- 30 Temmuz 2008
- 238
- 0
ay kızlar ya bugün sabahtan çok canım sıkılıyordu
iyi ki varsınız günün nasıl geçtiğini anlamadım sayenizde
hemşireye rüşvet ver bi kaç dikiş fazla atsın hayatım:roflol: benim aklımdan geçmio değil güzel dikin uleeennn diye nara atmayı düşünüom doğumhanedeklava:
valla bazı kadınlar sadece o iş için alt takımları bozdurmayıp üstü kestiricem diyor kulağımla duydum.
hemşireye rüşvet ver bi kaç dikiş fazla atsın hayatım:roflol: benim aklımdan geçmio değil güzel dikin uleeennn diye nara atmayı düşünüom doğumhanedeklava:
aslında es geçilmicek bi konu çünkü yatan hastanın gelecek dönem cinsel saadeti sözkonusu şirinlik yaparım hemşireye belki bi dikiş attrıırım fazladan
yok kizlarr ben esime sormustum bu konuyla ilgili dogum sonrasi 40 im ciktiginda cinsel iliskideyken sende hic tiksinme,isteksizlik yasadinmi yani senin icin bi degisme varmiydi diye sordumda hayir yoktu hic öyle bisey dedi
hem zaten HEIDI KLUM diye bi topmodelimiz var kadin 4. bebegini istiyor oda hep normal dogum yapti inanin öyle bisey yok hepsi kulaktan dolma bilgiler biz hic sorun yasamadik
dogum sonrasi orasi belli bi zaman icinde (sanirim 40 gün) gene eski halini aliyor acik kalmiyor yani a.s.
noluyo be anam agır olun az.anca bulaşıkları yıkadım yemege başlıycam şimdi.siz yapmıyormusunuz?cimcime naptın yemegini
ama bi tanıdık demiştiki balonu şişir söndür eskisi gibi olurmu olmaz oda öyle bişey işte demişti senağlama
ama bi tanıdık demiştiki balonu şişir söndür eskisi gibi olurmu olmaz oda öyle bişey işte demişti senağlama
ya bende evlenirken yaptırayımda hamilelikte problem olmasın diyordum ama 2 yere gittim ikiside doğum yapmamış olanlara önermiyoruz dedi,yujmurtalıklara yakın diye onlarda bişey yolursa mesuliyet almamak için sanırım.ne bilim ya yaptıranlarıda duyunca pişman oluyorum,ama şu lohusalıkta bitsin başlıcam hemen ne bu böyle kadınların çektiği heraybu arada ben geçen sene lazer epilasyona başlamıştım bikini bölgesi ve alt bölge ve koltukaltı için
bir seans- 2 seferden oluşuyo - gittikten sonra bebek çalışmalarına başlayınca gittiğim yerde işlemi yapan bayan dr gebelik sözkonusuyken ben prensip olarak yapmıyorum dedi
valla canimcim aslinda söyledigi mantiklida biz bi sorun yasamadik cnm
üzülme bazen herkez herseyi cok abartiyor olmaz öyle bisey cnm :teselli:
Ben de lierac kullanıyorum. üstelik çokda düzenli değilim son zamanlarda...
Ama karnımda çatlak yok.Dün doktorum ''dilini ısır, son 2 günde çatlayanlar var.'' dedi...:1shok:
ay güzelim geçenlerde anlatmıştım
benim yatağım evin salonunda
yani yemek odam, yatak odamız, banyom tuvaletim hepsi burası
en komiği de ne
insanlar benim gaz çıkarmama alışkın olduğundan gazı gelen yanıma koşuyo
yanım boşken
nasılsa benden bilecekler diye
eşim çok güldürüyor beni
gaz çıkartıp arkasından " aferin kuzum aferin hiç sıkma kendini , sen kendini sıkarsan bebiş sıkılır" diye yüksek sesle reklam yapıyor
ben de kopuyorum gülmekten
ay güzelim geçenlerde anlatmıştım
benim yatağım evin salonunda
yani yemek odam, yatak odamız, banyom tuvaletim hepsi burası
en komiği de ne
insanlar benim gaz çıkarmama alışkın olduğundan gazı gelen yanıma koşuyo
yanım boşken
nasılsa benden bilecekler diye
eşim çok güldürüyor beni
gaz çıkartıp arkasından " aferin kuzum aferin hiç sıkma kendini , sen kendini sıkarsan bebiş sıkılır" diye yüksek sesle reklam yapıyor
ben de kopuyorum gülmekten
ya bende evlenirken yaptırayımda hamilelikte problem olmasın diyordum ama 2 yere gittim ikiside doğum yapmamış olanlara önermiyoruz dedi,yujmurtalıklara yakın diye onlarda bişey yolursa mesuliyet almamak için sanırım.ne bilim ya yaptıranlarıda duyunca pişman oluyorum,ama şu lohusalıkta bitsin başlıcam hemen ne bu böyle kadınların çektiği heray