2009 Şubat Anneleri

napsın derincim annelik öyle her ayrıntıyı düşündürüyo insana demekki bak bize daha anne adayıyız ay oram ağrıdı bişe oldumu vay bunu yaptım bebek hissettimi die akşama kadar çen çen :roflol:bi de bunun anne oluncaki halini düşün delikafadulden kesin ben halıya basmaaaa terliksiz diye dolanan bi tip olurum :roflol:

:roflol: cok alemsin vallaaa :roflol:
aynen dedigin gibi oluyor delikafadulden

Canım ne kadar güzel. Ankarayı özlettin bana. Ah şu doğu da görevimiz bitsede biz de hemen Ankaraya dönsek:Saruboceq:

Canım ne kadar güzel. Ankarayı özlettin bana. Ah şu doğu da görevimiz bitsede biz de hemen Ankaraya dönsek:Saruboceq:

doğudaysan oraya daha çok yağmış olmalı Dilekçim. tadını çıkar bence sen de.. kaydirigubbakcemile5
ben de buraya alışamıyorum bi türlü mesela yerimseniben

nery hoş geldin aramıza canım... kızlar iki gündür giremedim nasılsınız ne var ne yok? burada yağmur çok güzel yağıyor bizde evimizde tv izliyoruz baya soğudu hava..bu arada hastane için hasta bezine gerek varmı kızlar?

ben de bugün onu düşünüyodum.. ya umarım gerek yoktur çok rahatsız bişeydir bence o.

ben de bugün onu düşünüyodum.. ya umarım gerek yoktur çok rahatsız bişeydir bence o.

kizlar hasta bezine hic gerek yok normal pedlerden alsaniz tamamen yeterli olur
bana hastaneden ped vermislerdi gerek olsaydi orda bile hasta bezi verirlerdi
iciniz rahat olsun :1hug:

derincim sağol video için..

doğar doğmaz yüzme yeteneği oluyormuş ya bebişler de ben de şöyle oğlum doğsun hemen yüzmeye başşlayalım isterdim çok..
ama insan cesaret edemezki ya bişey olursa diye..

ay evet yaa kedın pedi yeter diye düşünüyordum ama arkadaş gerekli al yanına dedi birde şu alt bezlerinden aldım yatağa sermek için. hasta bezi rahatsız eder bencede

nery canım merhaba hoşgeldin aramıza. bende eryamanda oturuyorum sen neresindesin ? umarım kızın zamanında ve sağlıklı gelir dünyaya. Kendine dikkat et... Hangi hastaneye gidiyorsun?

Canım ben KC Göksupark Sitesinde oturuyorum..Migrosun arkasındaki bloktayım..Hastane olarak da ilk 6 ay HRS Hastanesine gittim, sonra doktorumla ilgili sorunlarımdan dolayı Medicana'ya geçtim..Sen nerde oturuyorsun canım..Bu arada iyi dileklerin için tşk ederim, hepimizin bebeği için aynı temenniler geçerli..

Burası özel bir merkezin internet sitesiymiş 6 aylık bebeklerden başlıyor 6 yaşa kadar olan çocuklara özel bir teknikle yüzme öğretilyor çok süper yaaa bizimkilerde yaza böyle yüzerlermiş delikafadulden
Bence alalım hasta bezide ne olur ne olmaz sonuçte evde de gerekli olacak in birşey zaten yer tutmaz çok .
Ben birde evdeki yatağıma alez aldım ne olur ne olmaz diye birde fiyatı süper 13 ytl çift kişilik yatak için hemdedelikafadulden

arkadaşlar epidural normal doğum hakkında neler bilyorsunuz
duyduklarınız neler
paylaşırsanız sevinirim

normal doğumun keyifli hale gelmesini sağlıyomuş. ben kötü birşey duymadım şimdiye kadar.. sezeryan da verilenden daha az veriliyormuş bunda ağrı kesici ki ıkınmalar kolay olsun diye

herkese merhaba arkadaşlar
dün doktordaydım bebişim 2 kilo 140 gr olmuş normal dedi
doğumu konuştuk biraz normal doğum olucak öyle istiyorum hiç muayene falan etmedi herhalde etmiycek ocak sonu çağırdı tekrar,doğuma girmiyomuş beyfendi çok sinir etti beni dün,ben kendimi hep doğuma gircek diye hazırlamıştım sonuçta insana bi güvence ne olursa olsun girmiyo ister özelde ister devlette normal doğum bu diyo işim olur toplantım olur ameliyatta olurum gelemem diyo ama normal gitmeyen şeyler olursa müdahale gerekirse gelebilrisem gelirim gelemezsem nöbetçi doktor ilgilenir falan dedi. ya ben bu adama kaç aydır gidiyorum inanın 15 dk falan sürüyodur hele ultrosonda 5 dk falan ama 3 boyutlu diye böyle yapıyo herhalde parasını alıyo doğumda yok napıyım ben bu adamı ya bide pansuman yazmışlar duvara 250 ytl diye adam benim doğumuma girmiycek bide ben ona pansumana gidicem var mı böyle bişey ya çok sinir oldum bilmiyorum bütün doktorlar böylemi yapıyo çok istiyosan sezeryan yapıyım diyo bakalım ocak sonu karar vericez artık.çok uzun oldu ama hala sinirimi atamadım üzerimden

epiduralide sordum sizce nasıl önerir misiniz falan diye normal doğumda ancak gündüz olması lazımki ameliyat ekibi bulunsun ameliyat koşullarında yapıyoruz dedi yani akşam doğuma gitsem olmaz ayrıca özelde yapakafamçokkarıştırım devlet hastanesinde olmuyo dedi o işte yattı allah hepimizin yardımcısı olsun artık korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…