlak ve canlı şaçlarınız olacak .
BUNLAR EBRU ŞALLI'nın hamileyken uyguladığı tarifler kızlar pil bitiyor (((
Yarın umarım girebilirim

kizlar kimsecikler kalmamis burda saat gecenin 3 ü orda 4 :)) uyku tutmadi beni dus aldim sicacik uykum gelir diye ama yok dönüp duruyorum uyuyamadim bi türlü....

saslancim benimde doktor randevum yarin :) bakalim bebisler kac kilo olmuslar, ins. ikimizde iyi haberlerle döneriz yarin :) ins. doktor artik ayaga kalkma izni verir cnm

aybuke cnm yaa takma kafana sen cok saglikli ve düzenli kilo aldin dogum sonrasida pekala cok güzel kilo veriliyor ,verirsinde :)) emziren anneler eger bebege süt yapcak diye baklavalari abur cuburlari yerse tabi kilo alir ama düzenli beslendikten sonra emzirme döneminde cok güzel kilo veriliyor
takma kafana arkadasim belliki onlar cekememisler seni öyle düsün birde :))
eminiki ordaki herkez onlari ayiplamistir ve seni cekemediklerinin farkina varmislardir ,yaptiklari cok ayip hic bi ögretmene yakismiyacak sekilde , bu kadar rahat konusup güldüklerine göre hamilelikde yasamamislar sanirim
önemli olan bebislerimiz degilmi gerisi bos cnm :) üzülme hadi gülümse :))))

kizlar bebisim ve vidi görünmüyorlar ortalikta ins. hersey yolundadir

sizlere tatli rüyalar kizlar bende uyumaya caliscam ama uykum yok tv bakarim artik yada ders calisirim öptük hepinizi kocamannnn

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar sabahın 6 sında deli gibi bir açlıkla uyandım kahvaltı ettim birazdan eşimi kaldııcam diye yatmadım tekrar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydın hepinizee..yılbaşı gecesinden beri yazamadım kızlar,umarım hepiniz bebişlerinizle beraber iyisinizdir.
ben iyiyim ama biraz morallerim bozuk,eşimin yengeside hamile idi ve ayın 5inde sezeryan olacaktı yılbaşı günü kutlamak çin aradığımızda hastanede olduklarını öğrendik.1 gün önce doktor kontrolu vardı ve herşey yolundaydı,ama 31'İ sabahı sancısı başlamış buda daha vakti var nasılsa geçer
diye düşünüp kimseye bişey söylememiş,eşide işte doktora götürecek kimse yok evde telaşlandırmıyım insanları demiş ama akşam üstü dayanamamış abisine haber verip hastaneye gitmişler apar topar sezeryana almışlar,bebek dışkısını yutmuş bu arada ve tabi hemen yoğun bakıma almışlar.
eşim gece hemen hastaneye gittti,çok ısrar ettim ama beni götürmedi,sabaha kadar onlardan haber beklemekle geçti.anne iyi ama bebek hala yoğun bakımda,dışkı ciğerine kaçmış ve çok tehlikeliymiş bu durum.yazık kızcağız perişan daha hiçkimseye göstermemişler ''ben iyiyim ama ortada bebek yok,hiçbişey anlamadım ben bu işten ''diyor.
dua edin kızlarda bir an önce bebişi iyleşsin,:Saruboceq:Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ve lütfen artık son aydayız kızlar kimse ağrısını sızısını haifife almasın,bu canlar bize emanet üzülmeyelim sonra.

ben şimdi bişeyler atıştırıp tekrar uyumaya çalışacağım.öğlen görüşürüz.öpüorum hepinizi.(bu arada kontrole gidecek olanlardan güzel haberler bekliyoruz hihoyyyt)

günadın kızlar
vidi canım üzüldüm canım inşallah bebişi en kısa zamanda annecigine kavuşur.

Günaydın kızlar,
1 gün aradan sonra işbaşı yaptık yine.Neyseki yarın tatil :)
Vidicim geçmiş olsun yaa...
Umarım anne iyileşir üzüldüm inan.
Ama dediğin doğru herkes sancılarını dikkate almalı nasıl olsa geçer diye bakmamalı canım.

günaydin kizlar
vidicim cnm yaa cok üzüldüm ins. bebis tez zamanda annesiyle evine döner
dualarimizi bebis icin eksik etmeyiz
en yakin zamanda iyi haberler verirsin ins. bize

Merhabalar Şubat anneleri.. Ben Tatoş arkadaşdan haberi olan var mı diye soracaktım.. Umarım iyidir...:Saruboceq:

malesef hic bi haber yok cnm
ins. iyidir diyip dua etmekten baska bi imkanimizda yok bir daha yazsin zaten telefon numarasini isticem ..
umarim iyi haberler verirler

merhaba kızlar hastaneden geldim şimdi doktor ilgili hoşuma gitti hastane çok büyük değil ama zaten benim için önemli olan hizmet normal doğum tek kişilik oda 150 ytl gayet uygun kızım 2 kilo olmuş bir hafta geriliğini gördü doktor çok önemli değil normal dedi bende 80 kilo olmuşum:1shok:daha bir buçuk ay var kendmi frenlemenin zamanı geldi yarında kendi doktoruma gitmem lazımdı sabah aradım randevu kalmamış eşimde gitmemize gerek yok dedi eğer beğendiysen buraya devam ederiz dedi muayne ücretleride uygun hem yakın artık çalışmadığım içinde burası uygun gibi geldi bana hayırlısı artık

vdicim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin bebişe artık bu saatten sonra dediğin gibi sancıları hafife almamak lazım

kızlar günaydın kontole gıdıcek olan ark guzel haberler beklıyoruz ben salı gunu farklı bır doktora gıttım ama hıc beğenmedım benım doktorum zaten cok ıyı bır doktordu ama olası bır ıhtımalde yedeklım dıye dusunmustum ama benım doğumumu nerde yapıcam kesınlestı vidicim sanada gecms olsun ıns bebişi rabbim annesine bağıslar artık son zamanlar sanırım kontrollu olmak gerekıyor ıyıce bende normaldır derım hersey ıcın ama gercekten onemlı noktalar ayrıca ark msnlerınızı yada facebooklarınızı eklemek ısterım doğumdan sonralarıda gorusuruz belkı sıte coker dımı bellımı olur cunku bırsey olduğu zman bırbırımızı cok merak edıyoruz .o kadar guzelkı bu sıte butun hamılelığımızı burda gecırdık bı o kadrda ıyı oldu benım ıcın sızlerden aldığım destek benımde kımsem yok cunku burda derdımı paylasıcağım

cnm masallah bebisine negüzel büyümüs

aslında bende doktorumdan çok memnunum doğumuma onun girmesini çok isterim ama hastane bana çok uzak doğum için birde normal doğum 1000 ytl şu an benim için u fiyat çok pahalı eşim doktorumu arayıp artık gelemicemizi söyle diyor ama nasıl söylenirki bilmiyorum çekiniyorum biraz haber vermesem nolurki :uhm:

merhaba arkadaşlar az önce doğum öykülerini okuyordum inanılmaz heyecanlandım duygulandım allahım hayırlısıyla bizleride o tatlı sona erdirsin.
beyazbulut canım aslında herkes istediği yerde istediği doktorda doğumunu yaptırabilir bunda özgürdür son gün bile vaz geçilebilir bu konuyu bence kafana takma ama bende senin gibi ince düşünenlerdenim.fiyatın yüksek olduğunu ve şu ara durumunuzun el vermediğini açık açık söyle bence..

bu arada yılbaşından sonra doğum ücretleri değişti arkadaşlar çoğu hastanede sizde nasıl durumlar??

cnm özel hastanedemi doktorun yoksa muayanehanesımı var benım gıttığım ozel hastanede ssk ııcn 200 lıra cıvarı doğum öle olmasa bende değiştirmek zorunda kalabılırdım cunku ekstra cıkacak olanlarıda dusunursek artabılıyo ve durumlar malum

canım ben hala karar veremedim sezaryen ve ya normal değişicek hastane normal olursa devlette sezaryen olursa özelde düşünüyorum.normal için özel baya uzak bulunduğum yerdede alternatifim yok şanssızlık işte özeldede bizim sağlık sigortamız geçmiyor askeri personel olduğu için ne ise onu ödeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…