2009 Şubat Anneleri

kızlar birşey soracam geçen bebeğe bez aldıkta ben 2 nosunu aldım primanın yeni bebek olanını 3-5 kg.için yenidoğana kullanabiliyormuyuz onu dün markette birde yenibebek yenidoğan gördüm ondan mı almalıydım yoksa :uhm:

canım ben yenidoğan prima aldım senin dediğinde vardı bende tereddüt ettim onu mu alsam diye ama zaten çabuk kilo alıyorlar ve çok kullanılıyor çabuk biter yenisini bebişine göre alırsın.yada bunu sonra kullanırsın birde yeni doğan al nasıl olsa sık değiştirmemiz gerekecek minnoşlarımızın bezlerini her halükarda kullanırsın.

Herkese günaydın...
Bende oğluşumun odasının halısına karar vermiş bulunmaktayım çok şükür. Okadar çok baktımki kafamçokkarıştı bu hale geldim. Çilek'ten bir halı beğendim. Üstelik %50 indirimdeymiş.:sm_cool: Haftasonu alıp sereceğim odasına sıpamın...
Bu sabah nedense hep sol tarafıma doğru toplanıyor oğlum...Karnımın görüntüsü ilginç bir halde. Yamuk yumuk :roflol: Rahat etsinde Umut'um gerisi mühim değil.

Benimde heryerim ağrıyor. Özellikle sağ kaburga boşluğum. Sanırım baskı yapıyor.
Hayırlısı ile doğum iznine çıksakda biraz dinlensek artık. :CüvCüv:

canım benim oğluşumunda bi halısı eksik perdesini falanda taktık ama ortada çok alan yok o yüzden küçük ve şirin birşey ortaya atmak istiyorum ama bulamıyorum halıda zorlanıcam galiba.

2-3 paket yenidoğan alsam yetermi sonrası için 2 numarasından kullanırım ay bu arada ne öğrendim Kartal devlette doğum yaparım ben diyordum ama geçen arkadaşın teyzesi ameliyat oldu hamile kadının biri ağlaya ağlaya çıkmış ben burda doğum yapmam diye seçeneklerim azalıyor galiba bu gidişle ben yollarda doğuracam

of of vermiyor raporumu ya ne inatçı bir doktorum varmış ille de 32+0 da geleceksin diyor da başka bir şey demiyor kötükedihüso

canım benim oğluşumunda bi halısı eksik perdesini falanda taktık ama ortada çok alan yok o yüzden küçük ve şirin birşey ortaya atmak istiyorum ama bulamıyorum halıda zorlanıcam galiba.

Canım küçük,şirin birşey arıyorsan ve odasında bir konsept yoksa IKEA da çok güzel halılar var. Hem de fiyatları çok uygun. Oralara bakabilirsin. Ben denizci odası aldığım için, halınında ona uygun olmasını istedim. Bu sebeple oradan alamadım.

Şimdi de perde arayışım başlayacak. Neyse onun için uğraşmak hayatımdaki en güzel meşgale...

kızlar birşey soracam geçen bebeğe bez aldıkta ben 2 nosunu aldım primanın yeni bebek olanını 3-5 kg.için yenidoğana kullanabiliyormuyuz onu dün markette birde yenibebek yenidoğan gördüm ondan mı almalıydım yoksa :uhm:

Canım ben de senin gibi 2 numarasını almışım yenidoğandan da alıcam ama 1 paket alsanız yeter diyorlar ama ben de kararsızım bittikçe de alınabilir stok iyi değil diyorlar bez markasında en iyisi prima ama kuzenin bebeğine iyi gelmemişti yani oyüzden bittikçe almayı tercih ediyorum

Biraz önce nolduuu işyerinde yemek yapan abla göbeğimi ölçtü de özlem sen kesin 1 aya kalmaz doğum yaparsın dedi ya kocakarı lafı ama bazen çıkııyo yani onun annesi karışla ölçermiş 1 karış 4 parmak olduğunda doğum olurmuş göğüsün tam altından göbek deliğine kadar benimki 1 karış 2 parmak böyle şeylere pek inanmasam da genede ayyy heyecanlandım şimdi :sm_cool::dance:delikafaduldendelikafadulden

Biraz önce nolduuu işyerinde yemek yapan abla göbeğimi ölçtü de özlem sen kesin 1 aya kalmaz doğum yaparsın dedi ya kocakarı lafı ama bazen çıkııyo yani onun annesi karışla ölçermiş 1 karış 4 parmak olduğunda doğum olurmuş göğüsün tam altından göbek deliğine kadar benimki 1 karış 2 parmak böyle şeylere pek inanmasam da genede ayyy heyecanlandım şimdi :sm_cool::dance:delikafaduldendelikafadulden

benimkide bir karış 3 parmak ama benim eller çok ufak kaydirigubbakcemile3 bizim işyerinde arkadaşın eşi doğum yaptı da primayı çok övüyor kremli falanmış ben açmadım paketi mikrop falan kapar die ama çokkkk güselll kokuyo

Canım küçük,şirin birşey arıyorsan ve odasında bir konsept yoksa IKEA da çok güzel halılar var. Hem de fiyatları çok uygun. Oralara bakabilirsin. Ben denizci odası aldığım için, halınında ona uygun olmasını istedim. Bu sebeple oradan alamadım.

Şimdi de perde arayışım başlayacak. Neyse onun için uğraşmak hayatımdaki en güzel meşgale...

canım ikea ya baktık ama güzel bulamadık bizim odada denizci o yüzden ona uygun yok.perdeyi briallantta diktirdim denizci oda yelkenli falan çok güzel aklında olsun.

merhaba.. özlem kocakarı lafları olur herzaman bilirsin...herkez bi yorum yapar,bilir bilmez,boş ver senin doğum tarihin nezmansa ozamana hazırla kendini .. sadece doktorların verdiği tarihlerden ya 1 hafta önce oluyor yada sonra gerisi boş yane..

2-3 paket yenidoğan alsam yetermi sonrası için 2 numarasından kullanırım ay bu arada ne öğrendim Kartal devlette doğum yaparım ben diyordum ama geçen arkadaşın teyzesi ameliyat oldu hamile kadının biri ağlaya ağlaya çıkmış ben burda doğum yapmam diye seçeneklerim azalıyor galiba bu gidişle ben yollarda doğuracam
Canım yeni doğan bezi 2 paketten fazla gitmiyormuş. Ben 3 paket aldım çok pişman oldum. Bazı bebeklere 1 paket bile yatiyormuş. Bence küçük olduğu için sadece 1 tane al şimdilik. Ben değiştiremiyorum da kaldı elimde. Keşke yakın olsak 1 paketini sana hediye ederdim.

canım ikea ya baktık ama güzel bulamadık bizim odada denizci o yüzden ona uygun yok.perdeyi briallantta diktirdim denizci oda yelkenli falan çok güzel aklında olsun.

Eğer denizci ise Disney in Donald Duck lı halıları ve Çilek'in Denizci Dream's halılarına bakmanı öneririm. Brillant tan aldığın acaba Çilek'teki perdeden mi ? Orada da yelkenli bir perde var.

Çilek Odası

ya bu kabus geceler nolcak ya sağımdan soluma donemez oldum ağrılardan ve her sferınde kocıs ay bısımı oldu kalk gıdıyos dıye bağırıyo bısı dııl korkudan doğuracam heeee

Ay kocakarı lafı falan ama insan her lafa heyecanlanıyo valla sabırsızlık diz boyu olunca delikafaduldendelikafadulden
Bugün şirkette arkadaşın doğum günü ziyafet var valla bizde birazdan başlarız :icecream::icecream::içelim::içelim::1hug:

Kızlar bana birazdan misafir geliyor. Arkadaşlar tel. etti. sen hiç bir şey hazırlama diye ama yine de stres oldum. Evi topladım. Temizlemeye çalıştım. Biliyorsunuz ki elektrik süpürgesi hamilelere yasak. Kullanınca zaten hemen karnıma ağrı giriyor.Sağolsun eşim yapar her hafta sonu. Bakalım ne yapacam .Birde çoğu ilk defa geliyor evime.Şans dileyin bana.

Günaydın kızlar..bu saatte günaydın demek ayıp oluyor ama:) sabah uyandım ama nasıl bi uyanış kasıklarım çok feci ağrıyordu,dünde vardı ağrı ama o kadar çok değildi.sanki adet sancısı gibi kızlar ya:KK43:( yatağın içinde kıvrılıp kaldım,doktoru arasam gel muayne edelim dicek muayneden sonrada normal dicek biliyorum:) oğluşta o ağrının üstüne maşallah kıpır kıpır hiç durmuyordu.neyse öyle böyle tekrar uyudum.şimdi iyiyim ama şükür.sanırım bundan sonra hep böyle ağrımız sızımız eksik olmucak.
Çalışmaya dewam eden arkadaşlara Allah kolaylık versin,çok zor bu halde

X