abooowwwwwwww:1shok:banada bakmadı doktor bu sfer nts yaptılarda alttan işine bı uyuzum bı uyuzum bu sfer benım doktorda ac bakalım der heralde acaba acmasak nolur yanı ne gerek varkı bole olaylara hec anlamıyom sankı bısı olcak actığımızla kalcaznaniknanik ben bı daha o doktora gıdemem vallaher doktora bı kere gostersem doğumum gelır heralde yedek doktor bulmam lazım:bbo:
size de çok geçmiş olsun kızlar.
aranızda çalışan var mı? ben şimdi 31+4 teyim yarın gidicem doktora ve çalışabilir raporu alıcam. önceden doktora rica etmiştim benim doğumu biraz erken göstersinde erken doğarsa ya da sezeryann olursa izinlerim yanmasın diye .. ama kabul etmedi. yarın gittiğimde tam zamanı oluyo sanırım yani bu hafta alamamız gerekiyo değil mi?
iyiyiz ikimizde canım. 1 buçuk ay önce ve 10-15 gün sonrasında ağrılarım oldu hastanede yatıp serum yedim. Erken doğumdan korktu doktorum. sonra geçti çok şükür şimdi iyiyiz. sadece şeyimin ordaki kemikler ağrıyo sizinde ağrıyo mu. çok gezemiyorum ayakta.. yarın doktora gidip 5 hafta açlışabilir raporu alıcam doğum sonrasına atıcam. sen nasılsın bebeğin nasıl
Takvimin doğrumu? bende en geç doğuracak şubat annesi benim sanıyordum bebişin 28 şubatta mı gelicek canım
tatoşun meleği biraz acele etti hemen geldi teyzesi ama genel olarak durumu iyi çok şükür tatoşumuz üzülüyor biraz ama biz kötü birşey olmayacağını bilidiğimiz için onu teselli ediyoruz yakın zamanda çıkar minik bebiş inşallah sende dua et teyzesikızlar tatos vardı o nerde
bende gidecem ama daha önce hiç gitmedim geçen ay eldiveni taktım Allah ne verdiyse öyle yarım yamalalak aldım ama bu ay artık gitmek lazım şöyyyle pırıl pırıl olsun da ama utanıyorum yaaaa[/QUO
ben 5.ayımdan berı gıdıyorum.ilk gittiğimde bende cok utandım cunku hep kendım alıyodum ılk defa bırıne actım.ama sımdı alıstım delikafadulden acıyorum valla..ıyı oluyor bıdee ugrasmıyrum hihoyyyt
hayır canım takvimim doğru değil 31+2 deyim şu anda .....yanlış olmuş nasıl düzelteceğimi bilmiyorum kaldı öyle
tecrübeli annelerden biz hamilelere öneriler burada..
katılımınızı bekliyoruz canlarım..:a.s.:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...yeni-anne-olacaklara-tavsiye-ve-oneriler.html
tecrübeli annelerden biz hamilelere öneriler burada..
katılımınızı bekliyoruz canlarım..:a.s.:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...yeni-anne-olacaklara-tavsiye-ve-oneriler.html
bende gidecem ama daha önce hiç gitmedim geçen ay eldiveni taktım Allah ne verdiyse öyle yarım yamalalak aldım ama bu ay artık gitmek lazım şöyyyle pırıl pırıl olsun da ama utanıyorum yaaaa