- 29 Kasım 2007
- 185
- 0
- 42
canım ıstersen cetvelini yapabılırım sat tarıhını vermen yeterli
çok sevinirim canım ya...sat ım 19 mayıs:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ıstersen cetvelini yapabılırım sat tarıhını vermen yeterli
amaaan ne utanıyosun :))
10 dk çok acırsa yavaş yavaş en fazla 15 dk sürüyo...ama ben normalde sir yaptırıyodum fakat kuaförüm(arkadaşım aynı zamanda) sir ağdayı daha sert çektiğimiz için canın acır o yüzden bi dahakine normal yaptığımız ağdadan yapalım dedi çok hoplatmak istemedi beni..gerçekten onunla yaptı minik minik ve o kadar az hissettimki sanki bacağımı ağda yapıo onun acısı gibiydi tavsiye ederim..bu ağdayı çok asılmadan çekiyo..
mrb kizlarrr biz bugün kocisle kocaman bi 4 yili acisiyla tatlisiyla devirdik 5. yilimiza adim atiyoruz ogluslarimizla :asigim: ... evlilik yil dönümümüz cok heyecanliyim sanki yeni evliler gibi elim ayagim tutustu , birbirimize hediye alamadik o bana bi küpe aldi ama ben istedim normal bi küpe yeter dedim altin yada gümüs olmasi önemli degil önemli olan sakliyabilcegim bisey olsun dedim ... cok alincaklarimiz masraflarimiz var simdi bide onu zor duruma sokmak istemem düsünmesin bu ay sonunu nasil gecistiricez diye :asigim:
benim hediyemse belli ona dünyanin en iyi hediyesini verdim bebegimiz olucak :teytey:
simdi mutfaga geciyorum ve kocise coooook güzel yemekler yapicam tabii yüzüme gözüme bulastirmassam sırnaşık şey ,dis etim agriyor ama doktorlar heryer kapali artik parasetamol alip ona belli etmicem tadi kacmasin kocisin
rabbim kocislerimize ve bebislerimize uzun ömür saglik versin
hic bir yuva bozulmasin ins.
3. kisiler hayatimizdan ve bizden hep uzak dursunlar :Saruboceq:
3 günlük bi tanisma sonrasinda nisanlandik bi kac ay beraber yasadik evlendik ,cok cabuk karar verdik ama okadar dogru bi karar vermisiz ki :asigim:
iyike onunla evlenmisim kocisimi ben coook seviyoommmmmm
ben mutfaga kaciyorum canlarim Şeniz
kücükkedicim bayadir giremiyordun cok uzun ayri durma bizden merak ediyoruz cnm
canım bebegının cınsıyetınıde solermısın
hayır canım takvimim doğru değil 31+2 deyim şu anda .....yanlış olmuş nasıl düzelteceğimi bilmiyorum kaldı öyle
özlemim bu ağda olayı cok fena ya bende acaıp alerjı yapıo kafamçokkarıştıoldum olası bıde şimdi gebelik var cesaret edemıyorum ya bısey olursa dıye acıl bır durumda cok fena resıl olcam gözlerımı kapatıp bas bas bağırcamdelikafadulden acıkları kapatmak ıcın galıba baska bısey aklıma gelmıorrr:roflol:
ay bilmiyorum canım biraz gaza getirmeniz gerekecek sanırım
ben esmerim daha çok çıkan birisi olmama rağmen 1 ay boyunca rahatım ooohhh tertemiz olduğunu düşündükçe içim rahatlıo walla...ama bak normal ağda yapsın ..sabırlı olsun sana karşı (çünkü bu zamanlarda biliyosun daha hassas acısı çok oluo)o yüzden minik minik alsın gerçekten çok az hissediyosun acısını ..ben ağlaya ağlaya gidiyodum şimdi bir an önce gideyim de rahatlayayım diyorum..ve hatta 1 ay dolmadan gidiyorum ki azıcık çıktığı için çok acımıyo ama uzayınca acısı artıo...o yüzden çok uzatma git ..hatta çabuk kalk git bir an önce ..hem mikrop oluo pis oluo bakteri çabuk ürüyo..
yeter mi hihoyyyt
mrb kizlarrr biz bugün kocisle kocaman bi 4 yili acisiyla tatlisiyla devirdik 5. yilimiza adim atiyoruz ogluslarimizla ... evlilik yil dönümümüz cok heyecanliyim sanki yeni evliler gibi elim ayagim tutustu , birbirimize hediye alamadik o bana bi küpe aldi ama ben istedim normal bi küpe yeter dedim altin yada gümüs olmasi önemli degil önemli olan sakliyabilcegim bisey olsun dedim ... cok alincaklarimiz masraflarimiz var simdi bide onu zor duruma sokmak istemem düsünmesin bu ay sonunu nasil gecistiricez diye
benim hediyemse belli ona dünyanin en iyi hediyesini verdim bebegimiz olucak
simdi mutfaga geciyorum ve kocise coooook güzel yemekler yapicam tabii yüzüme gözüme bulastirmassam sırnaşık şey ,dis etim agriyor ama doktorlar heryer kapali artik parasetamol alip ona belli etmicem tadi kacmasin kocisin
rabbim kocislerimize ve bebislerimize uzun ömür saglik versin
hic bir yuva bozulmasin ins.
3. kisiler hayatimizdan ve bizden hep uzak dursunlar :Saruboceq:
3 günlük bi tanisma sonrasinda nisanlandik bi kac ay beraber yasadik evlendik ,cok cabuk karar verdik ama okadar dogru bi karar vermisiz ki :asigim:
iyike onunla evlenmisim kocisimi ben coook seviyoommmmmm :asigim:
ben mutfaga kaciyorum canlarim Şeniz
kücükkedicim bayadir giremiyordun cok uzun ayri durma bizden merak ediyoruz cnm
oğluşum olacak canım :)
tamam canım yazmıssın sonradan yeni gördüm.
canım benimmmmm desteğin için saol acıdan yana korkum yokta nasıl indircem donu orası problem