2009 Şubat Anneleri

hemşireye rüşvet ver bi kaç dikiş fazla atsın hayatım:roflol: benim aklımdan geçmio değil güzel dikin uleeennn diye nara atmayı düşünüom doğumhanedeklava:

kız vidi sen ne alem kızsın güldürdün beni:roflol::roflol:

valla bazı kadınlar sadece o iş için alt takımları bozdurmayıp üstü kestiricem diyor kulağımla duydum.

yok kizlarr ben esime sormustum bu konuyla ilgili dogum sonrasi 40 im ciktiginda cinsel iliskideyken sende hic tiksinme,isteksizlik yasadinmi yani senin icin bi degisme varmiydi diye sordumda hayir yoktu hic öyle bisey dedi
hem zaten HEIDI KLUM diye bi topmodelimiz var kadin 4. bebegini istiyor oda hep normal dogum yapti inanin öyle bisey yok hepsi kulaktan dolma bilgiler biz hic sorun yasamadik
dogum sonrasi orasi belli bi zaman icinde (sanirim 40 gün) gene eski halini aliyor acik kalmiyor yani a.s.

noluyo be anam agır olun az.anca bulaşıkları yıkadım yemege başlıycam şimdi.siz yapmıyormusunuz?cimcime naptın yemegini

hemşireye rüşvet ver bi kaç dikiş fazla atsın hayatım:roflol: benim aklımdan geçmio değil güzel dikin uleeennn diye nara atmayı düşünüom doğumhanedeklava:

aslında es geçilmicek bi konu çünkü yatan hastanın gelecek dönem cinsel saadeti sözkonusu şirinlik yaparım hemşireye belki bi dikiş attrıırım fazladan

aslında es geçilmicek bi konu çünkü yatan hastanın gelecek dönem cinsel saadeti sözkonusu şirinlik yaparım hemşireye belki bi dikiş attrıırım fazladan

tabi canım sonuçta yemin ediyorlar bu işe başlarken hastanın çıkarlarını korumak adınahihoyyyt

ama bi tanıdık demiştiki balonu şişir söndür eskisi gibi olurmu olmaz oda öyle bişey işte demişti senağlama

noluyo be anam agır olun az.anca bulaşıkları yıkadım yemege başlıycam şimdi.siz yapmıyormusunuz?cimcime naptın yemegini

:roflol: yok sekerimmm yook bi corba yaptim gerisine baslamadim daha :roflol:
popomu kaldiramiyorum ki ..kocis gelicek ev dandini yemek yok delikafadulden baslicam simdi ama ayrilamiyorum anacim sizden

sasslancim bendede gaz sorunu oluyor bazenleri caktirmadan yapmaya calisiyorum yada o anda sarki falan söylüyorum duymasin diye ama duyuyor fark etmedim sanma diyor delikafadulden
ben degildim bebek yapti diyip siyriliyorum isin icinden :roflol:

merak etmeyin kızlar herşeyin kolayı var
bozulsa da estetik yapıyorlar oraya da
digiturkte bir program var hep kadınlar vajina estetiği peşinde

bu arada ben geçen sene lazer epilasyona başlamıştım bikini bölgesi ve alt bölge ve koltukaltı için
bir seans- 2 seferden oluşuyo - gittikten sonra bebek çalışmalarına başlayınca gittiğim yerde işlemi yapan bayan dr gebelik sözkonusuyken ben prensip olarak yapmıyorum dedi
zararı yok ama herhangi birşey olursa insanın kafasında en ufak bir acaba bile oluşsa buna sebep olmak istemem diye bıraktırmıştı bana
gerçi ben ağustos eylül gibi başlayıp ancak mayısta hamile kalınca tüm o aralıktaki zamanda boşuna yaptırmamış oldum
keşke yaptırsaymışım
şimdi eşimin ellerine emanetim :S
çıkıp ağda yaptırabilmek gibi de lüksüm yok tabi
mecbur jiletle idare ediyoruz

ama bi tanıdık demiştiki balonu şişir söndür eskisi gibi olurmu olmaz oda öyle bişey işte demişti senağlama

boşver hayatım sen bakma tanıdığa,balonla biz bir olurmuyuz hiç,bi kere balon patladıktan sonra hiç şişmiyo ama biz tam tersi dimi önce patlayıp sonra şişioz:roflol:
(anam iyce zıvanadan çıktık bu arada)

valla canimcim aslinda söyledigi mantiklida biz bi sorun yasamadik cnm
üzülme bazen herkez herseyi cok abartiyor olmaz öyle bisey cnm :teselli:

ya bende evlenirken yaptırayımda hamilelikte problem olmasın diyordum ama 2 yere gittim ikiside doğum yapmamış olanlara önermiyoruz dedi,yujmurtalıklara yakın diye onlarda bişey yolursa mesuliyet almamak için sanırım.ne bilim ya yaptıranlarıda duyunca pişman oluyorum,ama şu lohusalıkta bitsin başlıcam hemen ne bu böyle kadınların çektiği heray

ay güzelim geçenlerde anlatmıştım
benim yatağım evin salonunda
yani yemek odam, yatak odamız, banyom tuvaletim hepsi burası
en komiği de ne
insanlar benim gaz çıkarmama alışkın olduğundan gazı gelen yanıma koşuyo
yanım boşken
nasılsa benden bilecekler diye
eşim çok güldürüyor beni
gaz çıkartıp arkasından " aferin kuzum aferin hiç sıkma kendini , sen kendini sıkarsan bebiş sıkılır" diye yüksek sesle reklam yapıyor
ben de kopuyorum gülmekten

Ben de lierac kullanıyorum. üstelik çokda düzenli değilim son zamanlarda...
Ama karnımda çatlak yok. Dün doktorum ''dilini ısır, son 2 günde çatlayanlar var.'' dedi...:1shok:

Canım bende lierac kullanıyorum.Ama çokta düzenli sayılmaz.
Her gün süremesemde 2 günde bir banyodan sonra sürüyorum.
Gögüs göbek ve kalçalarıma.
Çatlak yok bu çatlamalar daha çok genetik oluyor.

canım ya zor falan geçiyor ama bak yinede komik anılarınız kalıyor oğluşun sayesinde.
okurken gözümde canlandıda bende koptum :roflol::roflol:

ayyy canım benimmm seninkide benim hikayeye dönmüş eşimin dediği toplama kamplarındaki gaz odaları gibi :roflol:

çok ilginç ya
gebelikle ilgili bilgi verilen sitelerde çok güvenli olduğunu gebelikte çekinmeden yaptırabileceğimizi falan yazıyor aslında
çünkü lazer derinin fazla altına işlemiyormuş
valla o zaman bu siteleri görmüş olsaydım :mymeka::mymeka:şimdi böyle bir problemim kalmamış olurdu

zaten işlemi yapan dr bana hasta olmuştu
sanırım acı eşiğim biraz fazla normal dozda başlayıp dayanabildiğimi görünce yüksek dozunu denemişti ona da rahat dayanınca senin işin daha az seansta biter demişti

şimdi acil hedefim bu doğumdan sonra ilk işim yarım kalanı tamamlamak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…