2009 Şubat Anneleri

Ben de pazartesi 30. haftama giricem canım 28 şubat tahmini doğum tarihimiz. Ama inşallah o kadar kalmayız. Diğer şubat anneleri emzirme gaz vs. gibi konulara geçicek biz son mohikanlar burda doğurmayı beklicez. -tatlicadiarzu-

bey-za sorma canım ya nasıl geçcek vakit bilmiyorum herşeyini yıkadım ütüledim bebişin bi taraftan eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum vakit geçsin diye 4-5 haftası kalanlara özeniyorum.hastane çantamızı bile bu gidişle şubat 15 te hazırlıcaz sanırım sırnaşık şey

canım aynı şey bende de oluyor ya.berrak bir sıvı şeklinde çamaşırım hep ıslanıyor.okadar fazla değil ama normal akıntı gibide değil.bende endişelinyorum açıkçası acaba suyummu geliyor diye. ayy içime korku düştü acaba tehlikeli bişeymi? 2 hafta falandır var bu durum.ne olabilir acaba?

cnm dunku kontrolde 1740 grmdı bebeğin ağırlığı daha oncekılerde 8 subattı doğum tarıhım ama bu sefer 14 subat dedı doktor 1 hafta fark var 8 subattı dedım dra oda usg aletının ağırlığa gore hesap yaptığını soyledı yanıı benım bebeğin ağırlığı usg aletıne gore hafıf kaldı korkuyorum bı dahakı gıdısımde marta falan kalıcak dıye laelaelaelaelae

canım herşeyi normaldir kilosu da öle çok düşük deil.asıl şimdiden sonra tam alıcaklar kilo.sağlıkları yerinde olsunda zayıf olsunlar bide sütümüz olursa zaten problem deil.

Kızlar günaydınlar .Gece uykusu kaçanlar olmuş bunlar doğum sonrasına hazırlanmak için olan normal şeylermiş uykusuz gecelere hazırlanın yanii .
Elif takvimin neden görünmüyor ((
Nur aynı sıkıntı bende de var ve seninle satlarımız aynı sanırım yarın dr. kontrolüm sorucam bende .
Bugün saat 2:30 diş dr.unda randevum var benimde başıma iş açtım durduk yere dişime taş taktırmıştım dün gece düştü bugün gidip onu hallettiricem ay o koltuk beni daraltıyor valla

Kızlar günydın hepinize:) ewet biz daha yani kalktık,gerçi oğluş rahat dursaydı daha uyuyacaktım.Dün gece çok geç yattık
Kutlama mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederima.s.a.s.
Dün akşam kociş işten gelirken aradı hazırlan dışarı çıkıcaz dedi.geldi bizi aldı ve taksime gittik ,ben öylesine dolaşıcaz bir şeyler yiyecez sanıryordum meğerse dün benim çok sevdiğim bir sanatçının albüm tanıtımı vardı bi gece clubunde(cem adrian) ona götürüyormuş:dance: clubun kapısına gelince şoook oldum,biliyordum o gün olduğunu ama kocişin götürebileceği hiç aklıma gelmemişti,çünkü hiç ona göre bi müzik tarzı değil:) ayrıca cem adriana,pamela ve hayko cepkinde eşlik etti.Allahım ya benim için unutulmaz bi doğum günü oldukaydirigubbakcemile2,bütün gün yaptığım temizlik ve ütünün üstüne ilaç gibi geldi
gece 2 de falan döndük eve,ama hemen mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim:) İYİKİ VARSINIZ KIZLAR :asigim::asigim:
Neyse ben şimdik kahvaltı hazırlıyım hadi buyrun gelin beraber yapalımcokacimcoook

canım kaç kere yaptım ama yine gözükmüyo valla ben çok beceriksizim yaaaa

slm şekerbaby
seninle saat larımız aynı benimde doğum 26 şubat dedi doktorum ama daha erkende olabilir 1 mart gibide gelebilir dedi bakalım hangimiz önce doğuracağız :) kullanış bakımından bilemem ama ama bende oto koltuğu şeklinde aldım kullanıp görücez bakalım :) ama bebişim kışa geldiği için hatamı ettim acaba diyorum ana kucağı şeklindemi alsaydım kapalı olurdu diye düşünmedende edemiyorum .. eşimde beni teselli ediyor sen üzülme.. biyere gidiceğimiz zaman ben önce iner arabayı ısıtırım bişey olmaz kızıma diyor :):)

canım ya şu şişlikler bende de oluyor ama özellikle elimde ve elimi kesinlikle açıp kapatamıyorum.doktor kesinlikle tuzlu yemiceksin artık dedi özelliklede turşu çok yerdim tamamen kesceksin dedi.sabahları resmen parmaklarımı oynatmak işkence oluyor

bu saatte kahvaltımı olur dicem ama baya hareketli bir gece geçirmişsin.dogum gunun güzel geçmesine sevindim.kocanda ne güzel süpriz yapmışa.s.

kızlar sizde rüyanızda benim gibi dogum yaptınızı görüyormusunuz.delikafadulden delikafadulden allahım ya rüyamda hep oglumu görüyorum dogum sancısı çekiyorum doguma giriyorum.bunun en güzel yanıda oğlumu görüyorm çok güzel bir duygu gerçekte nasıl bir duygu acaba. allahım o dogsun yerim ben onuuu yeeeerrrkaydirigubbakcemile3

arkadaslar merhaba; bende subat annesıyım cok ama cok uzun zamandır sızlerı okuyorum hergun cok guzel dialoglarınız var, sizin sayenızde bende bırcok sey ogrenmıs oluyorum hamişlerden.daha oncelerı 1 -2 kere yazmıstım bslm vermıstım ama kımse benımle ılgılenmedı zaten ccoookk uzun zaman oldu sımdı yıne yazıyorum benıde aranıza alırsanız sevınırım

canım hoşgeldin tekrar o zaman,a.s.
sen kaç haftalık hamilesin?çizelgende ay olarak görünüo ya onun için sordum

canım hoşgeldin tekrar o zaman,a.s.
sen kaç haftalık hamilesin?çizelgende ay olarak görünüo ya onun için sordum

tşk ederım canım yaa... a.s.:asigim:ben suan 32+3 üm. ama cetvelim yanlıs yapamadm kötükedihüso onu degıstıreyım dedım ama onuda beceremedım sonra pes ettım kafamçokkarıştı

ya ben doğum sırasını değilde doğumdan sonra oğluşu emzirirken görüyorum hep.ay çok güzel bi duygu ya gerçeği için sabırsızlanıyorum:)) ama bazende çok kötü görüyorum,yani oğlum böyle çok tuhaf bişiy olarak kucağımda oluyor ama o haliyle bile seviyorum,vazgeçemiyorum.bunuda bilinçaltımız yapıyormuş anne olarak her türlü şeye hazırlıyormuş bizi.Ay Allahım sağlıkla kucağımıza kavuştursa bebişlerimizi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…