2009 Şubat Anneleri

Neden 6 gün kaybediyorsun canım anlamadım ben.ssk 40 haftalık hesapladığı için mi öyle dedin anlamadım.

slm arkadaşlar ...moralim çok bozuk biraz önce randevu almak için hastaneyi aradım doktorum doğum iznine çıkıyomuş ocak itibariyle yok :) napıcam diye kara kra düşünmeye başladım . işin komik yani kadının hamile olduğunu anlamadım bi insan hiçmi kilo almaz önlüğünden dolayıda karnını farketmedim heralde en son geçen ay görmüştüm zaten.
ey bendeki şansa bakın ya kalakaldım ortada

bu arada benim takvim olmuyo birtürlü ezgücüm verdiğin linki kopyaladım ama çıkmıyo malesef

Canım kötü olmuş ama üzülme belki hayırlısı budur. Daha iyi bir doktor bulursun inşallah.

derinzlm bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum demişsin neyle taşıycan eve ya da nasıl çıkıcan evden de gidip bebek arabası alıcan

Ne vaaaarrr kız kuş gibi hafif gelir bebiş kucağımda taşırım eve çıkartırken babamızda aynı zamanda özel şöförümüz mecburen her yere o taşır bizi gezmelere gamyoncuiremsu

Canım kötü olmuş ama üzülme belki hayırlısı budur. Daha iyi bir doktor bulursun inşallah.

inşallah canım sağol,dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır ama panikledim birden o doktor için ta bayrampaşadan yenibosnaya gidiyodum düşün yani .. daha erken biliyor olsaydım ona göre bir ayarlama yapardım son zamanlarda öğrenmem kötü oldu gerçekten

Ne vaaaarrr kız kuş gibi hafif gelir bebiş kucağımda taşırım eve çıkartırken babamızda aynı zamanda özel şöförümüz mecburen her yere o taşır bizi gezmelere gamyoncuiremsu

aslında haklısın biraz kucakta taşınsalar şehzadeler bi problem olmaz heralde kaydirigubbakcemile3

canım sen istanbuldasın galiba gidebilirsen eminönüne git orda irem bebe var her marka model var tek tekte satıyorlar ben cihicconun bu modelinin sadece oto koltuğunu aldım mesela

hem yakından bakmış olursun ben tek oto koltuğuna 200 ytl vermiştim

arabasıda çok güzel çok rahat sürüşü filan ama dediğim gibi bana biraz hantal gibi geldi ağar yani eğer üst katlarda oturyorsan indir çıkar zor olur ama kalitesi tartışılmaz bence ben beş aylıkken almıştım ozaman set fiyatı dörtyüz küsürdü şimdi nasıl bilmiyorum

nayse kızlar muhabbete doyum olmuyor ama ben şimdi çıkıyorum yemek yapmam lazım size iyi muhabetler yine uğrarım öpüyoruz kızımla sizleriŞeniz

Ay şuşu ne kötü olmuş iyide dr.un söylemedimi sana bende hamileyim doğumunda bulunamam diye ne kadar saçma keşke daha önceden başka bir dr.a yönlendirseydi seni kötü olmuş bence ara ve dr. tavsiye etmesini iste

Canım doktoruna danış istersen, ama benim dr um saydığın şikayetlerim olursa panik yapmamam gerektiğini bebeğin akciğerlerinin geliştiği için olduğunu söylemişti

TVShopsatis.com bu araba nasıl kızlar ben bunu burda mağazada gordum yakındanda oldukca guzel ve kalıtelı duruyor fıyatı 550 ytl mağazada nette 411 ytl dıyo karar veremedım ama bıran once almak ıstıyorum

iyi akşamlar kızlar.ben arabamız olmadığı için evde daha çok kullanılan ana kucagından aldım.bi de kanguru aldım.eşim çok heves ediyor kanguruya.sırf onun için aldım yani.alışverişte görüyorda içi gidiyo valla aşkımın.bal şimdi özledim kocişimi mesai de gene bugün..10 buçuğa dogru geliyo.ama napalım bebeğimiz için herşey

kizlar mrb bisey sorucam günde kac tane agri kesici alabiliriz ?
en son parasetamol aldim 500 lüklerden en son 5 saat önce aldim simdi gene alsam bebege bi sakincasi olurmu .......
hergün iki tane almak ??????

cnm netten bak ıstersen ben ılac hıc kullanmadığım ıcın bılmem pek genede onlemını almak lazım

kıslar slm. pazar gününden beri evde yoktum..bu akşam geldim. beş gündür ne var ne yok bakalım...

Merhabalar ben mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…