Ay elif süpersin valla
Asosye ne kadar şanslısın süper valla benim eşimde daha yapmadı askerliğini ama bizim için kolay geçicek askerlik hele birde sizin gibi olursa allaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar şimdi bebişlerin cicileri bölümüne baktımda bir şey danışacam buraya yazayım bizim kızlar gidip oraya bakana kadar doğurmuş olurum diye düşündüm şimdi daha bebek arabası almadık travel system düşünüyorum 1.si chicco mu alayım Kraft mı karar veremedim acaba hemen kullanabiliyormuyuz bu ana kucağını biraz beklesem indirimden mi alsam diyorum o zamana kadar portbebe gibi ucuz bir şey alsam bebeğin 40ı çıkana kadar onu kullansam sonra mı alsam ayyyy hep benim inatçı kociş yüzünden yaaaa şimdiye kadar alsaydık ne indirimler yakalamıştım herşeyini tamamlamıştım neymiş uğursuzlukmuş hep o gıcık halasının lafına uydu çok biliyolar ya çok heves ederseniz düşük olur demişler şimdide bebeğin ıvır zıvırını almak için hesap yaptım minimumdan 2000 YTLye yakın para gidicek böyle toplu olunca çok koyuyo insana yaaa
eflatuncum tam 32 olmadan vermiyolar
elifetürk odanız haırlı olsun güle güle kullansın bebişin
ben de sıkılacağımı düşündüm evde o nedenle 5 hafta daha çalışabilir raporu alacağım .. doktor dün vermedi tam 32 ol öyle yazıcam dedi
eflatuncum tam 32 olmadan vermiyolar
Canım ben bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum .Aslında ikiside iyi marka kullanışına bak ablamınkinden biliyorum bu özellikler çok önemli kolay mı katlanıyor ,hafif mi , sürmesi kolaymı , katlandığında yer kaplıyormu bagaja falan koyarken çok zor oluyo büyükse .hımmmm aklıma gelen olursa yazarım .kızlar şimdi bebişlerin cicileri bölümüne baktımda bir şey danışacam buraya yazayım bizim kızlar gidip oraya bakana kadar doğurmuş olurum diye düşündüm şimdi daha bebek arabası almadık travel system düşünüyorum 1.si chicco mu alayım Kraft mı karar veremedim acaba hemen kullanabiliyormuyuz bu ana kucağını biraz beklesem indirimden mi alsam diyorum o zamana kadar portbebe gibi ucuz bir şey alsam bebeğin 40ı çıkana kadar onu kullansam sonra mı alsam ayyyy hep benim inatçı kociş yüzünden yaaaa şimdiye kadar alsaydık ne indirimler yakalamıştım herşeyini tamamlamıştım neymiş uğursuzlukmuş hep o gıcık halasının lafına uydu çok biliyolar ya çok heves ederseniz düşük olur demişler şimdide bebeğin ıvır zıvırını almak için hesap yaptım minimumdan 2000 YTLye yakın para gidicek böyle toplu olunca çok koyuyo insana yaaa
:sm_cool::sm_cool::lepi:
canım çok saol ama kaynanam bile benden önce gördü hala göremedim ayyy taktım kadına bugün kafayı:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bazen fena takıyorum kadının heryaptığı haraket batıyo artık evdeyim geçen akşam biraz dinlen sonra hergün yürüyüşe çıkarız beraber diyor benim iyiliğim için söylüyor kötü bişey demiyo ama ben yinede sinir oluyorum nekarışıyo diye:mymeka: yani tek değilsin takma konusundakaydirigubbakcemile3
Canım ben bebek doğduktan sonra almayı düşünüyorum .Aslında ikiside iyi marka kullanışına bak ablamınkinden biliyorum bu özellikler çok önemli kolay mı katlanıyor ,hafif mi , sürmesi kolaymı , katlandığında yer kaplıyormu bagaja falan koyarken çok zor oluyo büyükse .hımmmm aklıma gelen olursa yazarım .
Portbebe ye bence gerek yok 40 ' ı çıkmadan işitme testi topuk kanı için evden çıkıyor (havalarda soğuk olcak) sadece bebek onun içinde battaniye işini görür . Puset ev içinde ve dışarda kullanışlı oluyor ama taşıması zor ağır oluyor çünkü .ama çok gerekli ben o yüzden travel set alıcam beğendiğimi alayım dersen bekleme doğumu çık çarşıya dene bakalım sürüşü falan da çok önemli
Valla canım en iyisi kullanışını görmek internetten fikir edin ama mağazalarda hepsini bulamıyorsun yada daha farklı modelleri bulabiliyorsun benim beğendiğim albümümde var resmi o tarz olanlar güzel . Arabada 4 yaşına kadar kullanılacak en az belki daha fazla yaza fink atarız arabaları alıp hihoyyytdelikafaduldeninternetten baktım kraftın rengi çok hoşuma giden bir modelinin tekerlekleri garip duruyordu sürüşü nasıl bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum birde travel systemleri tek tek satmıyorlar ikisini birlikte alıyorsun ilk etapta arabayı kullanamayız die düşünüyorum malum kar kış tek tek satsalar önce oto koltuğunu alır bahara doğruda arabasını alırdımda işte.....Bütçeye yüklenmekte istemiyorum herşeyi haldır huldur alıpta bir şekilde organize etmek gerek o kadar ayrıntı varki düşünmekten yoruldum yaaaa
ben de arabasında çift yönlü olabilmesine dikkat ettim. hepsini kraft aldık.. arabası 150 ytl ana kucağı/oto koltuğu 100 ytl ye
ana kucağı:
Kraft Anakucağı Oto Koltuğu - Hemalhemsat.com
Arabası:
en ucuz Kraft Atlanta Bebek Arabası / Puset fiyatı akakce.com'da
Arkadaşlar ben kraftın travel systemli arabasını aldım. Kiraz Bebe bunu aldım.Ankaradan aldığım için 380 ytl ye geldi. Sadece ana kucağını dışarıda taşımak zor onun için araba da gerekli. Ama araba çok kullanışlı tavsiye ederim.internetten baktım kraftın rengi çok hoşuma giden bir modelinin tekerlekleri garip duruyordu sürüşü nasıl bilmiyorum ama şöyle düşünüyorum birde travel systemleri tek tek satmıyorlar ikisini birlikte alıyorsun ilk etapta arabayı kullanamayız die düşünüyorum malum kar kış tek tek satsalar önce oto koltuğunu alır bahara doğruda arabasını alırdımda işte.....Bütçeye yüklenmekte istemiyorum herşeyi haldır huldur alıpta bir şekilde organize etmek gerek o kadar ayrıntı varki düşünmekten yoruldum yaaaa
Arkadaşlar ben kraftın travel systemli arabasını aldım. Kiraz Bebe bunu aldım.Ankaradan aldığım için 380 ytl ye geldi. Sadece ana kucağını dışarıda taşımak zor onun için araba da gerekli. Ama araba çok kullanışlı tavsiye ederim.