2009 Şubat Anneleri

of of vermiyor raporumu ya ne inatçı bir doktorum varmış ille de 32+0 da geleceksin diyor da başka bir şey demiyor kötükedihüso

Canım vermiyorsa takma kafana bende 31 haftalıkken gittiğimde doktorum 32. günün sonunda gel vereyim dedi ve en nihayetinde bugün doldu gittim aldım ve işyerime verdim.1 hafta sonra yada önce farketmez hayatım yaa takma kafana sağlıklı olda önemlisi bu değilmi canımm.Bende 3 haftaya kadar aldım çal.raporunu ama umarım 1 ay daha işe gidip gelebilirim.Allah işim biraz rahatta çok fazla zorluk olmuyo bana...

canlarim cook aciktik biz oglusumla cokacimcoook cokacimcoook
bugün evdeyken agrimda yokken bi temizlik yapiyim dedim öpt hepiniziii

derincim aklima gelmisken söyliyim dün rüyamda seni gördüm kocisin erken gelmisti eve sana süpriz yapti sende hemen bize haber vermistin :)
ins. en yakin zamanda kocisin sana süpriz yaparda gelir cnm öptümm

sonunda yarın için randevu alabildim... gidimde içim rahatlasın bakalım.31+1 olduk bakalım normalmiymiş az haraket etmesi... bide şu süpürge olayı takıldı kafama onuda sorarım unutmazsam.. ya ben doktora gidince sorucaklarımı hep unutuyorum heycan yapıyorum kızımı görünce :)))

Selam kızlar ben bu hafta yeğenim dolasıyla çok giremiyorum ancak o uyuduğu zamanlarda rahatça giriyorum.Canım benim nasıl tatlı yaa ama dün gece sanırım gaz sancısı vardı 2 de bir kalktı 3 e kadar uykusunda ağlıyor kuşum benim .Çok zor geceler bekliyor kızlar bizi dün gece onu düşündüm.:1no2:
CİMCİME sağol canım duaların için zaman azaldıkça bana da çok zor gelmeye başladı.senağlama

kızlar hareket olayı norla sanırım artık eskısı kadar hareket etmez dedı bızım dr ayrıca benım bebişinde harketlerı ara ara azalıyo ama eskısıne gore cok kuvvetlı ayağı kolu bacağı nerdeyse dısarı cıkıcak gıbı oluyo eskı o tatlı tekmeler karnımın ııcnde toplanmalara ve gezınmelere bıraktı bıde kafası aşağı donunce aman allahım cok fena ağrı yapıo artık farkdebılıyorum ben kafasının aşağıa olduğunu

aboooww:1shok:bu hesaba göre benim kız 2010 subata anca doğar:ecrin_bebek: benimkki daha bir karıs bile diiil bee:bbo: benim kız 32 dişiyle cıkcak valla ben tulum falan alcama önlük canta falan alam bari cıkar cıkmaz okula yazdırcas belli oldu :roflol:zaten hec doğcak gibi durmuyo budelikafadulden-tatlicadiarzu-

Kızlar benim bebeğimde eskisi kadar tekmelemiyor. Ama hareketli, üstelik hareketleri eskisine oranla çok daha belirgin. Çünkü daha iri, eskisine oranla. Tabi bu daha iri olmanın neticesinde karında daha az hareket edebiliyor olabilir. Ben daha geçen hafta doktora gittim. Bebek hareketleri için nts denilen bir cihaza bağlandım. Herşey yolundaydı. Eğer bebeğiniz tatlı yiyip, uzandıktan sonra hiç tepki vermiyorsa ve 1 saat içinde 10 defa hareket etmiyorsa ( tekme olması şart değil, hareket olsun yeter. ) ozaman sorun olduğunu düşünebilirsiniz. Hareketli ama tekme atmıyor diye evham yapmayın.

İçiniz rahat edecekse yine de doktorunuza sorun tabiii....

özlemcim kiiiizz ben demistim en son ben dogurucam diyeee -tatlicadiarzu-
ben ölctüm simdi bir karis bile degillllllllll bir karis olmasi icin 3 parmak daha lazim :roflol: :roflol: bende 2010 gibi dogurcam galiba :CüvCüv:

Eeee benim göbüş nie öyle çıkıyo beeee sizin eller mi çok büyük anlamadım bennn

Bu arada CGDMABKY almak istediğin arabanın resmini koyup fikirlerimizi sormuşsun ya .Doğruyu söylemek gerekirse bana bu tarz traveller kaba geliyor biraz bu şekilde kullanması da zor olur gibi sen en iyisi takılıp sökülebilen travellera bak onlar daha zarif Gitti gidiyor da var uygun fiyatlıları Britax römer yada Quinny

özlemcim kiiiizz ben demistim en son ben dogurucam diyeee -tatlicadiarzu-
ben ölctüm simdi bir karis bile degillllllllll bir karis olmasi icin 3 parmak daha lazim :roflol: :roflol: bende 2010 gibi dogurcam galiba :CüvCüv:

cimcimecim seninle aynı gidiyoruz benimde bir karış aolmamış daha sanırım bizimki normal yalnız değilsin :.):CüvCüv:

Ben işyerindeyim şimdi akşam ewe gidince ölçücemmmm çok merak ettim şimdi

Hastaneye götürüp getirirken hastane çıkışında anakucağı rahat olmazmı kızlar ondan almayı düsünmüyormusunuz.

Hastaneye götürüp getirirken hastane çıkışında anakucağı rahat olmazmı kızlar ondan almayı düsünmüyormusunuz.

Ewet bence de anakucağı daha rahattır hastaneden ewe getirmek için zaten çok kullanıldığını düşünmüyorum ilk zamanlar için kullanılır

slm kızlar geçen hafta çarşamba hastayım demiştim perşembe hastaneye kaldırdılar hastanede yattım pazartesiye kadar idrar yyollarımdaki iltihap böbreklere sıçramış ilaç ve serum tedavisi gördüm zordu benim için işide bıraktım doğum
iznindeyim ne oluyo neler bitiyo haberim yok pc olmadığı için arada giricem artık şuanda
iiyim kızlar özledim valla :teytey:

Efeecem geçmiş olsun canım bebeğinde seninde iyi olmana sevindim ya bu böbrek rahatsızlıkları neden hamilelikte çıkıyor allah korusun yarabbim neyse bununla geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…