2009 Şubat Anneleri

Selam kızlar iyi geceler .
Sunseet güzel haberlerle gel inşallah yarın . Canım sırt üstü yattığında bebeğe giden kan miktarında azalma oluyormuş sanırım bebeğin en iyi beslenebilmesi için en doğru yatış şekli sol yanına yatmak diyor dr.lar

günaydınn herkese henüz kimse yok biz kızmla erkenden kalktık babamızı işe gönderdik tvnin karşısında mayışıp kalmışım herkse iyi hafta sonlarıı

ben burdayım işe geldim kimse yok diye forumun diğer yerlerinde gezindim hepinize günaydın şimdiden

kızlar nerdesiniz ayolll.dogrusu haftasonları kimse olmuyor burada.bende anca kahvaltımı yaptım akşam yemeğimi hazırliycam inşallah üşenmessem.heryer heryerde malesef çok dağınık evim.toplamaya üşeniyorum.elektrikli süpürgeye gelince benimde yaparken cok agrıyor karnım belim falan.geçen misafir gelicekti sadece oturma odasını yapabildim.eşime de dedim zararlıymış diye o da tabikide zararlıdır dedi.bebeğimiiz sesten korkar yapma birdaha dedi artık o yapıcak yarın.kaydirigubbakcemile hoş benden daha güzel süpürüyor :teytey:

Slm kızlar,nabersizniz?
bende yeni yeni kahvaltımı yaptım,kocişin mesaisi vardı bugün biraz sonra gelicek o gelmeden size bi bakayım dedim.gelince temizliğe başlıcaz (( canımda hiç istemiyor ama yapmayıncada bi hafta daha yapamıyoruz

kızlar nerdesiniz bugün havada soğuk gezmek için bende şimdi annemden geldim kızımın kıafetlerini ütüledik çantasını hazırladık benim çantamıda yavaş yavaş hazırlamaya başladım sabahlığımı terlğimi ve havlumu koydum şimdilik henüz pijama ve gecelik almadım bde bez alınıcak tabi

slm kızlar bende yeni dışrdan geldim ama k....m dondu desem yeridir bu gibi hava ya allah dışrda olanlara yardım etsin .sabah doktora gittim raporumu aldım ama sanırsam 4 hafta daha gitmeyi düşünüyorum işe çünkü çok sıkılıyorum evde bi tarfatanda diyorum kızım yat uyu manyakmısın bi daha nerde uyuyucan çoçutan sonra bakkalım şu an afam gel git .bebek tam 2 kilo olmuşş ama haftası önde çıktı 33 hafta 5 günlük gibi aman ben bu ultrasonlardan bişey anlamıyorum herkese iri bebek önde gidiyo diyolar gibi geliyo belkide doktorların taktiği sezeryan için neyse sağlıklı olsunlarda önü arası farketmez.bu arada benim eve bir kamera koysanız ölürsünü herlde tam çingen evii.her yer her yerde.umudum temizlikçi ve annem. onlar gelene kadra batsın diyorummm aman benimm zaten temzili yapmam ölüm belimin ağrsıısndan günlerce kalamıyorum o yüzden onalr yapar.sağ olsun görümcem ve kaynanamdan hiç ses yok. normalde çok iyiler kızlarından hiç farkım yok ama bu konuda malesef daha hiç sesleri çıkmadı.. aslında bazen gücüme gidiyorr ama napıyım görümcem aten boşanma aşamasında ondanda bişey bekleyemiyorum .öle işte kızlar biraz uzun oldu ama

Benım bebegım içinde doktor haftasından ılerde diyor..gercı ben sezaryan istıyorum bebegıme hemen kovusmak ıstıyorum sezeryan bebek için daha iyimiş.

Slm kızlar maşallah bebişlerinize sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla bende sabırsızlanıyorum dr a gitmek için bugün misafirim vardı konuşurken ya benim doktor annemin arkadaşının kuzeni çıktı çok sevindim valla bidakine onla gidicem daha torpilli olur heralde:)))))) Misafirlrim gitti hemen pc yi açtım şimdi akşamada arkadaşımla eşi gelicek kociş deseniz amcaoğlunun nişanı vardı oraya gitti ben gitmedim hiçç çekemem bu soğukta ayy hamileliğinde böyle bir avantaj ıvar valla istediğini yapıyosun hahah kimse bi laf demez zaten ayrıcalıklı oluyoruz süper ama az kaldı valla
Kızlar tuvalet işine benim çok canım sıkılıyo son günlerde sidikli raziye oldum çıktım yaaaa :;(( yetişemiyorumm bazen sizde de oluyormu?????

selam kızlar yine ben hem yemek yapıyom hem size bakıyom kociş geç gelicekmiş biraz yarında arkadaşımın oğlunun doğum günü var ne hediye alsam diye düşünüyorum bitürlü karar veremedim 2 yaşında bir afacan düşün düşün aklıam bişey gelmedi valla bir yandanda şu hastane işini düşünüyorum hala karar veremedim nolucak benim halim bilmiyorum valla

2 yaşında bi çocuğa ya takım yada oyuncaktır heralde alınacak güzel bir hediye hastaneyle ne sorunun varki canım

tekrardan slm kızlar..temizlik yaptık öldüm bittim ya(
şimdide kardeşim aradı onlar gelicekmiş,daha yemekte yemedik daha doğrusu hazırlayamadım ama sağolsun kociş mutfakta şuanda,yemek yapıo::) kıyamam ya oda çok yoruldu ama napalım baba olmak kolay değil dimi..neyse bende onlar gelmeden bi duş alayım leş gibi koktum.
hayalet bu arada maşallah bebişe tosuncuk olcak seninkide desene

hakıkaten bende oyleyım okadar cok çişim gelıyor kı sabaha kadar nerdeyse 2 saat arayla tuvalete kalkıyorum.delıksız uyumayı ozledım..bu sıralarda kusma cıktı bende fazla yedıgım zaman once yogun yanma sonrada fazlalıgı tutamıyorum.anlıyacagınız hem alt calışıyor hem ustkaydirigubbakcemile3

Sorma ya aynen benden de al okadar bu kuzucuklar annelerini ne hallere soktular ya gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum okadar sıkki her wcden sonra koca bardak su içiyorum bide içim yanıyoooooo

Kolay gelsin tatlım ay bende bugün ne kadar annem yaptıysada hiçbişiden geri kalmıyorum huyum kurusun misafirlerin gelmesi iyi oluyo mecburen toplanıyo valla ew
Hıııı bu arada noldu şubat annişlerinin göbüşlerine yaaa merak ediyorum ben koycam misafirim gelmeden koyabilirsem yada sonra koyarım artık yetişmezse sizlerden de bekliyorum ban herkes göbüşün küçülmüş diyooo benneyaptımkidelikafadulden

Sorma ya aynen benden de al okadar bu kuzucuklar annelerini ne hallere soktular ya gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum okadar sıkki her wcden sonra koca bardak su içiyorum bide içim yanıyoooooo

bende de durum aynı kızlar,bazı geceler ağlıyacak duruma geliyorum kalkmak istemiyorum diye.özlemim aynen bende wc den sonra mutfağa uğruyorum,meyve yiyorum portakal veya mandalina acayip hararet oluyor geceleri.
bide sabahları gaz sancısı başaldı bende,gece biişeyim yok ama sabah uyandıktan sonra bi 5 dk falan gaz sancısı çekiyorum.gece heralde sıcak oluyor diye üstümü çok açıp üşütüyommu ne oluyorsa artık

kızlar ya şubat anlerindednde tatoştan sonra smysh doğurmuş 32 haftalı ,ikizlerini noluyo bizde baya erenci çıktık allah erken doğuranlara yardım etsin hereksin yavrularını bağışlasınnn

slm hamişler . bende nerdeyse hiç çıkmıyorum tuvaletten birde bebek hareket ettikçe de geliyo çişimkafamçokkarıştı. birde lavaboya girince kalkamıyorum kalçam batıyor resmen.belimde çok agrıyor sizdede oluyormu bel agrısı azıcık ayakta durayım dayanamıyorum. hayırlısıyla gelseydi şu beşlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…