2009 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun
bebişinin gelişmesinde eksiklik görürse drun bence önce serum desteği verir
bol su içmeyi sakın ihmal etme güzelim
bebeğin ölçümleri geri de olsa artık bu haftaya kadar gelişimleri zaten tamamlandı gibi
hafta hafta gebelikle ilgili bilgi veren siteleri takip ediyorsan eğer bu günlerimizden itibaren(bugünlerimiz diyorum çünkü 2mizde 35+1iz) sadece bebişlerde yağ tutulumu ve kilo alımı olduğu yazıyor
sen gönlünü ferah tut ve iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun canım

dr dönüşü bizi mutlaka haberdar et

canım dikkat et kendine madem izin aldın tadını çıkar bebişine iyi bak.a.s. dr bana daha önceleri suyu iyi diyordu bu gittigimde çok su iç dedi suyu azalmış.aslında çok su içiyorum dedim ozaman daha çok iç dedi. demekki büyüdükçe daha çok suya ihdiyaçları oluyor bebişlerin. inşallah saglıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize.:1hug:

saolun arkadaşlar. p.tesi haberdar ederim sizi. ama nette bir kesinti olursa giremeyebilirim. bu yüzden sakın benim için endişelenmeyin.

merak etme endişelenmeyiz
sadece güzel haberlerini biraz gecikmeli almış oluruz :)

yemeklerden 1 saat sonra yani gıdalar kana karışınca sol tarafa doğru yatmak bebeğin beslenmesi için çok faydalıymış. aklınızda olsun.

Aman dikkat et canım şurada ne kaldı bebişler büyüdüğü için su gereksinimleride artıyor, bana da dr bundan sonra daha çok su içmelisin dedi os hep yeterliydi suyum, güzel haberlerini bekiyoruz.

kızlar herkese merhaba...
tekrar yeni yılınızı kutluyorum. dün gece benim yeni yılım çok güzel geçti. yeni evimizde ilk yılbaşımızı aile, akrabalarla birlikte oldukça kalabalık geçirdik ve çok eğlenceliydi. oğlumun şansından galiba tombalada ben de yendim herkesi. 2009 yılının gerçekten bizlere çok uğurlu geleceğini inanıyorum. inşallah öyle olur.
bu arada benim kuzenimin eşi de hamile ve ikizleri olacak. onun bebişleri de 33 haftalık ve 2 kilogramı geçmişler. doktorları 15 ocakta alalım demiş. oğluma abiler olacaklar artık. demek ki şubat bebekleri yavaş yavaş gelmeye başlıyoo. aman hazırlıklarımızı tamamlayalım. ben panik yaptım valla daha odası bile ocak 17'de gelecek başkaca da erken diye bişey yapmamıştım. şu çantaları hazırlasak iyi olacak galiba..

Bugün hastane çantamızı hazırladık bizde, iyiden iyiye heycanlandım bi tuhaf oldu korktum desem yeri, hem bebeişimi bekliyorum dört gözle hemde sorumluluktan onu iyi bi şekilde büyütememekten hasta olmasından ..vs çok korkuyorum, daha doğmadan böyle doğurunca nasıl olacağım kimbilir

anacım 1.5 gün bakamadım foruma neler kaynatmışsınız oku oku bitmedi valla bu arada isteyenler msn adreslerini veya facebook hesaplarındaki isimleri atsınlar benim özelime ben eklerm sizi bende ne zamandır doğurunca kaybederim kızları diyip duruyodum arkadaş listeme de eklicem sizi fırsatım olunca iyi yıllar hepinize bu arada klimam geldi havayı kurutuyor biraz ama baya ısıtıyor kaldığım odayı ayrıca kapıyı açınca antre ve mutfağın soğuğunu da kırıyor bu kış salondayız anlayacağnız kociş parazit yapıyor ben buralardayım

selamlar annişler yerimseniben florya geçmiş olsun canım tatlım moralini bozma bebişi üzme
ay en kısa zamanda facebokum olmalı benimde :mymeka:
eşimin arkadaşları gitmedi hala.yorulmuşum ayaakta kalınca bende az dinlendim demin başladı benim zilllii tepinmeye :1shok: ki korkuttu beni o kadar çıkarttıki biyerini artık neresiyse orası bilemiyorum tutucaktım nerdeyse elimle

kızlar merhaba nasılsınız ben daha iyiyim dün işe gitmedim doktor idrar yollarındaki iltihap için antibiyotik verdi,bu enfeksiyon erken doğum riskine sebep olurmuş rahmim kasılmış o yüzden prepar diye uterus adale gevşeticisi verdi,ne olur dikkat edin kendinize benim gibi iş yapacağım diye üşütmeyin kendinizi.

bu arada hepinizin yeni yılını kutlarım inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz hepimiz,hayırlı güzel bir yıl olsun herkes için

Maşallah anacım amma kaynatmışınız oku oku belim ağrıdı topu tpu dün akşamdan beri girmedim yanii
Dün akşam yılbaşı diye amma yedim dünden beri de tıkınıyorum hala miğde fesadı geçirmedim hayrettt yani şuanda bile miğdemde ağrı var buda yetmezmiş gibi bütün gün arkadaşla gezdik az bile bu ağrılar bu gezmeye kimbilir oğlum neler diyordur bana yavrummm
Valla nestlecim benim kocişte face düşmanı bende açtım ama pek bakmıyorum valla açıkçası arada donduruyorum :roflol: eeee napalım idareeee edioz eklemk isteyenler msj atabilir bana da

kızlar doktor benim raporumu haftaya değiştirecek çalışamaz raporu verecek aslında dün verecekti ama ben çocukların son yazılısını yapmadım dedim önümüzdeki hafta çarşambaya kadar işlerimi halledip notlarımı girip bırakmayı düşünüyorum,ondan sonra da alışveriş işne bakacağım yavaş yavaş,sağolsun bir arkadaş yardımcı olacak alışverişte.yalnız szie şunu soracağım internetteki hastane çantanızda şunlar şunlar olmalı listelerinde çok şey var açıkçası bazıları bana gereksiz bazıları da ertelenebilir şeyler gibi geldi çünkü hepsini almaya inanın para yetmez.sizler nelere öncelik verdiniz olmazsa olmazlarınız neler özellikle çantalarını hazırlamış bebek için alışveriş yapmış arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız iyi olur

kızlar eşim beni sinir etti şimdi içeri gitmek zorundayım lütfen hastane çantalarınıza aldığınız olmazsa olmaz şeyleri ve bebek için aldığınız şeyleri yazın hepiniz kendinize iyi bakın

kızlar eşim beni sinir etti şimdi içeri gitmek zorundayım lütfen hastane çantalarınıza aldığınız olmazsa olmaz şeyleri ve bebek için aldığınız şeyleri yazın hepiniz kendinize iyi bakın

canım öncelikle çamaşır, pijama, ped, göğüs pedi, çorap bebek için hastane çıkışı ve bez
battaniye, temizleme mendili
en öncelikli olması gerekenler bence

Kızlar bebek şekeri yapan var mı? Ben kendim yapmak istiyorum ama Diyarbakırda çok çeşit yok sadece kristal emzik buldum bir de tül siz neler yapacaksınız?

cnm yaa kiyamam ben sana benimde 37. haftamda bebegin suyunun az oldugu ortaya cikmisti
her 2 günde bir hastaneye kontrole gidiyordum bakiyorlardi bebegin suyunun durumuna cok asiri az olmadikca birakiyorlar daha anne karninda
icini ferah tut cnm bebisin en riskli haftalari atlatmis
benide son haftama kadar kontrol ettikten sonra suni sanciyla dogurtmaya karar verdiler :teselli: bende sanci falanda yoktu hic :1no2:
ins. senin bebisinde tam zamaninda dünyaya gelicek cnm üzülme
dualarimiz seninle :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…