herkese iyi akşamlar kızlar, dün sinirim bozuktu giremedim internete falan, şimdi de anca işte
kusura bakmayın aslında sinirimi bozacak şey çok da mühim bişey değil ama hassasım işte yaaa
olayı kısaca anlatayım,bizim okulda 2 tane şişko öğretmen var sürekli diyet yapmaya çalışırlar ama bir türlü kilo veremezler neyse dün başka bir hoca ile bu kilo alma meselesi üzerine şakalaşırken bunlar hemen lafa atıldılar, ben şu ana kadar toplam 9 kilo aldığımı söyledim, bunlar başladılar bu daha bişey mi, daha doğuma 7 haftan var, sen daha doğurana kadar 7 kilo alırsın kesin, üstelik veremezsin, süt olsun diye daha çok yersin, vs,vs,, benimle gülüşe gülüşe dalga geçiyorlar
aklıma geldi bak yine tepem attı
neyse ben inatla fazla kilo almadığımı söyledim, kız annesisin üstelik bu kilolar sende kalıcı olur,vs vs benimle nasıl dalga geçiyorlar
sen zaten hamile değilken de o kadar zayıf değildin, sen hayatta veremzsin bu kiloları neler neler diyorlarlar yaaa
üstelik öğretmenler odasında bayanlı erkekli yaklaşık 15- 20 öğretmenin içinde ediyorlar bu lafları
ben de en son dedim ki, sizlerle eylül ayında görüşeceğim, kızaracaksınız dedim ama bir kere tansiyonum düştü, o sinirle derse girdim ne yaptığımı bilemedim
kafam dağılsın diye internete girmiştim dün, o yüzden sizlerle paylaştım öfkemi
ama merakandırdım kusura bakmayın artk
böyle insanın kötülüğünü isteyen fesat insanlara gıcık oluyorum yaaaa
üstelik onlar da geçirmiş bu evreleri, insanın bu dönemde ne kadar hassas olduğunu biliyorlar