2009 Şubat Anneleri

arkadaşlar bacakları ağrıyan var mı, benim çok sızlıyor, hatta son bir haftadır sağ kalçam ağrıyor, resmen aksayarak yürüyorum bacağıma basamıyorum,doktor magnezyum verdi ama pek etkilemiyor beni.bana bir bana tavsiyesi olan var mı?

gecmis olsun cnm vidiyle bende bi aralar bacak agrisindan cok cektik seni cok iyi anliyabiliyorum sabah kalktigimda bacagimi oynatamiyordum devamli bacagim agriyor ve ani kramplar giriyordu
cnm ben dinlenmekten baska bisey yapmadim bacaklarinin arasina devamli yastik koy cnm yada ayaklarini uzatirken bacaklarinin altina kalin yastiklardan koy
umarim ise yarar cnm bunlar :teselli: gecmis olsun

tatli rüyalar kizlar hepinize a.s.

kızlar iyi geceler,bugün hiç giremedim nete biraz ağrım vardı kasıklarımda sanki adet ağrısı gibi walla doktoru arayıp sormadım bile hiç artık alacağımız cevaplar belli''gebelikte olabilir bunlar'' denecek.bütün günde mayıştım evde canım hiç birşey yapmak istemedi.
umarım hepiniz iyisinizdir,dönüp okuyamadım.şimdide yatacaktım ama yinede bi bakaım dedim:)

yine uykusuz bi gece başlıyo benim için.. hadi bakalım hayırlısı..

canım sen geldin bende kaçıyorum aslında uykum çok yok ama yatmazsamda öğlen kalkıyorum ve rezil oluyor günüm

tüm gebislerimize iyi geceler diliyoruz öpüldünüzz...

günaydın kızlar.bu gece uyuyamadım gene.5.30 da kalktım wc ye sonra uyuyamadım.kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım o gitti sonra.bende az uyuyum bari.

herkese günaydın kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle haftanın son günü süper ya tatil geliyor...
dersucum 6 gün kaybetme meselesini şöyle anlatayım şimdi satları aynı olan 2 hamileden birine doktoru 31+1 de çalışabilir raporu versin diğerine tam 32+0 da şimdi ikisi de 5 hafta daha çalışacak ve raporlarında 32. haftadadır 37. haftaya kadar çalışabilir yazacak bu durumda da hamilelerden biri 36+1 de izne çıkacak diğeri tam 37 de ve yine ikisi de doğum sonrasına 5er hafta aktaracaklar raporunu 6 gün önce alan 6 gün daha az çalışacak kafana takılan bi şey varsa sor canım

şimdi ben yarın raporumu alabilirsem 5 hafta daha çalışıp ocak 30dan sanra çalışmayacağım çünkü 31inde(C.tesi) tam 5 hafta doluyor ve izne çıkabilir raporunu hak edeceğim ama doktorum inat eder de ille de 31 aralıkta gel derse 4 şubata kadar çalışmak zorunda kalacağım

Günaydın kızlar. İnsan uyurken yorulur mu? Ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Doktor sırt üstü yatma dedi. Sürekli solumda yatmaktan da her tarafım uyuşuyor. Az kaldı ama uyumak kabus gibi gelmeye başladı. Herkese hayırlı cumalar.

travel sistem arabaları ben de çok seviyorum ve almak istiyorum ama eşim de derin gibi doğduktan sonra alırız zaten kışın doğacak kışın nereye çıkacaksan gideceksek de arabayla gideriz yaza da daha hafif arabalardan alırız hem oğlumuz da büyümüş olur ona göre alırız diye inat ediyor ben de araba koltuğu olan ana kucaklarından alacağım artık kullananlar da çok tavsiye ediyor zaten hem evde hem arabada çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar ama yeni doğduğunda pek uygun olmuyormuş sanırım arkadaşların da dediği gibi derin geliyormuş içine destek minder koymak iyi oluyormuş

kızlar benimde agrıyor her yerim.sağıma yatıyorum ve sabaha kadar omzum ve kalçam agrıyor.başka türlüde rahat eedemiyorum.1.5 ay kaldı şükürler olsun.e o zamanda cadılar uyutmicak ama olsun.

Herkese günaydın...
Bende oğluşumun odasının halısına karar vermiş bulunmaktayım çok şükür. Okadar çok baktımki kafamçokkarıştı bu hale geldim. Çilek'ten bir halı beğendim. Üstelik %50 indirimdeymiş.:sm_cool: Haftasonu alıp sereceğim odasına sıpamın...
Bu sabah nedense hep sol tarafıma doğru toplanıyor oğlum...Karnımın görüntüsü ilginç bir halde. Yamuk yumuk :roflol: Rahat etsinde Umut'um gerisi mühim değil.

Benimde heryerim ağrıyor. Özellikle sağ kaburga boşluğum. Sanırım baskı yapıyor.
Hayırlısı ile doğum iznine çıksakda biraz dinlensek artık. :CüvCüv:

Günaydın kızlar benimde heralde bugün son günüm artık gelmicem işe falan yaaaa hergün ewde bi huzursuzluk iş konusu yüzünden Allah korusun bişi olursa vicdan azabından eşimiin lafından kurtulamam........
Elendracım hayırlı olsun oğluşunun halısı güle güle kullanın
Benim de yukarılarda bi ağrım yokta kasıklarım ve aşağılar ağrıyor geçmek bilmedi valla bu ağrılar yerleşiyo oğluş heralde sırf buna bağlıyorum

aynen benim eşimde vızıldıyor gitme bir şey olur diye bir de bizim iş yeri iki katlı habire çıkıp iniyorsun düşersin benimde 20 günüm var işten çıkmama ama 32 haftayı doldurduğum gün bir doktora gidicem belki işe gitmemi istemez bel fıtığı var ya topal tavuk gibi geziyorum ortalıkta

kızlar birşey soracam geçen bebeğe bez aldıkta ben 2 nosunu aldım primanın yeni bebek olanını 3-5 kg.için yenidoğana kullanabiliyormuyuz onu dün markette birde yenibebek yenidoğan gördüm ondan mı almalıydım yoksa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…