2009 Şubat Anneleri

Ay elif süpersin valla
Asosye ne kadar şanslısın süper valla benim eşimde daha yapmadı askerliğini ama bizim için kolay geçicek askerlik hele birde sizin gibi olursa allaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşaaaalllaah canım tam dibinde yapar askerliğini .. bebişini bırakmak çok zor olur onun için ama geçiyo işte bi şekilde

evet canım haklısın bende onu düşünüp 5.ayda başladım alışverişe allahtan eşim öyle şeylere inanmaz büyükleri aldık hemde baştan ben oto koltuğunu cihiccodan aldım travel set düşündük bizde ama aldığım koltuğun arabası çok hantal ve ağırdı ben birazdaha hafif rahat taşınabilir birşey istiyorum oyüzden şimdi almıcam doğumdan sonra düşünüyorum kraft tarvel setleride vardı benim aldığım yerde onlarda güzel ama onuda eşim beğenmedi konforlu değilmiş -tatlicadiarzu-

eflatuncum tam 32 olmadan vermiyolar

Eğer sezaryan olucaksan alabiliyosun 2 hafta önce bebek alındığı için
ben aldım raporumu

Kızlar çok hastayım ya grip oldum sabahtan beri ayva yaprağı içiyorum bişi olmaz herhalde dimi,boğazlarım çok acıyoo :a015:senağlamasenağlama

ana kucağını hemen kullanma kousuna gelince doğumdan itibaren kullanılabiliyo diye biliyorum arkadaşım kullanıyo mesela çok rahat ilk zamanlar içi çukur olduğu için ufak bir minder koyup içine kullandı şimdi kızı biraz büyüdü altaçmasını filan koyuyor öyle kullanıyor ama onunkinin içi çok çukur cihicconunkiler biraz daha iyi

ben de sıkılacağımı düşündüm evde o nedenle 5 hafta daha çalışabilir raporu alacağım .. doktor dün vermedi tam 32 ol öyle yazıcam dedi

eflatuncum tam 32 olmadan vermiyolar

evet canım ya benim de pek umudum yok ama 1 haftada 2 defa ilçeden ile gidiş geliş zor olacak ağırlaştım iyice diyerek ikna etmeye çalışcam ama buradan okudun mu bilmiyorum bazı arkadaşlara doktorları 31+1 den itibaren 32. haftadadır diye rapor vermiş bizimki biraz inatçı bakalım artık ne güzel 36+1 den sonra da izne çıkacaklar biz 6 gün kaybediyoruz

Canım ben bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum .Aslında ikiside iyi marka kullanışına bak ablamınkinden biliyorum bu özellikler çok önemli kolay mı katlanıyor ,hafif mi , sürmesi kolaymı , katlandığında yer kaplıyormu bagaja falan koyarken çok zor oluyo büyükse .hımmmm aklıma gelen olursa yazarım .
Portbebe ye bence gerek yok 40 ' ı çıkmadan işitme testi topuk kanı için evden çıkıyor (havalarda soğuk olcak) sadece bebek onun içinde battaniye işini görür . Puset ev içinde ve dışarda kullanışlı oluyor ama taşıması zor ağır oluyor çünkü .ama çok gerekli ben o yüzden travel set alıcam beğendiğimi alayım dersen bekleme doğumu çık çarşıya dene bakalım sürüşü falan da çok önemli

:sm_cool::sm_cool::lepi:

canım çok saol ama kaynanam bile benden önce gördü hala göremedim ayyy taktım kadına bugün kafayı:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bazen fena takıyorum kadının heryaptığı haraket batıyo artık evdeyim geçen akşam biraz dinlen sonra hergün yürüyüşe çıkarız beraber diyor benim iyiliğim için söylüyor kötü bişey demiyo ama ben yinede sinir oluyorum nekarışıyo diye:mymeka: yani tek değilsin takma konusundakaydirigubbakcemile3

bende travel sıstem alıcam sanırım bebek arabasını burda baktım baby 2 go nun bı modelı var cok hosuma gıttı o nettende ınceledım aynı urunu cunku burda 150 lıra fark edıyo netten daha pahalı ama sımdılık beklıyorum baska bısey bulabılrımıyım dıye

aynen canım yaa kadın bişiy öneriyo mesela ama ben ona neki diyorum hemen kendi annem dese öle olmuyo sanırım bu aralar çok hassasız ondan oluyor.

internetten baktım kraftın rengi çok hoşuma giden bir modelinin tekerlekleri garip duruyordu sürüşü nasıl bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum birde travel systemleri tek tek satmıyorlar ikisini birlikte alıyorsun ilk etapta arabayı kullanamayız die düşünüyorum malum kar kış tek tek satsalar önce oto koltuğunu alır bahara doğruda arabasını alırdımda işte.....Bütçeye yüklenmekte istemiyorum herşeyi haldır huldur alıpta bir şekilde organize etmek gerek o kadar ayrıntı varki düşünmekten yoruldum yaaaa

Valla canım en iyisi kullanışını görmek internetten fikir edin ama mağazalarda hepsini bulamıyorsun yada daha farklı modelleri bulabiliyorsun benim beğendiğim albümümde var resmi o tarz olanlar güzel . Arabada 4 yaşına kadar kullanılacak en az belki daha fazla yaza fink atarız arabaları alıp hihoyyytdelikafadulden

Canım güle güle kullan. Birşey soracağım... bu ana kucağı çok derin değil mi?
0 yaş koyulabilir mi içine... Kullanışı nasıl ve kumaşı silinebilen ya da yıkanabilen türden mi... Bende alacağım ama araştırdıkca kafam karışıyor....kafamçokkarıştı
Kraft çok kullanılıyor, çok görüyorum ben. Kötü olsa bukadar tutulmaz herhalde. Üstelil diğerlerine göre fiyatlarıda daha uygun...

Arkadaşlar ben kraftın travel systemli arabasını aldım. Kiraz Bebe bunu aldım.Ankaradan aldığım için 380 ytl ye geldi. Sadece ana kucağını dışarıda taşımak zor onun için araba da gerekli. Ama araba çok kullanışlı tavsiye ederim.

derinzlm bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum demişsin neyle taşıycan eve ya da nasıl çıkıcan evden de gidip bebek arabası alıcan

ben bunu diyorum işte tekerlekleri sanki kırılabilir malzemeden yapılmış gibi :uhm:

elendra anakucağı 0+ için yani doğar doğmaz kullanabiliyosun. 1 yaşından sonra kullanılmaz sanırım. tam senin kucağında tuttuğun gibi kavrıyo o ndenle adı anakucağı..
bu oto koltuğuğunu arabaya takabiliyoruz ama 1 yaşına kadar sonra gerçek oto koltuğu alammız gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…