Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederım canım yaa... a.s.:asigim:ben suan 32+3 üm. ama cetvelim yanlıs yapamadm kötükedihüso onu degıstıreyım dedım ama onuda beceremedım sonra pes ettım kafamçokkarıştı
ezgim hg aramıza bebeğinin cinsiyetı ne bakem kız mı erkekmı
arkadaslar merhaba; bende subat annesıyım cok ama cok uzun zamandır sızlerı okuyorum hergun cok guzel dialoglarınız var, sizin sayenızde bende bırcok sey ogrenmıs oluyorum hamişlerden.daha oncelerı 1 -2 kere yazmıstım bslm vermıstım ama kımse benımle ılgılenmedı zaten ccoookk uzun zaman oldu sımdı yıne yazıyorum benıde aranıza alırsanız sevınırım
arkadaslar merhaba; bende subat annesıyım cok ama cok uzun zamandır sızlerı okuyorum hergun cok guzel dialoglarınız var, sizin sayenızde bende bırcok sey ogrenmıs oluyorum hamişlerden.daha oncelerı 1 -2 kere yazmıstım bslm vermıstım ama kımse benımle ılgılenmedı zaten ccoookk uzun zaman oldu sımdı yıne yazıyorum benıde aranıza alırsanız sevınırım
sat ne canım? yada bebişin doğum tarihi
Canım hoşgeldin aramıza... kocaman bir aileyiz burda... seninde varlığın bizi mutlu edecektir emin ol...
ya ben doğum sırasını değilde doğumdan sonra oğluşu emzirirken görüyorum hep.ay çok güzel bi duygu ya gerçeği için sabırsızlanıyorum:)) ama bazende çok kötü görüyorum,yani oğlum böyle çok tuhaf bişiy olarak kucağımda oluyor ama o haliyle bile seviyorum,vazgeçemiyorum.bunuda bilinçaltımız yapıyormuş anne olarak her türlü şeye hazırlıyormuş bizi.Ay Allahım sağlıkla kucağımıza kavuştursa bebişlerimizi:Saruboceq:
kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam
kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam
canım cok guzel bır ısımler dusunmussun ben cok begendım.bende KAYRA TOPRAK koyacagım kısmetsee...karar verdık sımdıden kaydirigubbakcemile5
canım çok güzel isimler ama özellikle toprak ben çok severim o ismi ama eşim poyraz olsun mu diyince kırmak istemedim hoşuma da gitti tabi poyraz. bu arada sende ist.galiba canım nerede oturuyosun hangi hast.gidiyosun
eflatuncum şimdik farkettimde bizim kan gruplarımızda aynıymış :))
Öğle arası bebek mağazalarına gözattımda bu iç zıbınları (tek parça) 1,5 YTL ye,
alt üst 2 li takımları da 3,5 a satıyorlar haberin olsun canım...
canım bende mecidiyeköyde oturuyorum.bende hastane değiştirdim şuan hospitalıum çamlıcaya gidiyorum