2009 Şubat Anneleri

Kızlar günaydın herkese .
Nery hoşgeldin canım inşallah senin bebeğinde beklediğiniz tarihte gelir erken gelip üzmez annesini .a.s.
Kızlar sabah yengem fal baktı çantanı hazırla sen ev dolup taşıyor demezmi bende de başladı bir panik ay umarım yanılır benim için çok erken daha gerçi bir çoğumuz için erken daha ama :1shok::bbo:
Birde SSASLAN da kaç gündür yazmıyor iyimi acaba umarım iyidir. hepinizi öpüyoruzŞeniz

ssaslan gercekten girmiyor bi kac gündür ins iyidirler :Saruboceq:
cnm teyzenin fallari genelde cikiyorsa aman dikkat et daha cook erken bizim icin :teselli:
ben oglumu gördüm rüyamda gercekti sanki rüya degilmis gibiydii simdi keske dogsa görsem diyorum esim kiziyor hemen aman bekle zamaninda gelsin diyor :asigim:
ins. bebislerin hepsi zamaninda saglikli gelirler canlarimm hihoyyyt hihoyyyt Şeniz

Şubat annişleri iyi geceler. Kızlar kötü grip ve nezle oldum böyle oluca da geceler bitmiyor, grip olupta ilaç kullanan varmı aranızda, kullandıysanız ne kullandığınız ilacın adı

ahh cnm yaa gecmis olsun :teselli:
ilac alamamaya bak cnm mümkünse eger
artik bol su icerek temiz havaya cikarak bol meyva yiyerek atlatmaya caliscaz
benim bir haftadir devamli dis etim agriyor suyumu bile hayla pipetle iciyorum bende ilac almicaktim ama dayanamayip dün 2 tane parasetamolün 500 lüklerinden aldim
üc günden fazla ilavc kullanimi önerilmiyor hamilelerde
cok kötü olmadikca alma tatlim dinlenerek gecirmeye calis
umarim kolay atlatirsin tatlim :teselli: gecmis olsun tekrar :1hug:

haaa nilocan tatlimm biz ilac adi söylesek bile sen doktoruna sormadan kesinlikle kullanma tatlim

Ya aslında belli olmaz bazen çıkar ama tedirgin oldum bikere sürekli yatıyorum şimdi kulağım tetikte
evet canım çok erken daha düşünmek bile istemiyorum:Saruboceq:

ins. normal akintidir cnm :Saruboceq: eger devam sivi gelirse yarini beklemeyin hemen gidin :teselli:
dinlen cnm iyi haberlerini bekliyoruz cnm :1hug:

hosgeldin cnm aramizaaa hihoyyyt ins. bebisin zamaninda saglikli dünyaya gelir :1hug:

kızlar tünaydın herkesee..:sm_cool:
Ankara'da harika bir kar yağıyor sabahtan beri. biz de eşim, annem,babam çıktık bahçeye önce kartopu oynadık sonra da kardan kadın yaptık . :dance:
çok eğlenceliydi. gerçi kartopu oynamak zor oldu benim için gövde büyük olunca hep beni vurdular ama kocişim sağolsun ben eğilip kartopu yapamıyorum diye önüme cephanelerimi yığdı ben de onlarla atış yaptım.
çok eğlenceliydi çookkk.. şiddetle tavsiye edilir..hihoyyythihoyyyt

Ya aslında belli olmaz bazen çıkar ama tedirgin oldum bikere sürekli yatıyorum şimdi kulağım tetikte
evet canım çok erken daha düşünmek bile istemiyorum:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben konusuyorum bebisle bak simdi gelme sen gelmeden yapilcak cok isimiz var diye kaydirigubbakcemile3
36. haftalar bi gelsek sorun olmaz ama oraya kadar bile daha cooooook yolumuz var :CüvCüv:
rabbim hepimize o günleri görmek nasip etsin

benim bi sorum var kizlar size
biz simdi 3. katta oturuyoruz ama evler yüksek tavanli ( normal apartmanlara göre 4. kat oluyor sanirim )
bebek geldikten 4 ay sonra tasinmak istiyorduk evimiz yüksekde diye ...
simdi esimle karar verdik tasinmak istemiyoruz
benim asil korkum ucaklar inerken tam evimizin üstünden iniyorlar okadar yakin iniyorlarki elini cikartsan pencereden sanki tutcakmissin gibi :1shok:
korkum allah korusun ucak kazasi olursa yada cocuklardan biri pencereye cikarsa diye
simdiye kadar oglum evdeyken pencereleri acmadim mutfagin penceresini aciyorum ama ama oraya giremiyor ve uyurken falan kesinlikle acmiyoruz
pencereler cift camli cogu zor aciliyor malesef kilitte takilamiyor

siz kacinci katlarda oturuyorsunuz ???
( ben cocuklugumda 7. katta oturdum )
cocuklari nasil bu konuda koruyabilirim ??? yada nasil terbiye verebilirim oraya cikmamalari konusunda ..... ?
yardimci olabilirseniz cook seviirim bebis biraz büyüsün ev sahibiyle konusup özel anahtar yaptirtmayi düsünüyorum ama suan maddi durum acisindan zor a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

sekerimmmm bizede kar gönderin ozamannn delikafadulden delikafadulden
bizde suan hic kar yok kaydirigubbakcemile
okadar sogukmu orasi ? nasil tutmus okadar kar hemen :1shok: delikafadulden

dün gece başladı cimcime yağmaya 15 cm'i geçti valla harika oldu.. keşke gönderebilsem de oğluşunla oynasan.

Hayaletorka, cimcime, derin arkadaşlarım hoşbulduk..Biraz geç buldum bu siteyi ama umarım bundan sonra paylaşımlarınızdan yararlanma fırsatını bulurum..Erken doğum riski nedeniyle, çoğunlukla yatakta dinleniyorum..Burada bakacak kimsem olmadığından, mecburen bazı işlerimi kendim görüyorum..Ankara çok güzel bu gün, ama 1-2 dk camdan bakmakla yetindim senağlama..Napalım artık, gelecek kış kızımla tadını çıkarırız inşallah..Neyseki pek çoğumuz riskli haftaları atlatmışız..İnşallah hepimiz için en az 36-37. haftaları görmek nasip olur..

nery canım merhaba hoşgeldin aramıza. bende eryamanda oturuyorum sen neresindesin ? umarım kızın zamanında ve sağlıklı gelir dünyaya. Kendine dikkat et... Hangi hastaneye gidiyorsun?

Cimcime canım beni bazen şaşırtıyorsun .:1shok: Sanki ilk bebeğine hamile gibisin .Oturduğun evde zaten bir çocuk büyütmüşsün endişelerin bana kalırsa yersiz .
'' Nasrettin Hoca'ya sormuşlar neden çocuğun yok diye.O da cevap vermiş ya çocuüum olursa yürümeye başlarsa üst kata çıkarsa ordan çatıya tırmanırsa düşerse başına birşey gelirse ......''diye endişelerini sıralamış .Endişe ediyoruz tabii ki hepimiz bazı konularda ama seninki biraz takıntıya giriyor bebeğin cam açma yaşına gelene kadar bir çaresi bulunur mutlaka özel anahtar yaptırmaktansa çocuk güveliği için çok kullanışlı kilitler var .Şimdiden bunları düşünüp canını sıkma bence

nery cnm aramıza hosgeldın bı annısımız daha oldu ne guzel kızlar ssaslan yazmıo kac gundur gecenlerde ben gordum burda ama o gunde yazmamıs ıns ıyıdır tatsta uzun zamandır bılgı vermedı ıns bebeği daha ıyıdır allah yardımcısı olsun

saol cnm benim gercekten cogu seyde takintiliyim napiyim düsünmeden edemiyorum senağlama
hep acabalar var ucak korkusunu atlattim sayilir umarim su cam konusunuda en yakin zamanda atlaticam
bu evde cok uzun süredir oturmuyoruz cnm daha önce 1. katta oturduk korkularim buyüzden birde bu konuyla ilgile duydugum haberlerde korkuma korku katiyor
saol cnm :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
ins. normal akintidir cnm :Saruboceq: eger devam sivi gelirse yarini beklemeyin hemen gidin :teselli:
dinlen cnm iyi haberlerini bekliyoruz cnm :1hug:

devam etmedi akıntı bende önemsemedim ya biliyormusunuz saat 11 de kalktım azıcık dolaştım evde sonra bir yattım bu saate kadar yatış o yatış ohhhh uyumayı özlemişim yaaa :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…