2009 Şubat Anneleri

herkese merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra nihayet girebildim,

kızlar ben dün gece çok fenalaştım, uykumdan mide ağrısı ile uyandım, inleye inleye tuvalete zor attım kendimi, 4-5 kez wc ye gittim mide bulantısından, çıkardım..

eşimle hemen acile gittik, doktor serum taktı, ama çok korkuyorum, serumu takan doktor kadın doğum uzmanına sorarak taktık dedi ama ben güvenemiyorum inşallah kızıma bişey olmaz

zaten hareketlerini 2-3 gündür neredeyse hissedemiyorum, arada bir pıp pıt oluyor ama o da tekme mi anlayamıyorum, doktora gidecektik bugün ama doktor izindeymiş haftaya kadar

neyse bu mide krampları bugün de devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım

acaba kızımın saçının çıkmasından mı yaşıyorum bu krampları başka bir nedeni olabilir mi?

sağolasın canım öle zormuşki anlatamam neyseki atlattim gibi ilaç alıyorum bitince kontrol var bakalım arada girerim öf ya evde oturmak çok kötüymüş be alıştık çalışmaya

slm kızlar geçen hafta çarşamba hastayım demiştim perşembe hastaneye kaldırdılar hastanede yattım pazartesiye kadar idrar yyollarımdaki iltihap böbreklere sıçramış ilaç ve serum tedavisi gördüm zordu benim için işide bıraktım doğum
iznindeyim ne oluyo neler bitiyo haberim yok pc olmadığı için arada giricem artık şuanda
iiyim kızlar özledim valla :teytey:

Canım çok geçmiş olsun şuan iyi olmana sevindim nasıl fark ettin peki şikayetin neydi benimde idrar yollarımda enfeksiyon var antibiyotik kullandım geçmedi kültür yapıldı mikrop çıkmadı dr da her gebede olur dedi sonra gene yaparız demişti tahlil 1 ayı geçti bol su içiyorum ama acaba benimkide sıçramasın böbreğe falan

herkese merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra nihayet girebildim,

kızlar ben dün gece çok fenalaştım, uykumdan mide ağrısı ile uyandım, inleye inleye tuvalete zor attım kendimi, 4-5 kez wc ye gittim mide bulantısından, çıkardım..

eşimle hemen acile gittik, doktor serum taktı, ama çok korkuyorum, serumu takan doktor kadın doğum uzmanına sorarak taktık dedi ama ben güvenemiyorum inşallah kızıma bişey olmaz

zaten hareketlerini 2-3 gündür neredeyse hissedemiyorum, arada bir pıp pıt oluyor ama o da tekme mi anlayamıyorum, doktora gidecektik bugün ama doktor izindeymiş haftaya kadar

neyse bu mide krampları bugün de devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım

acaba kızımın saçının çıkmasından mı yaşıyorum bu krampları başka bir nedeni olabilir mi?

Aybukecim sana da geçmiş olsun üşütmekten falan olmasın canım dikkat et kendine en kısa zamanda da git doktora
Ya herkeste bu hareket şikayeti bizde niye yok şaştım ben hiperaktifmi olcak oğluşum yaaaadelikafadulden

Bide ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşımın teyzesi Almanya da pedagog hamileler fazla havuç suyu içerse fazla enerjiden dolayı bebekleri hiperaktif olurmuş kendisi öyle demiş bilen var mı???

ya ben de 2 -3 gündür hatta 1 haftadır kızımın hareketlerinde azalma görüyorum, inşallah bişey yoktur, doktora da gitmedik, gidemedik,çok korkuyorum yaa

ya ben de 2 -3 gündür hatta 1 haftadır kızımın hareketlerinde azalma görüyorum, inşallah bişey yoktur, doktora da gitmedik, gidemedik,çok korkuyorum yaa

Tatlım bence boş yere endişeleniyosun önceki sayfalara göz attıysan genelinde böyle bu haftalarda normalmiş yani malum yerleri daraldı kuzucukların

canım başka doktora gidin bir kerelik ne olacak sanki
hem mide ağrısı iyi değil diye duydum şu hafatalarda seni korkutmak istemem ama gidin bence

Bu arada CGDMABKY almak istediğin arabanın resmini koyup fikirlerimizi sormuşsun ya .Doğruyu söylemek gerekirse bana bu tarz traveller kaba geliyor biraz bu şekilde kullanması da zor olur gibi sen en iyisi takılıp sökülebilen travellera bak onlar daha zarif Gitti gidiyor da var uygun fiyatlıları Britax römer yada Quinny:nazar:

cnm buda ıkı parcadan olusuyo bılmıyorum pek anlamadığım ıcın sızlere soruyorum zaten ust taraftakı ana kucağı ve araba koltuğu olarak kullanılıyo arabayada monte olabılıyo ayrıca baktığımda satıcı ole demıstı bana travellerde ole olmuyomu hepsı aynı dıılmı

iyiakşamlar güzeller rahatsız olanlara çok geçmiş olsun bebeğin haraketlerinden bahsetmişsiniz benim kızımda artık eskisi kadar haraket etmiyor doktora sordum günde on kere haraket ediyorsa normal sen endişelenicek birşey yok dedi yarından itibaren sayıcam bakalım on kere haraket ediyormu birde elektirik süpürgesi hamilelere yasakmıymış ben sürekli kullanıyorum artık yoruyo tabi ama eşimin pek zamanı olmuyo oyüzden ben yapıyorum

bugün benim için çok yoğun bir gündü doktora gittim doğum iznimi başlatmak için ama vizite kağıdında sorun çıktı tekrar vizite kağıdı fakslmasını istedik işyerinden numarayı yanlış vermişiz bide onu bekledik en sonunda aldım ama dondum çok soğuktu hastanede baya uzak yollarda sefil oldum işyeri yüzünden birazdan raporu işyerine götürücem allahtan yakın akşamada misafir gelicekmiş daha yemek yapmadım neyse halledicez bir şekilde

Kızlar ben yeni hamile iken doktor demişti. Elektrik süpürgesi kullanmayın hatta doğum yapana kadar uzak dur demişti.Zaten kullanınca karnım ağrıyor benim.

geçmiş sayfaları okuyamadım zamanım yok kızlar, mide ağrım çok fena, ama kızımda hafif hafif pıt pıt şeklinde kıpırdıyor sanki, o yüzden panik olmmak istemedim, yarın da devam ederse acile gideceğim, o zaman kadın doğum uzmanını da çağırıyorlar, ultrasonda bakarız

elektirik süpürgesi neden yaakmış bize anlamadım açıklaranız sevinirim

bugün doğum fiyatlarnı da sordumçok uygun geldi bana

devlett hastanesi gibi

normal doğum 60 lira, sezeryan 250 liraymış, özel oda istersen 100 lira günlük fark ödüyormuşsun

amaaan Alllah şu doğum anını bir nasip etsin de, parası pulu önemşi değil

efeecem,aybüke ikinizede çok geçmiş olsun.
özlemim bende hareketlerde bi değişme hissetmiyorum,hala uykumdan uyandıracak kadar fazla ya benimkine yer dar gelmiyor minyon bişey çıkacak:) yada dediğin gibi havuçtan,çünkü ben çok fazla havuç tüketiyorum gece uykumdan uyanıp havuç ve salatalık yiyorum hararetimi alıyor:)
aybükecim bu arada fiyatlar ne kadar uygun öyle keşke bizde bulabilsek öyle biryer:KK43:(

ANNE NEDİR ............... Bir erkek cocugun kaleminden cikmis bir yazi....... ANNE, dunyada karsilik beklemeden borek yapan tek insandir ... karsiliksiz sevginin ete kemige burunmus halidir ! ne kadar uzsen de 10 dakka sonra seni affeden zarif bir dişi turudur, yagli bile olsa tiksinmeden sacini oksayan, kucagina yatiran, opup koklayan tek varliktir, melegin sut verebilenidir. yarasin diye muhallebinin icine ciger katarak cocuguna yediren manyaklik derecesinde yaraticidir. yemek yemeyen cocugun dikkatini cekmek icin elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kisidir, kafayi cocuklariyla bozmus, gobek bagi kopsa da yurek bagi asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan disisidir bulasik, utu, vb yaparkene bile automatik olarak cene calan, kendi kendine konusan, anne ne diyon dediginizde 'sen kendi isine bak, bi de senle ugrasmayayim' seklinde asortik cevaplar verendir, "Ulen eve bi saat gec gelsek vır vır vır" seklinde kari dırdırı denen mereti erkeklere daha kucukten belletendir, yemek uzmani, duzen insani, bilgili, kulturlu - her seyi bilen sahsiyetdir, yavrularini yol tarafından degil, kaldirim tarafindan yurutendir, dizi dizi incidir lakin gerektiginde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrilma haberi verildiginde, "amaaan ben sana daha guzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir, ''Oglum aradim yoktun. Bende mesaj atayim dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladim.'' seklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi israrla reddeden, kabullenemeyen, kafasina gore yorumlayan bilisim dusmanidir, *** ama ... ama dunyanın en guzel kucagina sahip, en guzel kokan, harikulade bir varlıktir *** olmadik yerlerde "iyi ki dogurmusum ulen seni!" diyen ve benim hatirima benimle freddy mercury dinleyen bir sabir agacidir, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan guc abidesidir evde biryere uzandiginiz an orada temizlik yapacagi tutan, temizlik konusunda kayisi kopardigindan temizlikci gelecek diye evi temizleyen balans ayari kacmis temizlik kaynagidir, mutfakta yasayan, evde herkesi idare eden iyiligin, merhametin, acaaip bir sefkatin, sadakatin, sevginin guclerini birlestirdigi sonsuz masumiyettir oglunun damat - kizinin gelin oldugunu gorunce, cocugu mezun olunca, cocugu gol atınca, cocugu hasta olunca, cocugu askere gidince, asmali kabagi seyredince, dolar yukselince velhasil buna benzer bissuru seye aglayabilen, bu mesaji okurken duygulanip - gozleri dolabilen, aglamaya meyilli bir yapisi olan duygu pinaridir, son kiiii uc dort uzakta dursa da yakin hissedilen, canı hep istenen, asla vazgecilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatlarin varligini varligina armagan edebilecegi, *** islak - kuru ama heeeep duygulu*** disi modelidir !!!

iyi akşamlar kızlar.yazdıklarınız okuyorum yarım saattir.maşallah kaynatmışsınız bayaa.benim bebeğimde maşallah pek hareketli.bağırtıyor bilee.sert oluyor.ama tekme şeklinde değil daha çok dönme gibi.akşamları eşimle yatıp izliyoruz çok muhteşem bir duygu izlemesi yaa.doğunca naparız kim bilir.eşim dedi severken geri içine sokasın gelir dedi.haklı galiba

Benim yarına hem gündüze hem akşama misafirim var gündüz gelcekler komşularım falan anneme yakın taşındığım için güle güle otura gelcekler tabi annem kendi ewinde yapcak börek çörek bende şu harpten çıkmış ewimi toparlasam yarına da annecime süpürtsem sildirsem gerisi kolayyy akşama kendi arkadaşım ve eşi gelcekler onlarla iyi vakit geçirdiğimiz için problem yok kociş yoldaymış gelir birazdan adama bari bugün bi yemek hazırlayım nezamandır kendi kendine yapıo garibim sevinsin bari zaten pek kimse yok yemek telaşında herkes

Merhaba arkadaslar,dun yoga yaptım cok zevklıydı..bebegım dergısının hedıyesı bı vcd ne zamandır erteleyıp duruyordum tavsıye ederım sızlerede ..gercekten benı cok rahatlattı ama korkuyla yaptım bebegıme bişe olur dıye .bende artık eve gıtsem karnımda acıktı..

kızlar bir ufo mevzusu olmuştu biliyorsunuz..internette baktım biraz..kullananlar elektrik sarfiyatını yazmış..belki işinize yarar....1500 W günde 5 saat yakılınca 7,5 kw elektrik harcıyormuş..bu da ayda ortalama 36 ytl ye denk geliyormuş...3000 W günde 5 saat yakılırsa ortalama aylık sarfiyat 60 ytl...bana rakamlar mantıklı geldi..hemen hafta sonu 1 tane alacağım...1800 w olanları 16 metrekarelik alan için gayet yeterliymiş...

Selam kızlar naber? yazılarınızı okudum da elektrik süpürgesi kullanılmamalı deniyor sebebi ne acaba? Rahminde ağrıları olan var mı ve de karnıma baktığımda genellikle benim kız sağda ve çok şükür akşamları tekmelerimizi hissdiyoruz...

X