Aslında sevinmek mi gerekir bilemiyorum. Merak ediyorum bazen erken doğsa diyorum sonra korkuyorum. Herşey zamanında olsun inşallah Allah bebeklerini onlara bağışlasın..kızlar ya şubat anlerindednde tatoştan sonra smysh doğurmuş 32 haftalı ,ikizlerini noluyo bizde baya erenci çıktık allah erken doğuranlara yardım etsin hereksin yavrularını bağışlasınnn
2 yaşında bi çocuğa ya takım yada oyuncaktır heralde alınacak güzel bir hediye hastaneyle ne sorunun varki canım
kizlar mrb umarim hepiniz iyisinizdir
sabahtan beri ayaktayim oglumun odasinda baya bi yapilcak vardi onlari yaptik esimle sonra ben temizlik yapiyim dedim bitiimmmmmmmm yorgunluktan ama islerim hayla bitedi yarin yaparim artik kalani
bugün asiri kasilmalar oldu hic bukadar yogun kasilya olmamisti takip etmedim ama sanirim her saatte bir kac defa oldu
normal dimi bu kasilmalar simdi ?? internette okuduguma göre normal ama genede acaba baska biseymi diye düsünüyorum
asiri belim agriyor birazdan güzel bi dus alip misil misil uyumak istiyorum :)))
hepinize iyi geceler güzel anneler tatli rüyalar :)))
günaydın herkeseee, güneşli harika bir alanya sabahından herkese selamlaaarrr
bugün çok mutlu kalktım havadan heralde
kızımda eşlik etti bana tekmeleri ile, neden tekmelerini az hissettiğimi araştırdım da, zavallımın hareket alanı daraldığı için tekmeleri güçsüz hissedesiniz diyor
Kızlar hepinize merhaba..Ben de şubat annesi olacağım inşallah..Muhtemel doğum tarihimiz 21 Şubat..Ama erken doğum riskimiz olduğundan daha erken de gelebilir..Ankara'da yaşıyorum ve kız bebek bekliyorum..Bundan sonraki paylaşımlarınızdan ben de faydalanmak istiyorum..Umarım hepimizin bebekleri sağlıkla ve zamanında gelir..
Kızlar hepinize merhaba..Ben de şubat annesi olacağım inşallah..Muhtemel doğum tarihimiz 21 Şubat..Ama erken doğum riskimiz olduğundan daha erken de gelebilir..Ankara'da yaşıyorum ve kız bebek bekliyorum..Bundan sonraki paylaşımlarınızdan ben de faydalanmak istiyorum..Umarım hepimizin bebekleri sağlıkla ve zamanında gelir..
hoşgeldin canım aramıza :teytey: keşke daha önce katılsaydın :sm_confused: nasılsınız bebişle aran nasıl hareketleri falan.ankaranın neresindesin ki :sm_confused:
hoş geldin canım aramıza:1hug:. bebişini saglıcakla kavuşman dilegiylea.s.