2009 Şubat Anneleri

Oğlum a ilk kez biberonla mama yedirmeye çalıştılar gerçi emmesi yokdu ama yinede bitirdi mamasını..(buna bile sevinemiyorum)
küvezin içinde tekrardan kafasına yerleştirilmiş bir fanus vardı..
Oksijen probleminden dolayı...
Bilmiyorum canım sadece seyrettim..acı çekmemesi için dualar ettim..

rabbim onu sana ve esine bagislasin , sagligina kavussun aci cekmesin öyle dua et bitanem ,mamasini bitirmesi bile cok iyi rabbim o kücük melege acil sifalar versin hayatim

Saol canım onu hastanede bırakıp gelmek o kadar zor ki..
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..

canım allah şifa versin inşallh bebegine sag sağlim kavuşursun. dualarım sizinle:teselli:

kızlar bende dün doktora gittim bebek 2100 gr olmuş normalmi dedim kilosu dr normal dedi zaten bu kilolar tamini söyleniyormuş yani tutmaya bilir.belki daha fazla belki daha az. delikafaduldenneyseki bebişimiz çok iyi. ama bizim doktor kalp atısını dinlettirmedi kötükedihüsoneden acaba soracaktım ne zamn dinlemeye başlıcaz diye heycandan unuttum.

sevgili tatoş, merhaba umarım bu mesajımı okursun şuanda 29 haftalık gebeyim. ama ilk oğlumu 27 haftalıkken dünyaya getirmiştim. senin yaşadıklarını inan bana çok iyi anlıyorum. şuanda oğlum 7 yaşında 13 gün küvözde kalmıştı. onu her görmemede kalbim bin parçaya bölünüyordu artık gözümde yaş kalmamıştı ağlamaktan. burnunda mama hortumu minicik ellerine serumlar bağlanmış gözüne bant kapatmışlar mor bir ışığın altında titreyerek yatması ona dokunamamak soğuk camların arkasından seyretmek anlatılacak duygular değildi yaşadıklarım ama oğlum güçlü çıktı ve rabbim bana bağışladı onu. senin yazılarını okuyorum ve inan bana yürekten söylüyorum yakında sende bebeğini kucağına alacaksın biberonuyla mamasını sen verceksin. ilerde bu yaşadıklarını düşünüp bir rüyamıydı acaba diyeceksin. kendine iyi bak. hoşçakal...

merhaba kızlar TATOŞCUM ALLAH BEBEĞİNİ SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN DUALARIMIZ SSENİNLE CANIM.LEBİSCİM BENİM AŞILAMAYLA OLDUĞU İÇİN VAJİNİSMUSTAN DOLAYI DOKTOR BAŞTAN SEZERYAN OLACAK DEMİŞTİ SORMUŞSUN NİYE SEZERYAN DİYE.CİMCİMECİM SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.BİR DE MAKATIMDAN KAN GELDİ DEDİĞİMDE BİRİ SORMUŞTU NİYE DİYE BAŞIMDAN BACAYLA İLGİLİ O KÖTÜ ŞEY GEÇTİĞİNDE TEMİZLİK AYAKTA KALMAK FALAN BASÜR OLMUŞUM İÇTEN MEME YAPMIŞ O KANAMIŞ ÖYLE HER TUVALETE GİTTİĞİMDE.BİR DE OKUMAYANLAR VARDIR BELKİ TEKRAR UYARIDA BULUNACAĞIM EVDE KİMSE YOKKEN BANYOYA GİRMEYİN HATTA MÜMKÜNSE BİRİ SİZE YIKANMANIZDA YARDIMCI OLSUN ALLAH KORUSUN BENİM GİBİ DÜŞMEYİN.YARIN TAHLİL YAPACAK DOKTOR BEBEĞE BİRŞEY OLMAMIŞ AMA GENE DE BİR BAKALIM SUYUNA FALAN DEDİ.GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR.HAAA BU ARDA KIZIMIN KİLOSU NASIL İYİ Mİ 31.HAFTA 1800 GR

Heidi canım çok duygulandım yazdıklarını okuyunca inşallah tatoş da senin gibi ilerde birilerine umut olur. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın

Canım bak onu seyrettin. Çok şükür yaşıyor. Böyle düşün ve herşey yoluna girecek emin ol.Dualarımız seninle bebeğini kucağına alacağın günler sakın üzülme.

Heidi canım çok duygulandım yazdıklarını okuyunca inşallah tatoş da senin gibi ilerde birilerine umut olur. Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın

merhaba canım inan bana yürekten inanıyorum tatoş bebeğini kucağına alacak ve evine dönecek. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımız sağlık versin. desteğin için teşekkürler...

geçmiş olsun canım. bebeginin iyi olmasına sevindim.kilosu da gayet güzel maşallah. dedigin gibi bütün hamişler dikkatli olsun Allahım hepimizi korusun

İYİAKŞAMLAR kızlar bir pazar akşamı daha eşim biraz önce iş arkadaşının düğün yemeğine gitti ben gitmek istemedim hava soğuk zaten canımda dışarı çıkmak istemiyor hiç :1closedeyes:kayınvalidemle kaldık baş başa:bbo: yani sıkıcı bir akşam beni bekliyor

kızlar hayırdır ya bu akşam kimseler yok noldu duruldunuz yine şubat anneleri ya çok meşgul yada çok tembel :))

kızlarr slm hepinize
bende fırsat bulunca şöyle bi bakayım diyorum ama kimsecikler görünmüyor bende zaten kısa süreli girebiliyorum haftasonları.umarım iyidir herkesler:)
ZUZUcum walla çok lazım oluyor bol bol alın diyorlar ama tane olarak kaç tane yeterli olur bende bilemiyorum.bide ebat olarak küçüklerden çok fazla almayada cesaret edemiyorum çabuk büyüyorlar diye

iyi aksamlar, çoktan girmedim siteye umarim hepiniz iyisinizdir.

tabiki geçmis sayfalari okuyamadim, 4-5 sayfa geriye gitim ve TATOS dogum yapmissin. insallah bebisin iyidir. ALLAH bebegini sana ve esine bagislar. kaç haftaliken dogdunu bilmiyorum ama benim komsu ikizler bekliyordu ve dogumdan 2 ay once dogdular. 1.5 kilo dogdular ama simdi gorsen masallah çok iyiler. 1.5 yasinda oldular ve topaç gibiler. ALLAHtan sabir diliyorum.

a.s.GÜNAYDIN kknın en tatlı anne adayları:CüvCüv:
uzun zamandır ilk kez bu saatte kalkıyorum walla,kızlar nasıl acıkmışım nasıl acıkmışım ya deli gibi kahvaltı ettim ama şuan midemde sanki hiçbişiy yokmuş gibi hissediyorum,Allah sonumu hayır etsin az önce tartıdım 64.600 gr olmuşum bu demektirki +14 kilooooklava:
Neyse birazdan tekrarr uyumayı deneyeyim,yapcak bişiy yok,burdada kimse yok( çok tembel bi topik oldu bizim şubat hamisleri ya,bu tembellikle doğumuda martta yaparız bizkafamçokkarıştı

Saol canım onu hastanede bırakıp gelmek o kadar zor ki..
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki..

Seni anlıyorum tatoşum üzgünlüğünü de mazur görüyorum ki canının yandığı hakikat.Ama bir ricam olacak avatarındaki şu ağlama temalı fotoyu kaldırırmısın Bizler beynimizi neye şartlarsak o oluyor şimdi sana oyunlar oyna diyemem ama oğlunun üzülmemesi için biraz daha dirayet göstermeni istiyorum yani mesela tombik bir bebek fotosu koyup oğlum böyle olacak demen yerinde olur.Sonra beyninin şartlandığı şeyde gerçek olur.Üzülme minik meleğimizin annesi!!!! Teyzelerinin duaları onunla
He bu arada şimdi ne kadar oldu oğlumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…