2009 Şubat Anneleri

kızlar benimde öyle bazen bebeğim tepiyo heralde idrar torbasına baskı oluyor ve aniden irkiliyorum acıyor da hem.ama 2 dakka hareket etmesin arıyom hemen cadıyı :)

haa bi de bazen ararken göbeğime elimle hafif bastırıyom tam da o sırada bebiş geliyo ve aniden kaçıyo.sonra içerde oynamaya başlıyo kocişte kızıyo bakk acıttın kızımı da acıdan kıvranıyo diyosenağlama öyle şey olurmu :uhm:

kızlar ya şubat anlerindednde tatoştan sonra smysh doğurmuş 32 haftalı ,ikizlerini noluyo bizde baya erenci çıktık allah erken doğuranlara yardım etsin hereksin yavrularını bağışlasınnn
Aslında sevinmek mi gerekir bilemiyorum. Merak ediyorum bazen erken doğsa diyorum sonra korkuyorum. Herşey zamanında olsun inşallah Allah bebeklerini onlara bağışlasın..

kizlar mrb umarim hepiniz iyisinizdir
sabahtan beri ayaktayim oglumun odasinda baya bi yapilcak vardi onlari yaptik esimle sonra ben temizlik yapiyim dedim bitiimmmmmmmm yorgunluktan ama islerim hayla bitedi yarin yaparim artik kalani
bugün asiri kasilmalar oldu hic bukadar yogun kasilya olmamisti takip etmedim ama sanirim her saatte bir kac defa oldu
normal dimi bu kasilmalar simdi ?? internette okuduguma göre normal ama genede acaba baska biseymi diye düsünüyorum
asiri belim agriyor birazdan güzel bi dus alip misil misil uyumak istiyorum :)))
hepinize iyi geceler güzel anneler tatli rüyalar :)))

elektrik süpürgesi olayı şu arkadaşlar...
hani hırsla itip çekiyoruz ve sürekli kambur bir pozisyonda duruyoruz ya bu tarz hareketlerin tehlikeli olabileceğinden dolayı..
özellikle halınız çok tüylüyse ve süpürmesi zorsa kaçınılması gerekiyor.. az kaldı bırakın herşeyi nasılsa yapacak biri bulunur..hadi bulunmadı önemli mi bebeişlerden daha fazla??????
boşverrrrrrrrrrrr............

2 yaşında bi çocuğa ya takım yada oyuncaktır heralde alınacak güzel bir hediye hastaneyle ne sorunun varki canım

evet canım yarın erkenden çıkıp alacağım artık gündüz 2deymiş doğumgünü hastane olayına gelince ben avrupa yakasında oturuyorum gittiğim hastane göztepe medical park çok iyi çok güzel doktorumdan da çok memnunum ama hem uzak olması hemde normal doğum 1000 ytl bunlar beni düşündürüyor eşim çok istiyor doktorum yaptırsın doğumu diye ama ben biraz teredütlüyüm hrnüz karar veremedim

kıslar napıyorsunuz.... yatmadan bi bakayım dedim. iyisinizdir inş...bu arada bi arkadaşımız daha doğum yapmış. gözümüz aydın.. hadi bakalım gün geçtikce böyle güzel haberleri cok duyacağız inş

Şubat annişleri iyi geceler. Kızlar kötü grip ve nezle oldum böyle oluca da geceler bitmiyor, grip olupta ilaç kullanan varmı aranızda, kullandıysanız ne kullandığınız ilacın adı

Kızlar iyi geceler SYMSLOW mu doğum yapmış ne zaman nerden haberin oldu Hayaletorka anlamadım valla ben o ikiz bebek mi bekliyordu . Ben son mesajını okudum perşembe günü sancıları varmış belki de doğum habercisidir o sancılar .Allah bebeğine ve ona uzun ömürler versin

iyi geceler kızlar,
nasıl yani gerçekten doğummu yapmış ya:1shok::1shok: anlayamadım bende.En kısa sürede iyi haberleri gelir inşallah
NİLOCAN canım walla grip olan çok oldu aramızda ama sanırım kimse ilaç kullanmadı.bol bol meyva yiyip,su içip dinlenmek gerekiyor bi çoğumuz bu şekilde atlattı

günaydin kizlar
arkadasimizin gözü aydin ins. tatosumda arkadasimizda bebisleriyle en kisa zamanda evine saglikli dönerler
dualarimiz sizinle
kizlar tatosum yazmiyor iyice paniklemeye basladimmm ins. iyi haberlerle döner bize oglunun ameliyatindan bahsediyordu ins. onunla meskuldur bu aralar

günaydın herkeseee, güneşli harika bir alanya sabahından herkese selamlaaarrr

bugün çok mutlu kalktım havadan heralde

kızımda eşlik etti bana tekmeleri ile, neden tekmelerini az hissettiğimi araştırdım da, zavallımın hareket alanı daraldığı için tekmeleri güçsüz hissedesiniz diyor

yorma canım öyle kendini bende dün ani bir kararla bebek sepeti almaya gideyim şöyle bir piyasa araştırması yapayım dedim baya bir yürüdüm ama ilk defa bu kadar sancım oldu doğuracam sandım eve geldim baktım kilodum ıslak ya oram terledi ya da suyum sızdı ufaktan yarın doktora gidiccez bakalım inş.yoktur bişe

günaydın canım. evet bende bir yerde okumuştum bu haftalarda alanları daralıyormuş. ee tabi artık büyüdüler sıgmıyorlar göbüşümüzekaydirigubbakcemile3. maşallah tosunlarımıza

Kızlar hepinize merhaba..Ben de şubat annesi olacağım inşallah..Muhtemel doğum tarihimiz 21 Şubat..Ama erken doğum riskimiz olduğundan daha erken de gelebilir..Ankara'da yaşıyorum ve kız bebek bekliyorum..Bundan sonraki paylaşımlarınızdan ben de faydalanmak istiyorum..Umarım hepimizin bebekleri sağlıkla ve zamanında gelir..

hoşgeldin canım aramıza :teytey: keşke daha önce katılsaydın :sm_confused: nasılsınız bebişle aran nasıl hareketleri falan.ankaranın neresindesin ki :sm_confused:

hoş geldin canım aramıza:1hug:. bebişini saglıcakla kavuşman dilegiylea.s.

hoşgeldin canım aramıza :teytey: keşke daha önce katılsaydın :sm_confused: nasılsınız bebişle aran nasıl hareketleri falan.ankaranın neresindesin ki :sm_confused:

Eryaman'da oturuyorum canım..Bizim kız çok hareketli maşallah, sürekli acaba hangi ara uyuyor diye düşünüyorum..Biraz canımı da acıtmaya başladı hareketleri açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…