2009 Şubat Anneleri

Biz rüyalarda buluşuyoruz :)))))
Ben birde korkmaya başladım eşimi gördüğümde heyecandan birşey olurmu acaba diye olur mu ki ? bir süredir bu var aklımda nasıl sakinleşsem diyorum heyecandan suyum falan gelirmiki yada rahimde açılma :KK43:((

derincim eşini ne zamandır görmüyorsun askermiydi seninde eşin? öyle düşünme daha çok heyecan yaparsın benim eşim 1 aylık göreve gitmişti geldiği gün benim sütüm geldi acaba sevinçtenmi geldi diyorum bende hani hormonlarım çoşmuş olabilir

Kızlar fokur fokur kaynamış bugün topic. İş yerinde ara ara giriyorum ama yetişemiyorum okumaya valla. Şu iznim gelse de bütün gün çıkmasam kk dan yaaa. Ayrıca bu ilişki konusunda bazılarından duyuyorum doğuma yakın beraber olursan normal doğumun rahat olur diye. Alakası var mıdır ki gerçekten?

sekerim dogru olabilir
benim ilk hamileligimde haftada 2 defa yapiyorduk hatta sonuna kadar yaptik 8 dk da cikartiverdim bebegi hihoyyyt
simdi 3 aydir yapmiyoruz sanirimda yapmayiz daha doguma kadar bundada dogum saatler sürerse ben sorarim ona :roflol: :roflol:

ben strawberry.netten sipariş verdim ampülü 86 ya falan geldi jelinide sevilden almıştım 45 mi 50 mi ne
Ya benim kuzen sürekli ordan yapıyor alışveriş ama ben daha cesaret edemedim nemlendiricim bitmişti yeni aldım fondoten ve kapatıcı siparişi versemmi kaç günde geliyor

lütfen arkadaşlar yemek ismi vermeyelimcokacimcoook aramızda hamile bayanlar olabilir:roflol::roflol:

aman zaten ben de yapamam vidicim merak etme öle köfteler dağılır patatesler borcama yapışır...öle kupkuru tuhaf bişey olur zaten boş wer yani yemesen daha güzel :eek:

Kızlar fokur fokur kaynamış bugün topic. İş yerinde ara ara giriyorum ama yetişemiyorum okumaya valla. Şu iznim gelse de bütün gün çıkmasam kk dan yaaa. Ayrıca bu ilişki konusunda bazılarından duyuyorum doğuma yakın beraber olursan normal doğumun rahat olur diye. Alakası var mıdır ki gerçekten?

anacım bu koca göbekle kolay olmuyoki gittikçe kısıtlanıyoz hem gülme tutuyo beni o sırada zate:roflol::roflol::roflol:

Ya benim kuzen sürekli ordan yapıyor alışveriş ama ben daha cesaret edemedim nemlendiricim bitmişti yeni aldım fondoten ve kapatıcı siparişi versemmi kaç günde geliyor

kesinlikle güvenebilirsin canım parfüm 10-15 günde geliyor diğer kozmetikler 1 haftayı buluyor mesela cmt günü sipariş vermiştim sonraki hafta cuma elimdeydi son siparişim

sağol valla içim rahatladı arkadaşım :sm_cool:delikafadulden

canım şaka maka takılıoz ama aslında ciddi bişiy,yani cinsellik açısından duyulan heycandan öte bişey sonuçta seninki kaç aydır görmüyosun eşini.bence bunu bi sor sen yani eşim gelecek heycandan bişey olurmu diye değilde,heycanın doğumu tetiiklemesi gibi bi etkisi olurmu falan diye

Bütün doktorlar sağlık açısından bir sorun olmaıdğı sürece ilişkiye girilmesi gerektiğini söylüyor. Benim bir arkadaşım eşi ile 7 ay birlikte olmadı. Ben sağlık açısıdan bir risk yok ise eğer eş ile kardeş kıvamına gelinmesini doğru bulmuyorum. Tabiki normaldeki gibi haftada 3-5 kez yapılmaz ama yine de ayrı düşümemeli.

ne ampülü cnm bildigimiz lambalar icinmi ? :sm_confused: :uhm:
delikafaduldensırnaşık şey Ay cimcime sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün yok canım bu senin bildiğin lambalar için değil ampüller çatlamasın diye olan ampüllerden
derincim eşini ne zamandır görmüyorsun askermiydi seninde eşin? öyle düşünme daha çok heyecan yaparsın benim eşim 1 aylık göreve gitmişti geldiği gün benim sütüm geldi acaba sevinçtenmi geldi diyorum bende hani hormonlarım çoşmuş olabilir

Benimki denizci canım 85 gündür göremiyorum eşimi bende ondan korkuyorum işte heyecan falan etkilermi bir sonraki gidişimde sorayım bakalım dr.a kaydirigubbakcemile

anacım bu koca göbekle kolay olmuyoki gittikçe kısıtlanıyoz hem gülme tutuyo beni o sırada zate:roflol::roflol::roflol:

ay ben popomu zor kaldırıyorum oturduğum yerden bide o işi çekemezdim valla iyikide anlayışlı kocişim beni korkutan doğumdan sonra vajinada sarkma falan oluyormuş böyle gevşeme bir kendinden geçme falan o zman eski tadını alamazsa o kötü işte

yyaaaaa
kızlar yavaş yaaaa :)))
net gitti geldi yetişemedim bir türlü

o konuda biliyorsunuz rekor bizde
tohum atıldı olay kapandı

ama artık daha çok korkmaya başladım rüyalarımdan
malum dikişlere dayandık ya :))
insanın rüyadayken kendini yatıştırması da gecikiyor :pP:roflol::roflol:

ayrıca gaz olayıyla siz daha yeni tanışıyorsanız şanslısınız :))
zavallı eşim beni duymasa bir problem mi var acaba diye meraklanır hale geldi CADIARZU

hele bir de sürgü üzerindeyken gaz çıkarsa tam bir rezillik oluyor :roflol::roflol::roflol: yankılı yankılı

cimcime kız allah iyiliğini versin :roflol::roflol:
çatlama kreminin ampulu o :))

ay ben popomu zor kaldırıyorum oturduğum yerden bide o işi çekemezdim valla iyikide anlayışlı kocişim beni korkutan doğumdan sonra vajinada sarkma falan oluyormuş böyle gevşeme bir kendinden geçme falan o zman eski tadını alamazsa o kötü işte

Dün doktoruma sordum bunu. Normal doğum yapan ile sezeryan yapanın aynı olması mümkün değil dedi. Normal doğumdan sonra az da olsa genişleme olur dedi. Eğer çok elastikse eski haline dönebilirmiş belki.

Ay ne çok konuştum bugün...Eve gidince evden devam ederim artık... Buçuk ta çıkacağım.

valla bazı kadınlar sadece o iş için alt takımları bozdurmayıp üstü kestiricem diyor kulağımla duydum.

offff bu gün topic çok güsel çok eğlendim valla
ssaslan yankılı yankılı demişsin koptum öldüüüüümmmmmmmm ayyyy çok yaşayın emiiii

Dün doktoruma sordum bunu. Normal doğum yapan ile sezeryan yapanın aynı olması mümkün değil dedi. Normal doğumdan sonra az da olsa genişleme olur dedi. Eğer çok elastikse eski haline dönebilirmiş belki.

Ay ne çok konuştum bugün...Eve gidince evden devam ederim artık... Buçuk ta çıkacağım.
tabi epizyotomi de yapılınca gevşeme olur bencede

eee nolucak ozaman işte o zaman korkarım ya beğenmezse die

ay kızlar ya bugün sabahtan çok canım sıkılıyordu
iyi ki varsınız günün nasıl geçtiğini anlamadım sayenizde

X