daha once nereye gıdıyordun? neden degıstırdın dr memnun deılmıydın?
ezgi hoşgeldin canım.burda kim kimle ilgilendigi belli degil canım kaydirigubbakcemile tutturabilene valla :roflol:
kızlar bu arada yarın sabah görümcem geliyoo kötükedihüso
kızz sendemi görümceye gıcık olanlardansınnaniknanikezgi hoşgeldin canım.burda kim kimle ilgilendigi belli degil canım kaydirigubbakcemile tutturabilene valla :roflol:
kızlar bu arada yarın sabah görümcem geliyoo kötükedihüso
canım daha önce çevre hastanesine gidiyodum dr.dan da memnundum ama çok büyük bir hastane olmamasına ragmen 2.000 civarı fiyat istediler bende o yüzden değiştirdim.
saol cnm hoşbulduk a.s. evet senınde gorumcen gelıyormus sabah okumustum gozun aydınn canımm
slm kızlar
ezgim ve nur hoşgeldiniz aramıza
drdan geldik canlarım
bebişimiz 2119 gr olmuş 33+2 deyiz
en sonunda 2kgmı geçtik :)))
ama yataktan çıkma iznim halen yok
serviks uzunluğu ölçerdi dr her kontrolde bu sefer ölçecek bişey bulamadı
dikişlere dayanmış oğluş
alttan bakalım bi dedi
allahtan hazırlıklıydım sedyede altıma yastık falan koyup elle bakttı
nasıl bişeydir bu ya gözle görmeden çok iyi dikişler henüz gerilmemiş dedi
bu kadın doğumcuların gözleri elleri sanırım :))
fakat dikişlere dayalı olduğundan daha ayağa kalkma dedi
15 gün sonra gel ondan sonra yavaştan kalkarsın şu yılbaşını geçirelim bir bakalım dedi
zaten kalkar kalkmaz suyun gelir gibi dedi
ayrıca ben dra şu arada sertleşme olayını sordum
gündüzleri saatte 1 kez geceleri yarım saatte 1 kez olması normal dedi
1 saatte sık sık olursa onun için tedirgin olun sadece dedi
vidicim eşine buradan kocaman bravo valla
ne gözün aydını kız :roflol::roflol::roflol:
Eflatuncumm,
Canım fiyat cok aldığından yakınmıştım ama o aksam doktor kontrolümüz vardı biliyosun doktorla görüstük bu konuyu eşimle beraber.Doktorum çok ikna edici konustu bende ikna oldum doktorumada güveniyorum acıkcası su anda odak tan baska biyer düsünmüyorum.
Erpa tamamen hesap kitap peşinde insan değil önceliği işi ticarete dökmüş canım kesinlikle erpa düsünmüyorum... özel egeye hiç gitmedim demiştim ama işyerimde benim gibi hamile olan bir bayan daha var oraya gidiyordu.Ve ordan vazgeçti oda şimdi odağa gidiyor.Hatta sanada tavsiye edebilirim canım...Nerde doğum yapacağına karar verdin mi?
Eray kaan maşallah büyüyo teyzesi hep tek kol havada cıkıyo rahatımıza düskünüz birazda galiba :)
Canım siz oğlunun ismine karar verdiniz mi?.
kızz sendemi görümceye gıcık olanlardansınnaniknanik
ay allah sizi ne etmiye,şükür öyle bi problemim olmadı bizimkilerle
uzunmu kalcak peki görümcen?
vidicim ya karışmak gibi olmasın ama bence eski takvimin daha güzeldi kalan haftayı göstermesi karıştırıyor kafaları karar senin tabiki :1hug:
canım ben anlamadım şimdi fiyat konusunda mı indirim yapacak yoksa doğum ve doğum esnasında yaşanabilecekler konusunda mı ikna edici konuştu benim doktorum özel çalışıyor ya normalde muayenehanesine gidiyoruz ama doğumları egede yaptırıyormuş kendisi girecek ama egede olacak galiba bizimkinin de bi ara tek kolu kafasının altında sanki bacak bacak üzerine de atmış bi hali vardı doktor bu paşa rahatına düşkün demişti adı da şimdilik anıl canım babamız doğduktan sonra karara değiştirmezse öyle olacak ben karışmıyorum zaten kendisi koyacak
Fiyat konusunda ve buna karsılık verilen hizmet konusundada ayrıca doğum ve doğum sonrası içinde ikna oldum bilmiyorum.Ben seni yönlendirmeyim sende ege ye karar vermissin herhalde canım.en önemli doktora güven biliyormusun.Doktoruna güveniyorsan ve doğumuna girecekse iyi tabiki.Ama egede oldukça kalabalık bir hastane.Gitmediğim için yorum yapmak da istemem.
Anıl paşa da maşallah bizimki gibi rahatına düskün anlaşıldı.Sonrasında umarım çok üzmezler bizi.
Bu arada geçenlerde bu buluşmayla ilgili bir yazı yazmıstın ya bursalı arkadaslara da cağrıda bulunmuştun sanırım işe yaramış bir topik acıp buluşmaya karar vermişler sanırım canım :teytey:
ay kız ne bilim işte deniom bakıom bişiyler,benimde çok içime sinmedi ya,böyle yapınca haftamı takip edemicem sanırım bende:roflol: yalnız şimdi hafta olarak görünce bi afalladım,ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimiz sıralarda bahsedioduk 6 haftalardan şimdi kalan süre olarak bahsedioz.anaaaamm heycan basıo walladelikafaduldendelikafadulden