- 28 Haziran 2008
- 3.641
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yaşında bi çocuğa ya takım yada oyuncaktır heralde alınacak güzel bir hediye hastaneyle ne sorunun varki canımselam kızlar yine ben hem yemek yapıyom hem size bakıyom kociş geç gelicekmiş biraz yarında arkadaşımın oğlunun doğum günü var ne hediye alsam diye düşünüyorum bitürlü karar veremedim 2 yaşında bir afacan düşün düşün aklıam bişey gelmedi valla bir yandanda şu hastane işini düşünüyorum hala karar veremedim nolucak benim halim bilmiyorum valla
Slm kızlar maşallah bebişlerinize sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla bende sabırsızlanıyorum dr a gitmek için bugün misafirim vardı konuşurken ya benim doktor annemin arkadaşının kuzeni çıktı çok sevindim valla bidakine onla gidicem daha torpilli olur heralde:)))))) Misafirlrim gitti hemen pc yi açtım şimdi akşamada arkadaşımla eşi gelicek kociş deseniz amcaoğlunun nişanı vardı oraya gitti ben gitmedim hiçç çekemem bu soğukta ayy hamileliğinde böyle bir avantaj ıvar valla istediğini yapıyosun hahah kimse bi laf demez zaten ayrıcalıklı oluyoruz süper ama az kaldı valla
Kızlar tuvalet işine benim çok canım sıkılıyo son günlerde sidikli raziye oldum çıktım yaaaa :;(( yetişemiyorumm bazen sizde de oluyormu?????
hakıkaten bende oyleyım okadar cok çişim gelıyor kı sabaha kadar nerdeyse 2 saat arayla tuvalete kalkıyorum.delıksız uyumayı ozledım..bu sıralarda kusma cıktı bende fazla yedıgım zaman once yogun yanma sonrada fazlalıgı tutamıyorum.anlıyacagınız hem alt calışıyor hem ustkaydirigubbakcemile3
tekrardan slm kızlar..temizlik yaptık öldüm bittim ya(
şimdide kardeşim aradı onlar gelicekmiş,daha yemekte yemedik daha doğrusu hazırlayamadım ama sağolsun kociş mutfakta şuanda,yemek yapıo::) kıyamam ya oda çok yoruldu ama napalım baba olmak kolay değil dimi..neyse bende onlar gelmeden bi duş alayım leş gibi koktum.
hayalet bu arada maşallah bebişe tosuncuk olcak seninkide desene
hakıkaten bende oyleyım okadar cok çişim gelıyor kı sabaha kadar nerdeyse 2 saat arayla tuvalete kalkıyorum.delıksız uyumayı ozledım..bu sıralarda kusma cıktı bende fazla yedıgım zaman once yogun yanma sonrada fazlalıgı tutamıyorum.anlıyacagınız hem alt calışıyor hem ustkaydirigubbakcemile3
Sorma ya aynen benden de al okadar bu kuzucuklar annelerini ne hallere soktular ya gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum okadar sıkki her wcden sonra koca bardak su içiyorum bide içim yanıyoooooo
Sorma ya aynen benden de al okadar bu kuzucuklar annelerini ne hallere soktular ya gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum okadar sıkki her wcden sonra koca bardak su içiyorum bide içim yanıyoooooo
kızlar ya şubat anlerindednde tatoştan sonra smysh doğurmuş 32 haftalı ,ikizlerini noluyo bizde baya erenci çıktık allah erken doğuranlara yardım etsin hereksin yavrularını bağışlasınnn