2009 Şubat Anneleri

tşk ederım canım yaa... a.s.:asigim:ben suan 32+3 üm. ama cetvelim yanlıs yapamadm kötükedihüso onu degıstıreyım dedım ama onuda beceremedım sonra pes ettım kafamçokkarıştı

sat ne canım? yada bebişin doğum tarihi

canım hoşgeldin aramıza almazmıyız aramıza cnm yeter ki sen girmek iste

Canım hoşgeldin aramıza... almamak ne demek kocaman bir aileyiz burda...

kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam

Canım hoşgeldin aramıza... kocaman bir aileyiz burda... seninde varlığın bizi mutlu edecektir emin ol...

Vidicim bende rüyamda doğumdan sonra bebişimi emzirirken gördüm.ama bebek de bende çok huzurluydum.mutluydum.Amin canım sağlıcakla kavuştursun allahım bizi bebişlerimize...

kızlar bu arada biz oğlumuzun adını kesinleştirdik POYRAZ olacak teyzeleri kızmetse göbek adını da demir koyucam

canım cok guzel bır ısımler dusunmussun ben cok begendım.bende KAYRA TOPRAK koyacagım kısmetsee...karar verdık sımdıden kaydirigubbakcemile5

canım cok guzel bır ısımler dusunmussun ben cok begendım.bende KAYRA TOPRAK koyacagım kısmetsee...karar verdık sımdıden kaydirigubbakcemile5

canım çok güzel isimler ama özellikle toprak ben çok severim o ismi ama eşim poyraz olsun mu diyince kırmak istemedim hoşuma da gitti tabi poyraz. bu arada sende ist.galiba canım nerede oturuyosun hangi hast.gidiyosun

canım çok güzel isimler ama özellikle toprak ben çok severim o ismi ama eşim poyraz olsun mu diyince kırmak istemedim hoşuma da gitti tabi poyraz. bu arada sende ist.galiba canım nerede oturuyosun hangi hast.gidiyosun

avcılarda oturuyorum, avcılar hospıtalla gıdıyorum dr.um faruk çekmeceli sen nerdensın canım

evet canım aynıymış kan gruplarımız bu fiyatlar çok uygun ya nerde bu mağaza??? canım bir de sen demişin ya tekden sadece doğuma almıyorlar diye erpa alıyor sadece doğuma özel ege de alıyor diye biliyorum ama ondan emin değilim bir sor istersen hem de fiyatlarını öğrenmiş olursun doğum için o kadar para çok bence ama insan doktorundan da vazgeçemiyo ne de olsa bugüne kadar o takip etti sonuçların da çok iyi çıkmış canım kocaman olmuş eray kaan bey hem de aşık olmuş haa çok çektirecek bu oğlan size galiba annesi

tekrar hoşgeldin canım aramıza o zaman ilgilenmedi olarak algılama canım ya ben de çoğu zaman sadece okuyabiliyorum evde pcm yok sadece işte onu da iki kişi kullanıyor bidr de malum işyeri insan hep boş olamıyor gönül her yazılana bir cevap vermek istiyor ama olmuyor işte :sm_confused:

tekrar hoşgeldin canım aramıza o zaman ilgilenmedi olarak algılama canım ya ben de çoğu zaman sadece okuyabiliyorum evde pcm yok sadece işte onu da iki kişi kullanıyor bidr de malum işyeri insan hep boş olamıyor gönül her yazılana bir cevap vermek istiyor ama olmuyor işte :sm_confused:[/QUOTE]

hoşbulduk canım zaten bende o zaman ustune pek dusmemıstım neysee sımdı konusuyoruz yaa bosverelım gecmıs zamanı benımde evde ps yok zaten bende ısyerınden gırıyorum ve talıp edıyorum sızlerı a.s.:1hug:

ezgi hoşgeldin canım.burda kim kimle ilgilendigi belli degil canım kaydirigubbakcemile tutturabilene valla :roflol:
kızlar bu arada yarın sabah görümcem geliyoo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…