2009 Şubat Anneleri

Eflatuncumm,
Canım fiyat cok aldığından yakınmıştım ama o aksam doktor kontrolümüz vardı biliyosun doktorla görüstük bu konuyu eşimle beraber.Doktorum çok ikna edici konustu bende ikna oldum doktorumada güveniyorum acıkcası su anda odak tan baska biyer düsünmüyorum.
Erpa tamamen hesap kitap peşinde insan değil önceliği işi ticarete dökmüş canım kesinlikle erpa düsünmüyorum... özel egeye hiç gitmedim demiştim ama işyerimde benim gibi hamile olan bir bayan daha var oraya gidiyordu.Ve ordan vazgeçti oda şimdi odağa gidiyor.Hatta sanada tavsiye edebilirim canım...Nerde doğum yapacağına karar verdin mi?
Eray kaan maşallah büyüyo teyzesi hep tek kol havada cıkıyo rahatımıza düskünüz birazda galiba :)
Canım siz oğlunun ismine karar verdiniz mi?.

ezgi hoşgeldin canım.burda kim kimle ilgilendigi belli degil canım kaydirigubbakcemile tutturabilene valla :roflol:
kızlar bu arada yarın sabah görümcem geliyoo kötükedihüso

saol cnm hoşbulduk a.s. evet senınde gorumcen gelıyormus sabah okumustum gozun aydınn canımm

ezgi hoşgeldin canım.burda kim kimle ilgilendigi belli degil canım kaydirigubbakcemile tutturabilene valla :roflol:
kızlar bu arada yarın sabah görümcem geliyoo kötükedihüso
kızz sendemi görümceye gıcık olanlardansınnaniknanik
ay allah sizi ne etmiye,şükür öyle bi problemim olmadı bizimkilerle
uzunmu kalcak peki görümcen?

slm kızlar

ezgim ve nur hoşgeldiniz aramıza

drdan geldik canlarım
bebişimiz 2119 gr olmuş 33+2 deyiz
en sonunda 2kgmı geçtik :)))

ama yataktan çıkma iznim halen yok
serviks uzunluğu ölçerdi dr her kontrolde bu sefer ölçecek bişey bulamadı

dikişlere dayanmış oğluş
alttan bakalım bi dedi
allahtan hazırlıklıydım sedyede altıma yastık falan koyup elle bakttı
nasıl bişeydir bu ya gözle görmeden çok iyi dikişler henüz gerilmemiş dedi
bu kadın doğumcuların gözleri elleri sanırım :))

fakat dikişlere dayalı olduğundan daha ayağa kalkma dedi
15 gün sonra gel ondan sonra yavaştan kalkarsın şu yılbaşını geçirelim bir bakalım dedi
zaten kalkar kalkmaz suyun gelir gibi dedi

ayrıca ben dra şu arada sertleşme olayını sordum
gündüzleri saatte 1 kez geceleri yarım saatte 1 kez olması normal dedi
1 saatte sık sık olursa onun için tedirgin olun sadece dedi

vidicim eşine buradan kocaman bravo valla

canım daha önce çevre hastanesine gidiyodum dr.dan da memnundum ama çok büyük bir hastane olmamasına ragmen 2.000 civarı fiyat istediler bende o yüzden değiştirdim.

cok ıstemısler gercekten..hayırlısı olsun.ben hospitala sordum ssk anlasmlı normal dogum 180 sezeryan 300 dedı muhtemelen orda olacak benımkıde

SSASLAN kız bende tam sana msj atıodum geldinmi diye:)) ay çok sevindim bebişine.annesi brz daha sabret artık ne yapalım azcık kaldı zati.Ewet çok zor ama sonuçta sonuna geldin hayatım.kucağına aldınmı bebişini zaten hiç yatamıcan:))
bu arada teşekkür ederim kociş adına:)

canım hoşbulduk..senın adına cok sevındım durumunu bılıyorum ve takıp edıyordum.sukurler olsun bebısın 2 kıloyu gecmıss bu harıka gercekten ınan cok sevındım hihoyyythihoyyyt bızımde yarın konrolumuz varr cok heyecanlıyım en son 15 kasımda gordum kuzumu gamyoncuiremsu

ya büyük büyük sorunlarımız oldu görümce hanımla ama tınlamıyordum 2-3 aydır.bu defa gittigimde iyiydi bakalım yarın napıcaz.2-3 gün kalıcak.oglu var 11,kızı var 2.5 yasında.kızıyla ilgilenirim ben daha cok.

ne gözün aydını kız :roflol::roflol::roflol:

ne bılım ıstee dedım ole gozun aydın dıye senın gene ıyı benımkıler hergun dıbımde aynı apartmandayızz..aslında cok sorun yasamıyorum ama yınede ıste gorumceee....ama sezarın hakkını yıyemem genelde ıyılerr...kaydirigubbakcemile2

habire bişeyler canım istiyokötükedihüso meselaa çilek reçeli ve kaymak çekiyo klava:klava: boğazından gelesice beni :mymeka:

canım ben anlamadım şimdi fiyat konusunda mı indirim yapacak yoksa doğum ve doğum esnasında yaşanabilecekler konusunda mı ikna edici konuştu benim doktorum özel çalışıyor ya normalde muayenehanesine gidiyoruz ama doğumları egede yaptırıyormuş kendisi girecek ama egede olacak galiba bizimkinin de bi ara tek kolu kafasının altında sanki bacak bacak üzerine de atmış bi hali vardı doktor bu paşa rahatına düşkün demişti adı da şimdilik anıl canım babamız doğduktan sonra karara değiştirmezse öyle olacak ben karışmıyorum zaten kendisi koyacak

kızz sendemi görümceye gıcık olanlardansınnaniknanik
ay allah sizi ne etmiye,şükür öyle bi problemim olmadı bizimkilerle
uzunmu kalcak peki görümcen?

vidicim ya karışmak gibi olmasın ama bence eski takvimin daha güzeldi kalan haftayı göstermesi karıştırıyor kafaları karar senin tabiki :1hug:

vidicim ya karışmak gibi olmasın ama bence eski takvimin daha güzeldi kalan haftayı göstermesi karıştırıyor kafaları karar senin tabiki :1hug:

ay kız ne bilim işte deniom bakıom bişiyler,benimde çok içime sinmedi ya,böyle yapınca haftamı takip edemicem sanırım bende:roflol: yalnız şimdi hafta olarak görünce bi afalladım,ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimiz sıralarda bahsedioduk 6 haftalardan şimdi kalan süre olarak bahsedioz.anaaaamm heycan basıo walladelikafaduldendelikafadulden

ssaslancım çok sevindim durumuna canım çok şükür bak 2009 kalmaz derken 2009 bebeği olacak inşallah çınar demir beyimiz çok sabırlı çıktı senin oğlan şaşırttı hepimizi

canım aslında fena degil degişik olmus bu stcker

evet ya gerçekten heyacan ve değişik duygular basıyo beni de akşam trt1de babam adam olacak var ya onu izliyordum hani oğlan annesini görüyor ya yani hayalini içim bir tuhaf oldu ya gözlerimden yaşlar geldi eşim de diyo ne o ya doğumda ölürsem diye mi korkuyorsun diye dalga geçti benle korkma bi şey olmaz diye de ekliyor gıcık gıcık güldü karşımda ya acayip duygular ya aniden değişiyor

ya bu arada derincim resim sormuştu ama
bizim zıpır yine yüzünü göstermedi
yüzünü veremeyince de dr amcası pipisinin resmini verdi :))

yine plasenta ile yüzü arasında çok sıvı yokmuş çünkü :S
neyse dedik sağlıklı olsun yeter
solunum hareketlerini kontrol etti çok iyi dedi
kalbi iyi dedi mesane iyi dedi
bu arada 42-43 cm civarında boyu

arkadaşlar geçen gün bir arkadaş kan grubu negatif olanlar için bir test varmış diye soruyordu
cevap yazacaktım o gün net gidince aklımdan uçmuş yeni aklıma geldi

anne negatif baba pozitif olduğunda yapılıyor bu test adı "indirect coombs testi" sonucun negatif çıkması gereken bir test kan uyuşmazlığı kontrolu için
ilk bebekler için problem oluşturmuyor ama 2. nin etkilenmemesi için bir iğne (rhogam- win-rho - bayrho idi sanırım) bunlardan piyasada bulunanı yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…