devam etmedi akıntı bende önemsemedim ya biliyormusunuz saat 11 de kalktım azıcık dolaştım evde sonra bir yattım bu saate kadar yatış o yatış ohhhh uyumayı özlemişim yaaa :enbuyukkk:
Cimcime canım beni bazen şaşırtıyorsun .:1shok: Sanki ilk bebeğine hamile gibisin .Oturduğun evde zaten bir çocuk büyütmüşsün endişelerin bana kalırsa yersiz .
'' Nasrettin Hoca'ya sormuşlar neden çocuğun yok diye.O da cevap vermiş ya çocuüum olursa yürümeye başlarsa üst kata çıkarsa ordan çatıya tırmanırsa düşerse başına birşey gelirse ......''diye endişelerini sıralamış .Endişe ediyoruz tabii ki hepimiz bazı konularda ama seninki biraz takıntıya giriyor bebeğin cam açma yaşına gelene kadar bir çaresi bulunur mutlaka özel anahtar yaptırmaktansa çocuk güveliği için çok kullanışlı kilitler var .Şimdiden bunları düşünüp canını sıkma bence
napsın derincim annelik öyle her ayrıntıyı düşündürüyo insana demekki bak bize daha anne adayıyız ay oram ağrıdı bişe oldumu vay bunu yaptım bebek hissettimi die akşama kadar çen çen :roflol:bi de bunun anne oluncaki halini düşün delikafadulden kesin ben halıya basmaaaa terliksiz diye dolanan bi tip olurum :roflol:
Canım ne kadar güzel. Ankarayı özlettin bana. Ah şu doğu da görevimiz bitsede biz de hemen Ankaraya dönsek:Saruboceq:kızlar tünaydın herkesee..:sm_cool:
Ankara'da harika bir kar yağıyor sabahtan beri. biz de eşim, annem,babam çıktık bahçeye önce kartopu oynadık sonra da kardan kadın yaptık. :dance:
çok eğlenceliydi. gerçi kartopu oynamak zor oldu benim için gövde büyük olunca hep beni vurdular ama kocişim sağolsun ben eğilip kartopu yapamıyorum diye önüme cephanelerimi yığdı ben de onlarla atış yaptım.
çok eğlenceliydi çookkk.. şiddetle tavsiye edilir..hihoyyythihoyyyt
Canım ne kadar güzel. Ankarayı özlettin bana. Ah şu doğu da görevimiz bitsede biz de hemen Ankaraya dönsek:Saruboceq:
ben de bugün onu düşünüyodum.. ya umarım gerek yoktur çok rahatsız bişeydir bence o.
ay evet yaa kedın pedi yeter diye düşünüyordum ama arkadaş gerekli al yanına dedi birde şu alt bezlerinden aldım yatağa sermek için. hasta bezi rahatsız eder bencedeben de bugün onu düşünüyodum.. ya umarım gerek yoktur çok rahatsız bişeydir bence o.
nery canım merhaba hoşgeldin aramıza. bende eryamanda oturuyorum sen neresindesin ? umarım kızın zamanında ve sağlıklı gelir dünyaya. Kendine dikkat et... Hangi hastaneye gidiyorsun?