- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
iyiakşamlar hanımlar alışverşten geldim şimdi hastane çantam için eksikleri aldım bebğimede battaniye aldım bitane yıkayıp yerleştirim artık benim buzamana kadar gittiğim hastane medical park sskyla anlaşmalı 35 ytl mayne parası ödüyorum normal doğum paket fiyat ssklıya 1000 ytl aslında çok pahalı değil ama benim için şu an verilemicek bir para kendimi sıkıştırmak istemiyorum bugün gittiğim hastanede normal doğum 150 ytl burasıda özel ama tabi medical park gibi bir hastane değil
canım peki şimdi hangi hastaneye gidiyorsun?hangi yakada? benim hastanemd normale 1000 istiyorda,avrupa tarafındaysa belki bende bi bakarm senin gittiğin yere.
Kızlar bu arada ben bu akşam karşıya geçeceğim bahsetmiştim ya yengemlerin durumundan,şimdi kayınvaldemle konuştum bu gece yola çıkıyormuş oda yrn sabah istanbulda olacak bikaçgün kalıp dönücek benim doğuma yakn tekrar gelicek,o yüzden o gidene kadar bende onunla beraber karşıda dayımlarda kalırım,çok sık giremem nete şimdiden hbr vereyim dedim.
ay artık varya insanın ailesi gibi olduk burda,sanki size hbr vermeden bi yere falan gidersm çocuk gibi suçlu hissediom kendimi
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebişe güç, annesine sabır versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bence sende dikkat et canım çünkü üzüntü sıkıntı sanada iyi gelmez
nestlecim asrın süper isim
seneler önce Af diye bir grup vardı onun solistinin adıydı
çok da yakışıklıydı hani :)
nerdeyse kocam kadar
:)
Maşallah anacım amma kaynatmışınız oku oku belim ağrıdı topu tpu dün akşamdan beri girmedim yanii
Dün akşam yılbaşı diye amma yedim dünden beri de tıkınıyorum hala miğde fesadı geçirmedim hayrettt yani şuanda bile miğdemde ağrı var buda yetmezmiş gibi bütün gün arkadaşla gezdik az bile bu ağrılar bu gezmeye kimbilir oğlum neler diyordur bana yavrummm
Valla nestlecim benim kocişte face düşmanı bende açtım ama pek bakmıyorum valla açıkçası arada donduruyorum :roflol: eeee napalım idareeee edioz eklemk isteyenler msj atabilir bana da
hayatım bu erkek kısmısı böyle...dalaşmıyorum ne yapayım...haklısın diyince sorun kalkıyor:)) sana msn adresimi göndericem canım..eklersin olur mu??
canım söyle sat tarihini birde bebişinin cinsiyetini yapalım tablonu
16 mayıs 2008 erkek cok cok tesekkurler şirincek
kizlar biz geldik doktorda hersey yolunda ...bebis 1 kilo 908 gr
ben gene 2 kilo 900gr almisim
nstde cok hafif sanci cikti kasilmalarda artik normal dedi doktorum
saslan geldimi doktora gidicekti oda ?
canım peki şimdi hangi hastaneye gidiyorsun?hangi yakada? benim hastanemd normale 1000 istiyorda,avrupa tarafındaysa belki bende bi bakarm senin gittiğin yere.
Kızlar bu arada ben bu akşam karşıya geçeceğim bahsetmiştim ya yengemlerin durumundan,şimdi kayınvaldemle konuştum bu gece yola çıkıyormuş oda yrn sabah istanbulda olacak bikaçgün kalıp dönücek benim doğuma yakn tekrar gelicek,o yüzden o gidene kadar bende onunla beraber karşıda dayımlarda kalırım,çok sık giremem nete şimdiden hbr vereyim dedim.
ay artık varya insanın ailesi gibi olduk burda,sanki size hbr vermeden bi yere falan gidersm çocuk gibi suçlu hissediom kendimi
her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.a.s. bebişine de maşallh.artık sonlardayız bendede sancılar oluyor. ama benim doktor nst ye girdirmedi ben anlamadın bu işi. kötükedihüsohemde 1 ay sonra gel dedi zaten ben bu ayın 15 de adanaya gidecegim dogum için. neyse vardır bir bildigi