Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar hastaneden geldim şimdi doktor ilgili hoşuma gitti hastane çok büyük değil ama zaten benim için önemli olan hizmet normal doğum tek kişilik oda 150 ytl gayet uygun kızım 2 kilo olmuş bir hafta geriliğini gördü doktor çok önemli değil normal dedi bende 80 kilo olmuşum:1shok:daha bir buçuk ay var kendmi frenlemenin zamanı geldi yarında kendi doktoruma gitmem lazımdı sabah aradım randevu kalmamış eşimde gitmemize gerek yok dedi eğer beğendiysen buraya devam ederiz dedi muayne ücretleride uygun hem yakın artık çalışmadığım içinde burası uygun gibi geldi bana hayırlısı artık
kızlar günaydın kontole gıdıcek olan ark guzel haberler beklıyoruz ben salı gunu farklı bır doktora gıttım ama hıc beğenmedım benım doktorum zaten cok ıyı bır doktordu ama olası bır ıhtımalde yedeklım dıye dusunmustum ama benım doğumumu nerde yapıcam kesınlestı vidicim sanada gecms olsun ıns bebişi rabbim annesine bağıslar artık son zamanlar sanırım kontrollu olmak gerekıyor ıyıce bende normaldır derım hersey ıcın ama gercekten onemlı noktalar ayrıca ark msnlerınızı yada facebooklarınızı eklemek ısterım doğumdan sonralarıda gorusuruz belkı sıte coker dımı bellımı olur cunku bırsey olduğu zman bırbırımızı cok merak edıyoruz .o kadar guzelkı bu sıte butun hamılelığımızı burda gecırdık bı o kadrda ıyı oldu benım ıcın sızlerden aldığım destek benımde kımsem yok cunku burda derdımı paylasıcağım
cnm özel hastanedemi doktorun yoksa muayanehanesımı var benım gıttığım ozel hastanede ssk ııcn 200 lıra cıvarı doğum öle olmasa bende değiştirmek zorunda kalabılırdım cunku ekstra cıkacak olanlarıda dusunursek artabılıyo ve durumlar malum