- 25 Temmuz 2008
- 231
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz rüyalarda buluşuyoruz :)))))
Ben birde korkmaya başladım eşimi gördüğümde heyecandan birşey olurmu acaba diye olur mu ki ? bir süredir bu var aklımda nasıl sakinleşsem diyorum heyecandan suyum falan gelirmiki yada rahimde açılma ((
Kızlar fokur fokur kaynamış bugün topic. İş yerinde ara ara giriyorum ama yetişemiyorum okumaya valla. Şu iznim gelse de bütün gün çıkmasam kk dan yaaa. Ayrıca bu ilişki konusunda bazılarından duyuyorum doğuma yakın beraber olursan normal doğumun rahat olur diye. Alakası var mıdır ki gerçekten?
Ya benim kuzen sürekli ordan yapıyor alışveriş ama ben daha cesaret edemedim nemlendiricim bitmişti yeni aldım fondoten ve kapatıcı siparişi versemmi kaç günde geliyorben strawberry.netten sipariş verdim ampülü 86 ya falan geldi jelinide sevilden almıştım 45 mi 50 mi ne
lütfen arkadaşlar yemek ismi vermeyelimcokacimcoook aramızda hamile bayanlar olabilir:roflol::roflol:
ne ampülü cnm bildigimiz lambalar icinmi ? :sm_confused: :uhm:
Kızlar fokur fokur kaynamış bugün topic. İş yerinde ara ara giriyorum ama yetişemiyorum okumaya valla. Şu iznim gelse de bütün gün çıkmasam kk dan yaaa. Ayrıca bu ilişki konusunda bazılarından duyuyorum doğuma yakın beraber olursan normal doğumun rahat olur diye. Alakası var mıdır ki gerçekten?
Ya benim kuzen sürekli ordan yapıyor alışveriş ama ben daha cesaret edemedim nemlendiricim bitmişti yeni aldım fondoten ve kapatıcı siparişi versemmi kaç günde geliyor
sağol valla içim rahatladı arkadaşım :sm_cool:delikafadulden
delikafaduldensırnaşık şey Ay cimcime sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün yok canım bu senin bildiğin lambalar için değil ampüller çatlamasın diye olan ampüllerdenne ampülü cnm bildigimiz lambalar icinmi ? :sm_confused: :uhm:
derincim eşini ne zamandır görmüyorsun askermiydi seninde eşin? öyle düşünme daha çok heyecan yaparsın benim eşim 1 aylık göreve gitmişti geldiği gün benim sütüm geldi acaba sevinçtenmi geldi diyorum bende hani hormonlarım çoşmuş olabilir
anacım bu koca göbekle kolay olmuyoki gittikçe kısıtlanıyoz hem gülme tutuyo beni o sırada zate:roflol::roflol::roflol:
ay ben popomu zor kaldırıyorum oturduğum yerden bide o işi çekemezdim valla iyikide anlayışlı kocişim beni korkutan doğumdan sonra vajinada sarkma falan oluyormuş böyle gevşeme bir kendinden geçme falan o zman eski tadını alamazsa o kötü işte
ay ben popomu zor kaldırıyorum oturduğum yerden bide o işi çekemezdim valla iyikide anlayışlı kocişim beni korkutan doğumdan sonra vajinada sarkma falan oluyormuş böyle gevşeme bir kendinden geçme falan o zman eski tadını alamazsa o kötü işte
tabi epizyotomi de yapılınca gevşeme olur bencedeDün doktoruma sordum bunu. Normal doğum yapan ile sezeryan yapanın aynı olması mümkün değil dedi. Normal doğumdan sonra az da olsa genişleme olur dedi. Eğer çok elastikse eski haline dönebilirmiş belki.
Ay ne çok konuştum bugün...Eve gidince evden devam ederim artık... Buçuk ta çıkacağım.
Dün doktoruma sordum bunu. Normal doğum yapan ile sezeryan yapanın aynı olması mümkün değil dedi. Normal doğumdan sonra az da olsa genişleme olur dedi. Eğer çok elastikse eski haline dönebilirmiş belki.
Ay ne çok konuştum bugün...Eve gidince evden devam ederim artık... Buçuk ta çıkacağım.
eee nolucak ozaman işte o zaman korkarım ya beğenmezse die