benim canim asiri tatli cekti yaa neyse gidip bakim mutfaga belki biseyler bulurum delikafadulden cokacimcoook delikafaduldencokacimcoook
öptük hepinizi teyzelerii Şeniz
ay canım insan hamile olunca ne duyarsa canı çekiyor bende ne duyarsam veya görürsem hemn kocişe aldırıyorum:icecream:.tatlıyı pek sevmezdim ama şimdi tatlısız duramıyorum.cokacimcoook eşimde tatlısız duramaz oldu. diyor bende aşeriyorum:roflol: galiba bende hamileyim:roflol:
sekerim sabah sabah ne tatli lafini atiyorsun sen ortayaaaa :mymeka: cokacimcoook cokacimcoook canim tatli cekti senağlama daha kahvalti yapmadan hemdee
ne tatlisi yaptin sekerim cokacimcoook
:icecream: hamur telkadayıfın içine mus sardım sonra kızarttım yağda.ve deeee üstüne özel muhallebi yapıp döktüm en üzerine de dövülmüş ceviz :mymeka:
afiyet olsun
selam kızlar
en sonunda 2009u da gördük
kırmızı donlu ya da donsuz :)
inş. hepimize güzellikler getirir 2009
:icecream: hamur telkadayıfın içine mus sardım sonra kızarttım yağda.ve deeee üstüne özel muhallebi yapıp döktüm en üzerine de dövülmüş ceviz :mymeka:
afiyet olsun
nilocan az önce ekledim
sibel ben :)
afiyet olsun
evet nilaycım
her daim irtibat halinde olabiliyor insan
Diğer arkadaşlarıda eklemek isterim ama kimlerin adresi var bilmiyorum.