kızlar birşey soracam geçen bebeğe bez aldıkta ben 2 nosunu aldım primanın yeni bebek olanını 3-5 kg.için yenidoğana kullanabiliyormuyuz onu dün markette birde yenibebek yenidoğan gördüm ondan mı almalıydım yoksa :uhm:
Herkese günaydın...
Bende oğluşumun odasının halısına karar vermiş bulunmaktayım çok şükür. Okadar çok baktımki kafamçokkarıştı bu hale geldim. Çilek'ten bir halı beğendim. Üstelik %50 indirimdeymiş.:sm_cool: Haftasonu alıp sereceğim odasına sıpamın...
Bu sabah nedense hep sol tarafıma doğru toplanıyor oğlum...Karnımın görüntüsü ilginç bir halde. Yamuk yumuk :roflol: Rahat etsinde Umut'um gerisi mühim değil.
Benimde heryerim ağrıyor. Özellikle sağ kaburga boşluğum. Sanırım baskı yapıyor.
Hayırlısı ile doğum iznine çıksakda biraz dinlensek artık. :CüvCüv:
of of vermiyor raporumu ya ne inatçı bir doktorum varmış ille de 32+0 da geleceksin diyor da başka bir şey demiyor kötükedihüso
canım benim oğluşumunda bi halısı eksik perdesini falanda taktık ama ortada çok alan yok o yüzden küçük ve şirin birşey ortaya atmak istiyorum ama bulamıyorum halıda zorlanıcam galiba.
kızlar birşey soracam geçen bebeğe bez aldıkta ben 2 nosunu aldım primanın yeni bebek olanını 3-5 kg.için yenidoğana kullanabiliyormuyuz onu dün markette birde yenibebek yenidoğan gördüm ondan mı almalıydım yoksa :uhm:
Biraz önce nolduuu işyerinde yemek yapan abla göbeğimi ölçtü de özlem sen kesin 1 aya kalmaz doğum yaparsın dedi ya kocakarı lafı ama bazen çıkııyo yani onun annesi karışla ölçermiş 1 karış 4 parmak olduğunda doğum olurmuş göğüsün tam altından göbek deliğine kadar benimki 1 karış 2 parmak böyle şeylere pek inanmasam da genede ayyy heyecanlandım şimdi :sm_cool::dance:delikafaduldendelikafadulden
Canım küçük,şirin birşey arıyorsan ve odasında bir konsept yoksa IKEA da çok güzel halılar var. Hem de fiyatları çok uygun. Oralara bakabilirsin. Ben denizci odası aldığım için, halınında ona uygun olmasını istedim. Bu sebeple oradan alamadım.
Şimdi de perde arayışım başlayacak. Neyse onun için uğraşmak hayatımdaki en güzel meşgale...
Canım yeni doğan bezi 2 paketten fazla gitmiyormuş. Ben 3 paket aldım çok pişman oldum. Bazı bebeklere 1 paket bile yatiyormuş. Bence küçük olduğu için sadece 1 tane al şimdilik. Ben değiştiremiyorum da kaldı elimde. Keşke yakın olsak 1 paketini sana hediye ederdim.2-3 paket yenidoğan alsam yetermi sonrası için 2 numarasından kullanırım ay bu arada ne öğrendim Kartal devlette doğum yaparım ben diyordum ama geçen arkadaşın teyzesi ameliyat oldu hamile kadının biri ağlaya ağlaya çıkmış ben burda doğum yapmam diye seçeneklerim azalıyor galiba bu gidişle ben yollarda doğuracam
canım ikea ya baktık ama güzel bulamadık bizim odada denizci o yüzden ona uygun yok.perdeyi briallantta diktirdim denizci oda yelkenli falan çok güzel aklında olsun.
Eğer denizci ise Disney in Donald Duck lı halıları ve Çilek'in Denizci Dream's halılarına bakmanı öneririm. Brillant tan aldığın acaba Çilek'teki perdeden mi ? Orada da yelkenli bir perde var.
Çilek Odası
ben gidip bir yemek yiyim bari zaten kimse konuşmuyor.