Oğlum a ilk kez biberonla mama yedirmeye çalıştılar gerçi emmesi yokdu ama yinede bitirdi mamasını..(buna bile sevinemiyorum)
küvezin içinde tekrardan kafasına yerleştirilmiş bir fanus vardı..
Oksijen probleminden dolayı...
Bilmiyorum canım sadece seyrettim..acı çekmemesi için dualar ettim..
Oğlum a ilk kez biberonla mama yedirmeye çalıştılar gerçi emmesi yokdu ama yinede bitirdi mamasını..(buna bile sevinemiyorum)
Canım bak onu seyrettin. Çok şükür yaşıyor. Böyle düşün ve herşey yoluna girecek emin ol.Dualarımız seninle bebeğini kucağına alacağın günler sakın üzülme.Oğlum a ilk kez biberonla mama yedirmeye çalıştılar gerçi emmesi yokdu ama yinede bitirdi mamasını..(buna bile sevinemiyorum)
Heidi canım çok duygulandım yazdıklarını okuyunca inşallah tatoş da senin gibi ilerde birilerine umut olur. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın
merhaba kızlar TATOŞCUM ALLAH BEBEĞİNİ SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN DUALARIMIZ SSENİNLE CANIM.LEBİSCİM BENİM AŞILAMAYLA OLDUĞU İÇİN VAJİNİSMUSTAN DOLAYI DOKTOR BAŞTAN SEZERYAN OLACAK DEMİŞTİ SORMUŞSUN NİYE SEZERYAN DİYE.CİMCİMECİM SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİR DE MAKATIMDAN KAN GELDİ DEDİĞİMDE BİRİ SORMUŞTU NİYE DİYE BAŞIMDAN BACAYLA İLGİLİ O KÖTÜ ŞEY GEÇTİĞİNDE TEMİZLİK AYAKTA KALMAK FALAN BASÜR OLMUŞUM İÇTEN MEME YAPMIŞ O KANAMIŞ ÖYLE HER TUVALETE GİTTİĞİMDE.BİR DE OKUMAYANLAR VARDIR BELKİ TEKRAR UYARIDA BULUNACAĞIM EVDE KİMSE YOKKEN BANYOYA GİRMEYİN HATTA MÜMKÜNSE BİRİ SİZE YIKANMANIZDA YARDIMCI OLSUN ALLAH KORUSUN BENİM GİBİ DÜŞMEYİN.YARIN TAHLİL YAPACAK DOKTOR BEBEĞE BİRŞEY OLMAMIŞ AMA GENE DE BİR BAKALIM SUYUNA FALAN DEDİ.GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR.HAAA BU ARDA KIZIMIN KİLOSU NASIL İYİ Mİ 31.HAFTA 1800 GR
Saol canım onu hastanede bırakıp gelmek o kadar zor ki..
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..