kızlar bir ufo mevzusu olmuştu biliyorsunuz..internette baktım biraz..kullananlar elektrik sarfiyatını yazmış..belki işinize yarar....1500 W günde 5 saat yakılınca 7,5 kw elektrik harcıyormuş..bu da ayda ortalama 36 ytl ye denk geliyormuş...3000 W günde 5 saat yakılırsa ortalama aylık sarfiyat 60 ytl...bana rakamlar mantıklı geldi..hemen hafta sonu 1 tane alacağım...1800 w olanları 16 metrekarelik alan için gayet yeterliymiş...
Selam kızlar naber? yazılarınızı okudum da elektrik süpürgesi kullanılmamalı deniyor sebebi ne acaba? Rahminde ağrıları olan var mı ve de karnıma baktığımda genellikle benim kız sağda ve çok şükür akşamları tekmelerimizi hissdiyoruz...
Evet canım benim de ağrılarım sürekli rahatsız edici değil. Akaşmları uzandığım yerde hareket edince oluyor. Ama bir de sizlerde de oluyormu karnınızda sertlik ben karnım genişliyor diye önemsemedim ama bazı yazılarda bunun erken doğuma sebep olduğunu okumuştum. Halbuki 2 hafta önce dr a gittiğimde erken doğum riski olmadığını sölemişti...slm canım,elektrik süpürgesi konusunda hala net bişey öğrenemedik:)) bizde merak ettik
benimde rahimde değilde aşağısında sanki böyle yumurtalıklarımdaymış gibi bi ağrı var 2-3gündür( ama uzun sürmüyor sabahları bide gece yatacağım sırada olup geçiyor.
Kızlar ben yeni hamile iken doktor demişti. Elektrik süpürgesi kullanmayın hatta doğum yapana kadar uzak dur demişti.Zaten kullanınca karnım ağrıyor benim.
Kızlar dün arkadaşımızın biri (tam ismi aklıma gelmedi) kızımın ismi olarak düşündüğüm Ecrin adını iyi araştırmamaı önermişti. Ben de araştırdım bazı sitelerde anlamı ücret bazılarında ise sevap, hediye, mükafat gibi anlamlar çıktı. Bne ismin Allah'ın hediyesi olduğundan daha çok bu isme ısınmıştım. Lütfen bana isim önerin Suden ismine uyacak ikinci isim ne olabilir? Şimdiden teşekkürler...
Kızlar ben söyledim elektrik süpürgesi olayını banada doktor söyledi. Doğum yapana kadar uzaık durmak gerekiyor dedii.Hatta aynı doktor arkadaşımı da uyarmış.
kızlar eşim bugünde mesaiye kalıcaktı ama kalmamış kociş.19:30 da geldi süpriz oldu benim içinde.beklemiyordum 22:00 de geliyordu 3 gündür.çok sevindim :O
Canım vermiyorsa takma kafana bende 31 haftalıkken gittiğimde doktorum 32. günün sonunda gel vereyim dedi ve en nihayetinde bugün doldu gittim aldım ve işyerime verdim.1 hafta sonra yada önce farketmez hayatım yaa takma kafana sağlıklı olda önemlisi bu değilmi canımm.Bende 3 haftaya kadar aldım çal.raporunu ama umarım 1 ay daha işe gidip gelebilirim.Allah işim biraz rahatta çok fazla zorluk olmuyo bana...
iyi geceler kızlar yarın bebişimi görmeye gidicem çok heycanlıyım. malum doktora gidicez hazırlık yaptım karnım ağrıdı eğilmekten. sanırım kendim rahat ediyim derken bebeğimi sıkıştırdım yaramaz çok hareketli maşallah arada canımı bile acıtıyo. ağırlaştılar artık ayağa kalktığımda oturduğumda falan hep tuvalet ihtiyacı hissediyorum yatıorum geçiyo idare etçez artık doğuma kadar. sırt üstü yatmak neden sakıncalı ben en çok öyle rahat ediyorum yan yattığım zaman belim çok ağrıyoo dayanamıyorum