Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çatlamıyorum Lierac alın dedim bilmiş bilmiş bi baktım kıpkırmızı olmuş karnım şimdi nasıl engellicem diye dönüyorum susam yağı kakao yağı ve çilek yağı aldım akşam oturduğum yerde onları sürüyorum yatmadan önce yine lierac ampül sürüyorum duştan sonra bebe yağı artık fazla yağdan karnımda minik minik sivilceler çıktı banamısın demiyor kısaca çatlak kaderde varsa yaşanıyor arkadaşlar ama ısrarla yağlanmaya devam edicem
aslında bu benı bıraz uzuyor ..bende olup bıtmıyorum onu denemek istıyorum benı hala cekıcı buluyor mu dıye ama tık yok..için için uzuluyorum hırslanıyorum ben bır gun zayıflıycam taş gıbı hatun olucam dıyorum içimden benı gordukce kıskanclıktan catlasın istıyorum cok cok guzel ve havalı olmak ıstıyorum eskısınden bıle daha havalı....
aslında bu benı bıraz uzuyor ..bende olup bıtmıyorum onu denemek istıyorum benı hala cekıcı buluyor mu dıye ama tık yok..için için uzuluyorum hırslanıyorum ben bır gun zayıflıycam taş gıbı hatun olucam dıyorum içimden benı gordukce kıskanclıktan catlasın istıyorum cok cok guzel ve havalı olmak ıstıyorum eskısınden bıle daha havalı....
Ben de lierac kullanıyorum. üstelik çokda düzenli değilim son zamanlarda...
Ama karnımda çatlak yok. Dün doktorum ''dilini ısır, son 2 günde çatlayanlar var.'' dedi...:1shok:
Lierac jelmi ampül mü ben üçüncü aydan 4.aya kadar jel kullandım o zamandan beride ampül kullanıyorum methini çok duydum ama bende işe yaramadı
Jelini kullanıyorum canım ben. Doğumdan sonra da ampüllerine başlayacağım. Çatlaktan çok korkuyorum. Göğüslerimden yana çok endişeliyim çünkü feci kaşınıyor. Ama ondada öyle belirgin birşey yok. Umarım az hasarla atlatırız.
sizde de oluyo mu yaa bide kafamda sürekli beni istemiyo artık diye kurmaya başladım çok
üfff kızlar bizimde cinsel hayatımız bitti kocam bebeğe saygım var diyo yaa.bide hamilelikte normale göre daha istek oluyo ayyyy sapıktık tam bugün
Anam artık ben çıkıyorum işteyim ewe gidince ilk işim laptopu mutfağa alıp hem yemek yapcam hem kk yı takip etcem hahaha
sizde de oluyo mu yaa bide kafamda sürekli beni istemiyo artık diye kurmaya başladım çok