2009 Şubat Anneleri

ay belkide ikisini birlikte kullanmak en iyisi haftasonu gidiimde aliyim jelinden harita gibi oldum yaaa belki bu ısrarla doğumdan sonra devam edersem geçer oluşanlar

Evet aslında ikisini kullanmak en mantıklısı.. Ama ben çok düzenli değilim böyle konularda. Alıyorum doğru düzgün kullanmıyorum. Mesela bu benim ikinci tüpüm. İlk tüpü bitirdikten sonra 2-3 hafta kadar kullanmadım. Hep almayı unuttum. Aldıktan sonrada 2 günde 1 falan sürüyorum. Düzenli kullansam belkide hiçbirşey olmayacaktı. Ayrıca ampuller daha pahalı di mi ? Eşim lierac' ı 52 ytl ye almış. Her eczacı kafasına göre takılıyor. 60-65e satan bile var.Fiyatına dikkat edin, kazıklanmayın kızlar...

Son düzenleme:
kız aynen walla bende hergün adamın beynini yiyom sen doğumdan sonra görürsün bak nasıl hatun olucam diye.oda ya ben bişey demiyorum hayatım niye kuruyosun kafanda faln diyor ama yok hırs oluyor içimde nedense

yalnız vidicim eğer sen öyle düşünüyosan ..ben bittim valla :))resimlerine baktım da gayet hoş bi hatunsun şu halinle bile..eğer doğumdan sonra daha bi değşiik olcam diyosan bırak adam kafayı yesin gerçekten...o zaman da sen pas werme bak ne hale geliyo..

ay manyakmıyım ben dedinde aklıma geldi.alıp pc yi mutfaga gitmiyorumda allah allah:mymeka:

He bacım git mutfağa hem soğan kavur hem bak ağlaya ağlaya ben de çıkıcam diom bi ayıramıyomki kendimi pc den valla sabah geliom işe kk yı açıyorum aksi bi durum olmadıkça akşam gidene kadar hava kararmadan çıkımmm

Biz rüyalarda buluşuyoruz :)))))
Ben birde korkmaya başladım eşimi gördüğümde heyecandan birşey olurmu acaba diye olur mu ki ? bir süredir bu var aklımda nasıl sakinleşsem diyorum heyecandan suyum falan gelirmiki yada rahimde açılma ((

:roflol::roflol::roflol: ölecem gülmekten gızzzz bişey olamz korkma :roflol:

saol hayatım walla işte bu hormonlar sanırım kafayı yedirtti bana,adamın garibim bişiy dediği yok ama ben aynanın karşısında orama burama bahane bulmaya dewam ediyom.sonrada dank ediyo kafama herifin yanında kendi açıklarımı söylüyorum o fark etmese bile ben gözüne sokuyorum diye hemen susuyorumklava:

abowww:1shok:bı kac saat bıraktım carsıya gıttım subat annelerı manyamıs toptan bee.valla cınsel hayata gelınec bızım gıbısı varmı bılmıomda 3. aydan berı tık yok .ebnım kocamda tırsanlardan bende sesımı cıkarmıyom o yoldan cıkıyo arada aradada ben ama napalım sıkıyos dısımızı ama bı gecsın hamılelık lohusalık olacaklar konusunda hıcbır fıkrım yok

nolcak kızz kaydirigubbakcemile3 en fazla doğurursun sonra rahat rahat yaparsınızkaydirigubbakcemile

ben strawberry.netten sipariş verdim ampülü 86 ya falan geldi jelinide sevilden almıştım 45 mi 50 mi ne

zaten bizde bu potansiyel varken lohusalık döneminden sonra akşamları bizim topikte bi allahın kulunu bulamayız gibi gelio banakaydirigubbakcemile2

nolcak kızz kaydirigubbakcemile3 en fazla doğurursun sonra rahat rahat yaparsınızkaydirigubbakcemile

sırnaşık şey :roflol: allah iyiligini versin senin sekerim cok güldüm valla :roflol:
simdi yaklasmiyorlar ama 40 miz cikinca dibimizde biticekler sırnaşık şey

Kızlar fokur fokur kaynamış bugün topic. İş yerinde ara ara giriyorum ama yetişemiyorum okumaya valla. Şu iznim gelse de bütün gün çıkmasam kk dan yaaa. Ayrıca bu ilişki konusunda bazılarından duyuyorum doğuma yakın beraber olursan normal doğumun rahat olur diye. Alakası var mıdır ki gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…