2009 Şubat Anneleri

kızlar bu bebek hareketlerinde ilk azalma biliyorsunuz bende başlamıştı...panik yapmayın normal...ayrıca saatte 10 hareket değil...günde 10-15 hareket sayacaksınız...ama çok şüphe ediyorsanız mutlaka doktora görünün ve nst ye bağlanın derim...çünkü bazen biliyorsunuz azar azar bebeğin sıvısı geliyor ve bebeğin hareketleri de bu sıvı azalmasına bağlı olarak azalabiliyor...ama bu söylediğim istisna bir durum..şimdi herkes bunu kendine kondurmasın lütfen..başta ben kondurmuştum ama nst ye bağlanınca herşeyin yolunda olduğu ortaya çıktı...

canım birde elektrik tasarrufu için akıllı sayaça geçmenin mantıklı olduğunu biliyorum,tabi akıllı sayaç alıp 3 zamanlı tarifeye geçmek gerekiyormuş.bununla ilgili bi konu açılmıştı,elektrikle ısınacak olanlar bi bakın isterseniz.elektrikli ısıtıcı kullanırken diğer elektrikli eşyalrı hangi saatlerde çalıştırmanın daha ekonomik olacağını hesaplamış olursunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/218214-ucuz-elektrik-icin-akilli-sayac.html

slm canım,elektrik süpürgesi konusunda hala net bişey öğrenemedik:)) bizde merak ettik
benimde rahimde değilde aşağısında sanki böyle yumurtalıklarımdaymış gibi bi ağrı var 2-3gündür( ama uzun sürmüyor sabahları bide gece yatacağım sırada olup geçiyor.

Kızlar dün arkadaşımızın biri (tam ismi aklıma gelmedi) kızımın ismi olarak düşündüğüm Ecrin adını iyi araştırmamaı önermişti. Ben de araştırdım bazı sitelerde anlamı ücret bazılarında ise sevap, hediye, mükafat gibi anlamlar çıktı. Bne ismin Allah'ın hediyesi olduğundan daha çok bu isme ısınmıştım. Lütfen bana isim önerin Suden ismine uyacak ikinci isim ne olabilir? Şimdiden teşekkürler...

Evet canım benim de ağrılarım sürekli rahatsız edici değil. Akaşmları uzandığım yerde hareket edince oluyor. Ama bir de sizlerde de oluyormu karnınızda sertlik ben karnım genişliyor diye önemsemedim ama bazı yazılarda bunun erken doğuma sebep olduğunu okumuştum. Halbuki 2 hafta önce dr a gittiğimde erken doğum riski olmadığını sölemişti...

iyi akşamlar arkadaşlar
2 gündür iyice tembel ve bezgin oldum
okuyorum ama kendimi doğrultup bişeyler yazmak zor geliyor
efeecem aybüke geçmiş olsun
şu 2009 gelse diye dua edip duruyorum
ayın 2sine kadar bebişim dursa diye
bugün çok korktum boş bulunduğum bir anda hapşurunca sol kasık tarafımda inanılmaz bir baskı oluştu
gün boyu sızladı durdu sanki içim patlıyormuş gibi hissettim neyseki birşey olmadı
ya da en azından belirtisi olan bişey yok

benim oğluş da artık daha az tekme atıp daha çok dönme hareketi yapıyor
geceleri hadi uyu oğluşum bir huzur ver diyorum ama uyanır uyanmaz kıpırdasın diye yapmadığım hareket kalmıyor
bir kıpırtısını hisseder hissetmez derin bir ohh diyorum her sabah

kızlar eşim bugünde mesaiye kalıcaktı ama kalmamış kociş.19:30 da geldi süpriz oldu benim içinde.beklemiyordum 22:00 de geliyordu 3 gündür.çok sevindim :O

Kızlar ben yeni hamile iken doktor demişti. Elektrik süpürgesi kullanmayın hatta doğum yapana kadar uzak dur demişti.Zaten kullanınca karnım ağrıyor benim.

Ben hamileliğimin başından beri şimdiye kadar hep kullandım, ne gibi bir zararı var acaba çok merak ettim:sm_confused: daha önce hiç duymamıştım.

ahhh ahh bende ılk hamıllığımı duyduğumdan berı ecrın dıyordum kızımın ısmı ıcın alısmıstıkta sonradan anlamının bu kadar karısık olduğunu oğrenınce esım cok ıstıyordu bu ısmı ama değiştirmeye karar verdık ama gel gorkı karar veremedık muhtemelen katre gazel koyucaz

Kızlar ben söyledim elektrik süpürgesi olayını banada doktor söyledi. Doğum yapana kadar uzaık durmak gerekiyor dedii.Hatta aynı doktor arkadaşımı da uyarmış.

ya nedir bu elektirik süpürgesinin zararı doktorunuza nedenini sormadınız mı?

Kızlar ben söyledim elektrik süpürgesi olayını banada doktor söyledi. Doğum yapana kadar uzaık durmak gerekiyor dedii.Hatta aynı doktor arkadaşımı da uyarmış.

evet canım haklısın uyarınız için sagolun. bende kullandıgım zaman karnım ve belim çok agrıyor. zaten ben bir oda süpürüyorum sonra dinleniyordum ama şimdi artık kocişe yaptırırım

canım ben raporu aldım 3 nüshalık bir rapordu, galiba 1 nüshası hastanede kalması gerekiyordu, (hastane kendi ssk ya gönderiyor) ama 3 nüshayıda bana verdiler. Acaba kendim götürsem ssk ya sorun olur mu, bilgin var mı senin?

slm kızlar hepinizi çok özledim 3 gündür ilk kez giriyorum foruma geçmişe bakamıyorum çünkü kalkıcam hemen malum cimcimem söylemiştir belki kaynana bizde bebişler çok iyidir umarım..
benimkide çok sert tekmeler atmaya başladı canımı yakıyor çıkmak istiyo sanırım artık :))
öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın..

iyigeceler kızlar benim sürekli tuvaletim geliyormuş gibi oluyor sizede oluyormu özellikleçok ayakta kalınca ve yürüyünce ince ince sızı giriyor sanki bebiş idrar kesesine baskı yapıyormuş gibi

iyi geceler kızlar yarın bebişimi görmeye gidicem çok heycanlıyım. malum doktora gidicez hazırlık yaptım karnım ağrıdı eğilmekten. sanırım kendim rahat ediyim derken bebeğimi sıkıştırdım yaramaz çok hareketli maşallah arada canımı bile acıtıyo. ağırlaştılar artık ayağa kalktığımda oturduğumda falan hep tuvalet ihtiyacı hissediyorum yatıorum geçiyo idare etçez artık doğuma kadar. sırt üstü yatmak neden sakıncalı ben en çok öyle rahat ediyorum yan yattığım zaman belim çok ağrıyoo dayanamıyorum

inşşallah hayırlı haberlerle dönersin demek sendede oluyor tuvalet ihtiyacı normal demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…