2009 Şubat Anneleri

tebrikler canım nasıl derler bir yastıkta kocamanız dileğiyle
İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler
Bu arada yazından hissetirdiğin heyecanın okurken tüylerimi diken diken etti
Aşkınız heyecanınız hiç bitmesin

amaaan ne utanıyosun :))

10 dk çok acırsa yavaş yavaş en fazla 15 dk sürüyo...ama ben normalde sir yaptırıyodum fakat kuaförüm(arkadaşım aynı zamanda) sir ağdayı daha sert çektiğimiz için canın acır o yüzden bi dahakine normal yaptığımız ağdadan yapalım dedi çok hoplatmak istemedi beni..gerçekten onunla yaptı minik minik ve o kadar az hissettimki sanki bacağımı ağda yapıo onun acısı gibiydi tavsiye ederim..bu ağdayı çok asılmadan çekiyo..

ay bilmiyorum canım biraz gaza getirmeniz gerekecek sanırım

cimcimecim tbrk ederım daha nıce 5 yıllar ıns bebeklerınızle hep bole mutlu ve heyecanlı yıldonumlerı ıns (benım uyuz kocam her sfereınde unuttuğu ıcın genelde benım yıldonumlerım olaylı gecerde)

mrb kizlarrr biz bugün kocisle kocaman bi 4 yili acisiyla tatlisiyla devirdik 5. yilimiza adim atiyoruz :nazar: ogluslarimizla :asigim: ... evlilik yil dönümümüz cok heyecanliyim sanki yeni evliler gibi elim ayagim tutustu , birbirimize hediye alamadik o bana bi küpe aldi ama ben istedim normal bi küpe yeter dedim altin yada gümüs olmasi önemli degil önemli olan sakliyabilcegim bisey olsun dedim ... cok alincaklarimiz masraflarimiz var simdi bide onu zor duruma sokmak istemem düsünmesin bu ay sonunu nasil gecistiricez diye :asigim:
benim hediyemse belli ona dünyanin en iyi hediyesini verdim bebegimiz olucak :teytey:

simdi mutfaga geciyorum ve kocise coooook güzel yemekler yapicam tabii yüzüme gözüme bulastirmassam sırnaşık şey ,dis etim agriyor ama doktorlar heryer kapali artik parasetamol alip ona belli etmicem tadi kacmasin kocisin
rabbim kocislerimize ve bebislerimize uzun ömür saglik versin
hic bir yuva bozulmasin ins. :nazar:
3. kisiler hayatimizdan ve bizden hep uzak dursunlar :Saruboceq:
3 günlük bi tanisma sonrasinda nisanlandik bi kac ay beraber yasadik evlendik ,cok cabuk karar verdik ama okadar dogru bi karar vermisiz ki :asigim:
iyike onunla evlenmisim kocisimi ben coook seviyoommmmmm

ben mutfaga kaciyorum canlarim Şeniz

kücükkedicim bayadir giremiyordun cok uzun ayri durma bizden merak ediyoruz cnm

oooo ne güzel..mutlu güzel bereketli güleceğiniz günlerin çok olduğu çocuklarınızla beraber olduğnuz zamanların çok olduğu daha nice yıllara inşallah..

biz de kocişimle 2008 şubatın 9 unda ewlendik...doğum yapacak tarihim de 2009 şubatın 9 u olarak görünüyo oğluşum başka bi sürpriz yapmazsa ilk ewlilik yıldönümümüzde kucağımzda olcak sanırım kutlama falan kaynar arada..:içelim:

özlemim bu ağda olayı cok fena ya bende acaıp alerjı yapıo kafamçokkarıştıoldum olası bıde şimdi gebelik var cesaret edemıyorum ya bısey olursa dıye acıl bır durumda cok fena resıl olcam gözlerımı kapatıp bas bas bağırcamdelikafadulden acıkları kapatmak ıcın galıba baska bısey aklıma gelmıorrr:roflol:

Ben hep yaptırıyorum ama hamilelik döneminde gerçekten dayanılması daha da zor oluyo kıza binbir zorluklarla yaptırdım tanıdığı için anlayışlı davrandı yazıkkk tekmeleyesim geldi kızı valla ama geçti bitti dedim çıkınca ohhh sonuç güzel olunca dedim doğumda napıcam ben heralde oda o anlık bi acıdır :)))))))delikafadulden:uhm:

ay bilmiyorum canım biraz gaza getirmeniz gerekecek sanırım

ben esmerim daha çok çıkan birisi olmama rağmen 1 ay boyunca rahatım ooohhh tertemiz olduğunu düşündükçe içim rahatlıo walla...ama bak normal ağda yapsın ..sabırlı olsun sana karşı (çünkü bu zamanlarda biliyosun daha hassas acısı çok oluo)o yüzden minik minik alsın gerçekten çok az hissediyosun acısını ..ben ağlaya ağlaya gidiyodum şimdi bir an önce gideyim de rahatlayayım diyorum..ve hatta 1 ay dolmadan gidiyorum ki azıcık çıktığı için çok acımıyo ama uzayınca acısı artıo...o yüzden çok uzatma git ..hatta çabuk kalk git bir an önce ..hem mikrop oluo pis oluo bakteri çabuk ürüyo..

yeter mi hihoyyyt

ben esmerim daha çok çıkan birisi olmama rağmen 1 ay boyunca rahatım ooohhh tertemiz olduğunu düşündükçe içim rahatlıo walla...ama bak normal ağda yapsın ..sabırlı olsun sana karşı (çünkü bu zamanlarda biliyosun daha hassas acısı çok oluo)o yüzden minik minik alsın gerçekten çok az hissediyosun acısını ..ben ağlaya ağlaya gidiyodum şimdi bir an önce gideyim de rahatlayayım diyorum..ve hatta 1 ay dolmadan gidiyorum ki azıcık çıktığı için çok acımıyo ama uzayınca acısı artıo...o yüzden çok uzatma git ..hatta çabuk kalk git bir an önce ..hem mikrop oluo pis oluo bakteri çabuk ürüyo..

yeter mi hihoyyyt

canım benimmmmm desteğin için saol acıdan yana korkum yokta nasıl indircem donu orası problem

ya şimdiye kadar hep kendim yaptım bu seferkinde baya zorlandım ama...başkasına yaptırabileceğmide sanmıyorum çok mecbur kalırsam kardeşime söylerim heralde :)

:nazar:
mrb kizlarrr biz bugün kocisle kocaman bi 4 yili acisiyla tatlisiyla devirdik 5. yilimiza adim atiyoruz ogluslarimizla ... evlilik yil dönümümüz cok heyecanliyim sanki yeni evliler gibi elim ayagim tutustu , birbirimize hediye alamadik o bana bi küpe aldi ama ben istedim normal bi küpe yeter dedim altin yada gümüs olmasi önemli degil önemli olan sakliyabilcegim bisey olsun dedim ... cok alincaklarimiz masraflarimiz var simdi bide onu zor duruma sokmak istemem düsünmesin bu ay sonunu nasil gecistiricez diye
benim hediyemse belli ona dünyanin en iyi hediyesini verdim bebegimiz olucak

simdi mutfaga geciyorum ve kocise coooook güzel yemekler yapicam tabii yüzüme gözüme bulastirmassam sırnaşık şey ,dis etim agriyor ama doktorlar heryer kapali artik parasetamol alip ona belli etmicem tadi kacmasin kocisin
rabbim kocislerimize ve bebislerimize uzun ömür saglik versin
hic bir yuva bozulmasin ins.
3. kisiler hayatimizdan ve bizden hep uzak dursunlar :Saruboceq:
3 günlük bi tanisma sonrasinda nisanlandik bi kac ay beraber yasadik evlendik ,cok cabuk karar verdik ama okadar dogru bi karar vermisiz ki :asigim:
iyike onunla evlenmisim kocisimi ben coook seviyoommmmmm :asigim:

ben mutfaga kaciyorum canlarim Şeniz

kücükkedicim bayadir giremiyordun cok uzun ayri durma bizden merak ediyoruz cnm

:nazar::nazar:Hayatım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice nice güzel yılları devirmeniz dileğiyle öpüyorum :nazar::nazar:

canım benimmmmm desteğin için saol acıdan yana korkum yokta nasıl indircem donu orası problem

sen çok yaşa emi..ne güldüm valla :dance::dance::dance:

yatıosun yatağa..zaten hamile olduğun için muhabbet falan açılır..öle biraz samimi bi ortam olur..

o sırada pudranı sürer cart cart bitti..sen ayy dedikçe o seni dinlendirir zaten..daha hassas oluolar...ama sonra bi rahatlıcaksın hep yapıcam diyip durcaksın..ben de çok utanmıştım ilkinde..çamaşırımı çıkarmadan azcık azcık açmıştım..sonra gider gitmez indiriyorum alıo çıkıorum..
yüzsüzleşiyosun yani zaman geçtikçe ..şimdi gülüyorum ilk zamanları hatırlayınca :teytey:

ooo kızlar yine derin konulara dalmışsınız
eşimin yüksek lisans sırasında bir dersi vardı ismine çok güldüğüm
çözümsüz denklem sistemlerinin çözümleri diye
işte aynen bizim kıl-tüy problemini tanımlıyormuş meğer :p
biz bu kadar dertleniyoruz ama
hani doğum resimlerinin olduğu site vardı hatırlıyor musunuz?
insanlar ne kadar rahatlar ya
bi de o halde resimler çekilip yetmiyormuş gibi nete koymuşlar

derler ya hakikaten mezhepleri çok geniş

cimcime21;Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Ne mutlu size bu 4 yıl içinde 2 evlat sahibi olmuşsunuz.Nice mutlu yıllara canımm.:nazar::nazar::

X