2009 Şubat Anneleri

iyiakşamlar hanımlar alışverşten geldim şimdi hastane çantam için eksikleri aldım bebğimede battaniye aldım bitane yıkayıp yerleştirim artık benim buzamana kadar gittiğim hastane medical park sskyla anlaşmalı 35 ytl mayne parası ödüyorum normal doğum paket fiyat ssklıya 1000 ytl aslında çok pahalı değil ama benim için şu an verilemicek bir para kendimi sıkıştırmak istemiyorum bugün gittiğim hastanede normal doğum 150 ytl burasıda özel ama tabi medical park gibi bir hastane değil

eczane işi benimde canımı sıktı şimdi yani tam bizim bebişlerin doğacağı zamanı buldular

iyiakşamlar hanımlar alışverşten geldim şimdi hastane çantam için eksikleri aldım bebğimede battaniye aldım bitane yıkayıp yerleştirim artık benim buzamana kadar gittiğim hastane medical park sskyla anlaşmalı 35 ytl mayne parası ödüyorum normal doğum paket fiyat ssklıya 1000 ytl aslında çok pahalı değil ama benim için şu an verilemicek bir para kendimi sıkıştırmak istemiyorum bugün gittiğim hastanede normal doğum 150 ytl burasıda özel ama tabi medical park gibi bir hastane değil

canım peki şimdi hangi hastaneye gidiyorsun?hangi yakada? benim hastanemd normale 1000 istiyorda,avrupa tarafındaysa belki bende bi bakarm senin gittiğin yere.

Kızlar bu arada ben bu akşam karşıya geçeceğim bahsetmiştim ya yengemlerin durumundan,şimdi kayınvaldemle konuştum bu gece yola çıkıyormuş oda yrn sabah istanbulda olacak bikaçgün kalıp dönücek benim doğuma yakn tekrar gelicek,o yüzden o gidene kadar bende onunla beraber karşıda dayımlarda kalırım,çok sık giremem nete şimdiden hbr vereyim dedim.
ay artık varya insanın ailesi gibi olduk burda,sanki size hbr vermeden bi yere falan gidersm çocuk gibi suçlu hissediom kendimi:eek:

canım peki şimdi hangi hastaneye gidiyorsun?hangi yakada? benim hastanemd normale 1000 istiyorda,avrupa tarafındaysa belki bende bi bakarm senin gittiğin yere.

Kızlar bu arada ben bu akşam karşıya geçeceğim bahsetmiştim ya yengemlerin durumundan,şimdi kayınvaldemle konuştum bu gece yola çıkıyormuş oda yrn sabah istanbulda olacak bikaçgün kalıp dönücek benim doğuma yakn tekrar gelicek,o yüzden o gidene kadar bende onunla beraber karşıda dayımlarda kalırım,çok sık giremem nete şimdiden hbr vereyim dedim.
ay artık varya insanın ailesi gibi olduk burda,sanki size hbr vermeden bi yere falan gidersm çocuk gibi suçlu hissediom kendimi:eek:

Canım çok geçmiş olsun, Allah bebişe güç, annesine sabır versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bence sende dikkat et canım çünkü üzüntü sıkıntı sanada iyi gelmez

Canım çok geçmiş olsun, Allah bebişe güç, annesine sabır versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bence sende dikkat et canım çünkü üzüntü sıkıntı sanada iyi gelmez

saol tatlım.hepinize teşekkür ederim.Allah kimseye evlat acısı göstermesin.
bu arada tatoştanda hala ses yok,onuda çok merak ediyorum.kızlar valla özelden msnden falan tlf numaralarımızıda verelim birbirimize,böyle durumlarda habersiz kalmak çok zor oluyor

Canlar,
Bu biberonlar için sterilizatör cihazıi birde elektrikli yada manuel göğüs pompası özellikle calısan anne adayları için almamız gerekli mi sahi.Kullanışlımı acaba alanlarınız varmı paylasırsanız sevinirim.

nestlecim asrın süper isim
seneler önce Af diye bir grup vardı onun solistinin adıydı
çok da yakışıklıydı hani :)
nerdeyse kocam kadar
:)

sağol hayatım...adı gibi uzun ömürlü olurlar inşallah...evet yakışıklıydı o çocuk..gerçi biraz boydan fakirdi:)) ama o fakirliği de ÇINAR ismini vererek bertaraf etmiş oluyoruz sanırım...

Maşallah anacım amma kaynatmışınız oku oku belim ağrıdı topu tpu dün akşamdan beri girmedim yanii
Dün akşam yılbaşı diye amma yedim dünden beri de tıkınıyorum hala miğde fesadı geçirmedim hayrettt yani şuanda bile miğdemde ağrı var buda yetmezmiş gibi bütün gün arkadaşla gezdik az bile bu ağrılar bu gezmeye kimbilir oğlum neler diyordur bana yavrummm
Valla nestlecim benim kocişte face düşmanı bende açtım ama pek bakmıyorum valla açıkçası arada donduruyorum :roflol: eeee napalım idareeee edioz eklemk isteyenler msj atabilir bana da

hayatım bu erkek kısmısı böyle...dalaşmıyorum ne yapayım...haklısın diyince sorun kalkıyor:)) sana msn adresimi göndericem canım..eklersin olur mu??

kizlar biz geldik doktorda hersey yolunda ...bebis 1 kilo 908 gr
ben gene 2 kilo 900gr almisim
nstde cok hafif sanci cikti kasilmalarda artik normal dedi doktorum

saslan geldimi doktora gidicekti oda ?

hayatım bu erkek kısmısı böyle...dalaşmıyorum ne yapayım...haklısın diyince sorun kalkıyor:)) sana msn adresimi göndericem canım..eklersin olur mu??

Şekerim özelden msj gönder eklim ben artık bi çok kişiyle msn den konuşuyorum kızlar toplu görüşme yapıyoruz isteyen özelden msn adreslerini göndersinler

kızlar yarın bizim yine haftalık kontrolümüz var...geçen hafta 2800 gr dık..bakalım ne olduk...gittiğimde şu bebek çok kilolanırsa önceden alınabilir mi onu sorucam..gerçi önceden dediğimiz 36. hafta filan gibi...sanırım 36. haftada benim oğlan 4000 i bulur..karında taşıyacağıma kucakta taşısam ne güzel olur...tabi tıbbi bir sorun olmayacaksa...oğlumun odası da hafta içi gelecek...bugün koltuklarımın yüzlerini yıkadım...yarın tahtakaleye gidip son eksikleri alıcam..kapı süsü / şeker / mevlütte dağıtacağım yasin ve tespihleri...hastane çantamda hazır zaten..eee ben hazırım..doğurabilirim artıkın:)))

nestle76 hadi yarın iyi haberlerle gel inş. sen doğuma hazırsın maşallah baksana, doğum yaklaştıkca benim heycanım artıyor gerçi benim daha çok var 26 şubat diyor doktorumuz.. bizimde pazartesi konturolumuz vardı.. doktorumun ,ameliyatı varmış benim randevu satime.. hostesi aradı sati ileri aldık bakalım.. ama maşallah sizin bebişlerin kiloları iyi benimki okadar kilolu değildi..31 haftalıkda en son kontürolumuz vardı..1586 gr dı iyimi sizce ?

Son düzenleme:
kizlar biz geldik doktorda hersey yolunda ...bebis 1 kilo 908 gr
ben gene 2 kilo 900gr almisim
nstde cok hafif sanci cikti kasilmalarda artik normal dedi doktorum

saslan geldimi doktora gidicekti oda ?

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.a.s. bebişine de maşallh.:nazar: artık sonlardayız bendede sancılar oluyor. ama benim doktor nst ye girdirmedi ben anlamadın bu işi. kötükedihüsohemde 1 ay sonra gel dedi zaten ben bu ayın 15 de adanaya gidecegim dogum için. neyse vardır bir bildigi:kızgın:

canım çok geçmiş olsun.allahım bebişi annesine babasına bağışlasın.:teselli: hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarımız sizinle:Saruboceq:

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.a.s. bebişine de maşallh.:nazar: artık sonlardayız bendede sancılar oluyor. ama benim doktor nst ye girdirmedi ben anlamadın bu işi. kötükedihüsohemde 1 ay sonra gel dedi zaten ben bu ayın 15 de adanaya gidecegim dogum için. neyse vardır bir bildigi:kızgın:

canım bende adanadayım sen nerde doğum yapcan burda

herkese merhabalar kızlar
iki gündür giremedim inananın bir saati geçiktir okuyorum maşallahınız var hepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar
kızlar benimde var facebook isteyene verebilirim adresimi ben hepinizinkini istiyorum:roflol:
off şu sigara olayından bahsetmeyelim kızlar sormayın doğurur doğurmaz rahatla içicem bi tane hatta doğum masasında yakmayı planlıyorum bi tane yanına da bi neskafe süper olurdu o yorgunlukla:içelim:

merhaba kızlar umarım herkes ve bebişler iyidir be3bnim oğlum pek hareketli maşallah bu günlerde ama az önce biraz fazla akıntım oldu korktum vallaha su falan zannettim, günlük ped kullandığım için biraz ped dışınada çıkmıştı aslında kıvamı az koyuydu beyazdı ama ıslaklık oluşmuştu sizdede böyle oluyomu öptüm hepinizi...

kızlar geldim drdan
çok heyecanlıyız
bebişim 2670 gr olmuş
dr artık beklemeye gerek yok dedi
salı- çarşamba alalım
ablam yanımızdaydı bari 9 ocakta cuma günü olsun da 09.01.09 olsun doğum tarihi dedi
tamam cuma günü mübarek günde dedi dr
şaka gibi
saat 1de
sonra nstye bağladı sancılar çıktı ama braxton hicks bunlar dedi
bir tane 55lik bir tane 28lik bir tane 35lik 30dak. içinde
hatta bir tane bağlanmadan önce kasıldım dr bacaklarımın hareket kabiliyetini kontrol edip egzersizlerini yapıyor musun diye sorduğunda işte dedim hareketlerden sonra böyle kasılıyorum diye bir elledi baktı
ooo dedi maşallah bayağı sertleşiyo :)) ama çabuk gevşemeye başlıyor bu iyi dedi

günü verince e yavaş yavaş ev içinde kalkabilirsin dedi ama hemen oturacaksın gezmeyeceksin dedi
eşim atladı kalkınca kanama veya su gelişi olur mu diye
olabilir deyince o zaman biz kalkmayalım dedi
:)
p.tesi fethiyeye gidip çarşamba dönmek zorunda da - o yokken zaten ben kalkmaya cesaret edemem
perşembe güzel bir banyo için ve tartılmak amacıyla kalkıp geri yatacağım
cuma sabah 6 gibi güzel kahvaltını yap sonra birşey yemeden gel dedi
her ihtimale karşı p.tesi günü celestone da yapılacak
ihtiyacınız yok ama aklımızda soru işareti kalmasın dedi

cimcimecim maşallah bebişine senin de

vidicim inş. yavrucak hayırlısıyla atlatır da sen de iyi haberlerini verirsin bizlere

bir arkadaş da bel ağrısından bahsetmişti 3-4 gündür bende de yoğun şekilde var
özellikle kasılmaları takiben çok rahatsızlık veriyor

X