evet canım ya benim de pek umudum yok ama 1 haftada 2 defa ilçeden ile gidiş geliş zor olacak ağırlaştım iyice diyerek ikna etmeye çalışcam ama buradan okudun mu bilmiyorum bazı arkadaşlara doktorları 31+1 den itibaren 32. haftadadır diye rapor vermiş bizimki biraz inatçı bakalım artık ne güzel 36+1 den sonra da izne çıkacaklar biz 6 gün kaybediyoruz
Canım kötü olmuş ama üzülme belki hayırlısı budur. Daha iyi bir doktor bulursun inşallah.slm arkadaşlar ...moralim çok bozuk biraz önce randevu almak için hastaneyi aradım doktorum doğum iznine çıkıyomuş ocak itibariyle yok :) napıcam diye kara kra düşünmeye başladım . işin komik yani kadının hamile olduğunu anlamadım bi insan hiçmi kilo almaz önlüğünden dolayıda karnını farketmedim heralde en son geçen ay görmüştüm zaten.
ey bendeki şansa bakın ya kalakaldım ortada
derinzlm bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum demişsin neyle taşıycan eve ya da nasıl çıkıcan evden de gidip bebek arabası alıcan
Canım kötü olmuş ama üzülme belki hayırlısı budur. Daha iyi bir doktor bulursun inşallah.
Ne vaaaarrr kız kuş gibi hafif gelir bebiş kucağımda taşırım eve çıkartırken babamızda aynı zamanda özel şöförümüz mecburen her yere o taşır bizi gezmelere gamyoncuiremsu
internetten baktım kraftın rengi çok hoşuma giden bir modelinin tekerlekleri garip duruyordu sürüşü nasıl bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum birde travel systemleri tek tek satmıyorlar ikisini birlikte alıyorsun ilk etapta arabayı kullanamayız die düşünüyorum malum kar kış tek tek satsalar önce oto koltuğunu alır bahara doğruda arabasını alırdımda işte.....Bütçeye yüklenmekte istemiyorum herşeyi haldır huldur alıpta bir şekilde organize etmek gerek o kadar ayrıntı varki düşünmekten yoruldum yaaaa
günaydın güzel hamişler ya ben sabahları kahvaltı sonrası 8,30-9,30 saatleri arasında adeta nöbet geçiriyorum ya midem bulanıyor,ateş, ter basıyor, sıkıntı geliyor resmen ölecek gibi oluyorum canımdan can gidiyor ya tam da bu sıralarda oğluşum da öyle bir hareketli oluyor ki sormayın acaba onun bu hareketlerinden dolayı mı ben rahatsızlanıyorum yoksa ben rahatsızlandığım için mi oğluşum hareketleniyor bayramdan beri 5 iş gününün 3ünde bu şikayetlerim oluyor artık yatar gibi koltuklara oturuyorum yüzüme, kafama soğuk sular serpiyorum geçene kadar kıvrım kıvrım kıvranıyorum bende mide yanması yerine bu olay mı oluyor acaba anlamıyorum ya niye böyle oluyor aranızda böyle rahatsızlanana var mı arkadaşlar