2009 Şubat Anneleri

iyi şanslar sana canım ama kendini yorma ikramlık için hazır bişiler al illede içine sinmicekse yanınada bi salata yaparsın kolayından salata tarifi verim sana patatesleri haşla küp küp dğra mayonez ve biraz yoğurt sarımsakla lezzetli bişi oluyor hem kolay hemde pratik öle kıvırcık filan yıkanama gerek kalmıyor patates salatası gibi :))
ay bende çok tembel oldum valal herşeyin kolayına kaçar oldum :)

önce iyi şanslar diyim sonra elektrikli süpürge nie yasak hamişlere onu sorayım

kolay gelsin canım,
:1shok:ya ben bilmiyordum neden yasak? hareket şeklinden dolayı rahatsızlık verdiği içinmi yoksa başka bişiydenmi.gerçi bende süpürge yapmıyorum ama bugün kociş gelmeden ben yapayım dedim daha az önce tlfda onu konuşuyoduk kocişle,haftasonu çalışacak yapamıcak diye hallederim ben bugün diodum:uhm:

canım bir yazıda okumuştum günlük hayatı etkileyecek kadar ağrı olursa doktorunuza başvurmay ihmal etmeyin erken doğumun habercisi olabilir bu ağrılar gibi birşey...Bence görün doktoruna artık son zamanlara geldik herşeyin önlemini önceden almak gerek hadi koooşşşş bakiiiimmmm

kızlar benim oğluşum iki gündür çok az hareket ediyor niye acaba bu haftalarda eskisinden daha hareketli olması gerekmiomuydu

kızlar benim oğluşum iki gündür çok az hareket ediyor niye acaba bu haftalarda eskisinden daha hareketli olması gerekmiomuydu

bitek sabahları öyle oluyor hayatım bakalım yrnda aynı şeyi yaşarsam giderim:))
bebişlerin hareketleri benim bildiğim kadarıyla azalıyomuş yerleri daraldığı için güzelim,içini ferah tut.ama yinede takip et hareket sayısını,bende kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama yazıodu sitelerde 1saatte 10 hareket falan diye.bizim kızlardanda bilen vardır yazarlar şimdi.

günaydinnnnnn güzellerrrr hihoyyyt
ben dün gece oglusumu gördüm rüyamdaaaaaaa erken dogum yapmistim dogum anini hatirlamiyorum evdeydik :asigim: hatta esimi uyandirip istersen bi hastaneyi arayip soralim bebek dogdu hastaneye götürmemize gerek varmi diye :roflol: (gercekten evde dogum yapsam acil ambulans aranirdi ) size hemen yazmistim ben dogum yaptim diye :)) bebege mama sisesi vermistim emzirmek sonradan aklima geldi okadar kücük okadar tatliydi rüya degil sanki gerckektii görüm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :asigim: delikafadulden
yeni dogan kiyafetleri bile kocaman gelmisti :asigim: bilsem tekrar görücem hemen uyumaya giderim hihoyyyt

kizlarr harika bi seydi ,mucizem benimmm ahh bi gelselerr :asigim: Allahim sabahtan beri aklima geldikce gülümsüyorum

s.ozozel cnm 2 numara bez büyük gelir bebise eger bebegisin normal kilodaysa bir paket yeni dogan bebek bezi al kullandikca tekrar alirsin
benim ogluma haftada bir paket bez gidiyordu her 4 saatte bir altlarini degistirmek gerekiyor ,benim oglan 3,280 gr dogmustu bir ay boyunca yeni dogan bebek bezi kullandik ama her bebegin dogum kilosu farkli bende simdi ilk bir tane alicam kaydirigubbakcemile5

ay evet elektrikli süpürge olayı sakat benimde kociş yapıyor sağolsun.dün süpürdükten sonra bişiler yedik kabukları dökülmüş bir kaç tane sonra dedimki
-ayyy daha yeni süpürdük battı genee
gözüme baktıı -dük mü gülüm? süpür-dük!! :roflol::roflol:

ay canım kocam benim süpürdün yani diyip düzelttim:roflol::roflol:Şeniz allah razı olsun mutfak dışında elinden geliyor temizlik ve temizliği sever allahtan.. doğumdan sonra deliler gibi temizlik yapacağım diyorum ama millet unut sen onu diyor:1rolleyes:

olmaz inş.yine aynısı ama bak olursa kesinlikle es geçme doktorun işi bu bakacak önemsizse yollayacak evine bu arada her saat 10 tanemi hareket edicek öyle olmuyo benimki

işyerine yılbaşı hediyeleri geliyor ben bir tane deftere el koydum gelen çikolatalardan da götürdüm hihoyyyt canınız çekmesin çok mutlu oluyorum bu eşantiyonlarla yaaa delikafadulden

olmaz inş.yine aynısı ama bak olursa kesinlikle es geçme doktorun işi bu bakacak önemsizse yollayacak evine bu arada her saat 10 tanemi hareket edicek öyle olmuyo benimki

cnm benim , benim oglusumda cok asiri hareket etmiyor ama aksamlari uzandigimda özellikle tekmelerini hissediyorum gündüzleri cok yoruldugumuzdan olsa gerek bebegin hareket ettikce korkma cnm :teselli:
bir dahaki doktor randevun nezaman ??
doktoruna bi sorsan en iyi cevabi o vericektir ,benimkide öyle cok asiri oynamiyor bu aralar (özellikle gündüzleri) :teselli: :1hug:

evet bende endişelendim...ama şu anda gidecek bi doktorum yok malesef en kısa zamanda halletmeliyim bu doktor meselesini

bir arkadaşımın bebeğinin hareketlerindede azalma olmuş, doktor kızmış farkedddddince neden hemen gelmedin diye serum falan vermişler ihmal etmeyelim bence

:roflol: aynisi bizdede coook oluyor :roflol:
yazik benim kocislere bende ondan bisey istedigimde yapalim edelim diye konusuyorum hemen anliyor kaydirigubbakcemile3 ben yapiyim yani diyor :roflol:
bir daha nerde hamile olucam tadini cikariyorum doyasiya vallaaa :jeyyar: :icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında yarın gitmeyi düşünüyordum ama bakarsın elle muayene eder falan pazar ağdaya gidip pzt doktora gidicem tekmelemiyor benimki artık böyle kollarını hareket ettiriyor yada gelior sağ tarafıma toplanıyor akşamları

ins. bi sorun yoktur cnm susu nunda dedigi gibi serum verirler belki
iyidir bebisin tatlim :teselli:
iyi haberlerini bekliyoruz :teselli: :teselli: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…