Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum geçmişi çok fazla okuyamadım hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. size bişey danışmak istiyorum ben şu an 30+5 günlük oldum
ama 2 gündür iç çamaşırım nemleniyor akıntı yada benzemiyor ve hafif de olsa kaşıntı başladı pazartesi
dr. kontrolum var ama aramızda benim gibi olan arkadaşlar varmı diye sormak istedim birde boğazım dan başlayıp mideme doğru aşırı yanma oluyor buda yeni başladı acaba bi sorun varmı dır diye sormak istedim şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.Birde medıcal park fatih hastanesi ne gidiyorum aramızda giden varmı acaba.
günaydın arkadaşlar 33+0 haftalık olduk oğlumla eğer erken gelmezse bebiş son son 5 veya 6 hafta kaldı .))))))))))
günaydın kızlar.
nestle iyi olmana çok sevindim. birimizin tedirginlikleri bitip içi rahatlayınca hepimizin içi rahatlıyor.
hala grip devam ediyor. çok fena oldu doğuma az kala. lütfen sizler de dikkatli olun kimselerle fazla muhatap olmayın. virüsler havada dolaşıyor. akşam eve gidip duş alıp yatacağım ve p.tesi kalkacağım inşallah. bu sürede iyileşirim herhalde. p.tesi iş çıkışı da dr.a gideceğiz. kızlar benim doğum ocak ın son haftası gibi olacakmış kısmetse. ocak başı izne ayrılıyorum. fakat ocak a kadar da fazla yazamayabilirim. işyerinde işler biraz yoğun. ve evde internet kesintili. yani artık doğuma kadar benden haber alamazsanız merak etmeyin. internet erişimiyle ilgili ulaşamamışımdır sizlere.
günaydın arkadaşlar 33+0 haftalık olduk oğlumla eğer erken gelmezse bebiş son son 5 veya 6 hafta kaldı .))))))))))
bugün kimseler yok yine anneler uyuyomusunuz halaaaa
Ben varım ama dikkatinizi çekemedim sanırım elifcimm.
elifcim senın ne kadar olmus bebişin bide doğum tarıhın ne gozukuo senınle aynı haftadayız
kızlar bısı sorucam bu dogum tarıhlerını dr unuzmu söluyor yoksa ultrasonda yazan dogum tarıhlerı mı
cunku sat a göre benm dogum tarıhım 5 subat ama ultrasonda 26 ocak cıktı her seferınde degısıyor dr um dogumum ıcın bısı sölemek ıcın daha erken oldugunu söluyor benı aydınlatrsanz sevınırm
kızlar bısı sorucam bu dogum tarıhlerını dr unuzmu söluyor yoksa ultrasonda yazan dogum tarıhlerı mı
cunku sat a göre benm dogum tarıhım 5 subat ama ultrasonda 26 ocak cıktı her seferınde degısıyor dr um dogumum ıcın bısı sölemek ıcın daha erken oldugunu söluyor benı aydınlatrsanz sevınırm