2009 Şubat Anneleri

bu arada size bir soru daha kızlar...benim oğlan malum tosuncuk biraz üzerinize afiyet...şimdi normal sezaryan tarihimiz 8 şubat bizim...ama diyorum mesela bizim oğlan 20 ocakta 4000 gr filan olursa acaba doktorlar bebeği önceden alıyor mu? tahminim 3 hafta sonra bizim oğlan 4 kg ya dayanmış olacak çünkü....kendi doktoruma sormayı unuttum...fikri olan var mı??

bu arada size bir soru daha kızlar...benim oğlan malum tosuncuk biraz üzerinize afiyet...şimdi normal sezaryan tarihimiz 8 şubat bizim...ama diyorum mesela bizim oğlan 20 ocakta 4000 gr filan olursa acaba doktorlar bebeği önceden alıyor mu? tahminim 3 hafta sonra bizim oğlan 4 kg ya dayanmış olacak çünkü....kendi doktoruma sormayı unuttum...fikri olan var mı??

canım alır muhtemelen hem 36. haftadan sonra bebişlerin akciger gelişimi tamamlanıyor ve o haftadan itibaren dogsalar bile kesin yaşıyorlar.bence kilosuna bakın ve daha fazla taşımana gerek yok.elinde kucagında taşı bence:emir_bebek: hakkında hayırlısı oldun

nestlecim msn adresin varsa onu da özel mesajla paylaşabilirsin

bu arada benim bir arkadaşım 4,5 kg sezeryanla doğum yapmıştı
gerçi 3,5 kilo falanken sezeryan için 15 gün sonrasına randevu vermiş dru
doğduğunda 4,5muş

e kızlar siz de kaydolun facebook'a
bir mail adresi yeterli oluyor kayıt için

canım alır muhtemelen hem 36. haftadan sonra bebişlerin akciger gelişimi tamamlanıyor ve o haftadan itibaren dogsalar bile kesin yaşıyorlar.bence kilosuna bakın ve daha fazla taşımana gerek yok.elinde kucagında taşı bence:emir_bebek: hakkında hayırlısı oldun

bencede valla canım..şimdiden nefes alamıyorum artık...sizlerde göreceksiniz 3 kg ı geçince bebişleriniz..ciddi bir yük kızlar...suyuydu, kordonuydu, plasentasıydı derken bayağı zorlanıyorum valla...40 gün sonraki halimi hiç düşünemiyorum...36 haftalık ve 4 kg bir bebek bana kalırsada artık evde bakılabilir ama tıp ne diyecek göreceğiz.....

e kızlar siz de kaydolun facebook'a
bir mail adresi yeterli oluyor kayıt için

benim kocam o konularda biraz fazla tintini hayatım...facebook a nedense alerjisi var...bende huylandırmak istemiyorum adamcağızı...yoksa yeriz birbirimizi....şu aralar zaten ağır vasıtayım ezer geçerim valla:) msn adresini vereyim ben daha iyi...

kızlaaaaar
yarın randevum var en nihayetinde ayın 2si geldi
bakalım ayağa kaldıracak mı
gerçi kaldırır kaldırmaz suyun gelir diyor ebe hemşire hanımlar ama
akşam 17:15te randevu

kızlaaaaar
yarın randevum var en nihayetinde ayın 2si geldi
bakalım ayağa kaldıracak mı
gerçi kaldırır kaldırmaz suyun gelir diyor ebe hemşire hanımlar ama
akşam 17:15te randevu

hadi hayırlısı canım...msn adresimi gönderdim sana...bu arada teyzesi benim oğlumun adı da Asrın Çınar olacak...adaşlar senin bebişinle...

nestlecim asrın süper isim
seneler önce Af diye bir grup vardı onun solistinin adıydı
çok da yakışıklıydı hani :)
nerdeyse kocam kadar
:)

herkes sinir bozucu, vallahi sinirimi sıfıra indirdiler, resmen tansiyonum düştü, havada uçuyor aklım gtti..!!!!!

herkese iyi akşamlar kızlar, dün sinirim bozuktu giremedim internete falan, şimdi de anca işte

kusura bakmayın aslında sinirimi bozacak şey çok da mühim bişey değil ama hassasım işte yaaa:kızgın:

olayı kısaca anlatayım,bizim okulda 2 tane şişko öğretmen var sürekli diyet yapmaya çalışırlar ama bir türlü kilo veremezler neyse dün başka bir hoca ile bu kilo alma meselesi üzerine şakalaşırken bunlar hemen lafa atıldılar, ben şu ana kadar toplam 9 kilo aldığımı söyledim, bunlar başladılar bu daha bişey mi, daha doğuma 7 haftan var, sen daha doğurana kadar 7 kilo alırsın kesin, üstelik veremezsin, süt olsun diye daha çok yersin, vs,vs,, benimle gülüşe gülüşe dalga geçiyorlar:kızgın::kızgın:aklıma geldi bak yine tepem attı:kızgın:

neyse ben inatla fazla kilo almadığımı söyledim, kız annesisin üstelik bu kilolar sende kalıcı olur,vs vs benimle nasıl dalga geçiyorlar:kızgın:

sen zaten hamile değilken de o kadar zayıf değildin, sen hayatta veremzsin bu kiloları neler neler diyorlarlar yaaa

üstelik öğretmenler odasında bayanlı erkekli yaklaşık 15- 20 öğretmenin içinde ediyorlar bu lafları

ben de en son dedim ki, sizlerle eylül ayında görüşeceğim, kızaracaksınız dedim ama bir kere tansiyonum düştü, o sinirle derse girdim ne yaptığımı bilemedim

kafam dağılsın diye internete girmiştim dün, o yüzden sizlerle paylaştım öfkemi

ama merakandırdım kusura bakmayın artk

böyle insanın kötülüğünü isteyen fesat insanlara gıcık oluyorum yaaaa

üstelik onlar da geçirmiş bu evreleri, insanın bu dönemde ne kadar hassas olduğunu biliyorlar

herkese iyi akşamlar kızlar, dün sinirim bozuktu giremedim internete falan, şimdi de anca işte

kusura bakmayın aslında sinirimi bozacak şey çok da mühim bişey değil ama hassasım işte yaaa:kızgın:

olayı kısaca anlatayım,bizim okulda 2 tane şişko öğretmen var sürekli diyet yapmaya çalışırlar ama bir türlü kilo veremezler neyse dün başka bir hoca ile bu kilo alma meselesi üzerine şakalaşırken bunlar hemen lafa atıldılar, ben şu ana kadar toplam 9 kilo aldığımı söyledim, bunlar başladılar bu daha bişey mi, daha doğuma 7 haftan var, sen daha doğurana kadar 7 kilo alırsın kesin, üstelik veremezsin, süt olsun diye daha çok yersin, vs,vs,, benimle gülüşe gülüşe dalga geçiyorlar:kızgın::kızgın:aklıma geldi bak yine tepem attı:kızgın:

neyse ben inatla fazla kilo almadığımı söyledim, kız annesisin üstelik bu kilolar sende kalıcı olur,vs vs benimle nasıl dalga geçiyorlar:kızgın:

sen zaten hamile değilken de o kadar zayıf değildin, sen hayatta veremzsin bu kiloları neler neler diyorlarlar yaaa

üstelik öğretmenler odasında bayanlı erkekli yaklaşık 15- 20 öğretmenin içinde ediyorlar bu lafları

ben de en son dedim ki, sizlerle eylül ayında görüşeceğim, kızaracaksınız dedim ama bir kere tansiyonum düştü, o sinirle derse girdim ne yaptığımı bilemedim

üstelik onlar da geçirmiş bu evreleri, insanın bu dönemde ne kadar hassas olduğunu biliyorlar

Canım kafana takma bu tür insanları. Senin şu an kzıznı düşünmen gerek onlar konuşur bi laf var ya Ağzı olan konuşuyor...kaydirigubbakcemile

off canım yaa
takma kafanı kendi başarısızlıklarını seninle uğraşarak kapatmaya çalışıyorlar anlaşılan
seviyesiz insanlar bir de eğitimci olacaklar
allahım yaa ne uyuzluk

bu arada
nestlecim asrın süper isim
seneler önce Af diye bir grup vardı onun solistinin adıydı
çok da yakışıklıydı hani :)
nerdeyse kocam kadar
:)

nerdeyse kocam kadar
bu kısmını mesajı yazarken yanıma gelen kociş yazdırdı zorla :roflol::roflol:

Canım meyve veren ağaç taşlanır her zaman. Sen böyle şeyleri kafana takma ben şimdiden 15 kilo aldım. Yeterki bebeğim sağlıklı olsun hiç kafama takmıyorum valla. Nasılsa veririm diyorum. Bebişler gelsin teyzesi hep beraber spora gideriz ne olacak sanki boşver hihoyyyt

1 tane bile iyi haber yok ki
bütün kanallar aynı
bir yanda doğalgaz, bir yanda savaş, bir yanda eğlenirken gürültü yaptılar diye vurulan gençler

hele şükür yaaa
şimdi yeni yıl bebişlerini gösteriyor çok tatlılaaaarrrr

merhabalar arkadaşlar, çok özledim hepinizi. yeni yıl hepimize sağlıkla bebeklerimizi getirir inşallah.
siteye girmeyeli biraz sıkıntılı zamanlar yaşadım. son dr. kontrolümüzde suyumun azaldığını ve bebeğimin gelişiminin 1 hafta geri olduğunu öğrendim. bunun sebebi fazla yorulmammış. neyseki izne ayrıldım artık. gerçi yine çok dinlenemiyorum ama çalıştığım günlere nazaran daha iyi olacağız inşallah. yaklaşık 3 gün aralıklarla nst ye gidiyorum. p.tesi dr. yine suyumu kontrol edecek. son kontrolde tam sınırdaydı. azalma varsa ne olacak diye sormaya cesaret edemedim. biz 36 haftalık olduk. fakat bebeğin gelişimi 1 hafta geri olduğundan erken doğum olması beni endişelendiriyor. lütfen dua edin bizim için.

X