2009 Şubat Anneleri

kızlar helal olsun valla size.ben evde sıkıntıdan çatlıyorum patlıyorum bi de iş stresi ceksem valla napardım bilmiyorum.dayanamazdım heralde

günaydın kızlar.
nestle iyi olmana çok sevindim. birimizin tedirginlikleri bitip içi rahatlayınca hepimizin içi rahatlıyor.
hala grip devam ediyor. çok fena oldu doğuma az kala. lütfen sizler de dikkatli olun kimselerle fazla muhatap olmayın. virüsler havada dolaşıyor. akşam eve gidip duş alıp yatacağım ve p.tesi kalkacağım inşallah. bu sürede iyileşirim herhalde. p.tesi iş çıkışı da dr.a gideceğiz. kızlar benim doğum ocak ın son haftası gibi olacakmış kısmetse. ocak başı izne ayrılıyorum. fakat ocak a kadar da fazla yazamayabilirim. işyerinde işler biraz yoğun. ve evde internet kesintili. yani artık doğuma kadar benden haber alamazsanız merak etmeyin. internet erişimiyle ilgili ulaşamamışımdır sizlere.

Bebek giysileri nasıl yıkanmalı?
Bebeğinizin giysilerini temizlerken nelere dikkat etmeniz gerekiyor?

Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilmektedir. Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalıdır.

- Bebek çamaşıları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.

- Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.

- Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır.

Lekeler nasıl çıkarılmalıdır?
Giysi üzerinde kurumuş, katılaşmış lekeler önce kazınmalı ya da silinmelidir. Lekeler hemen soğuk suda ıslatılmalı eğer leke çıkmıyorsa deterjan ile soğuk suda 30 dk bekletilmeli sonrasında sıcak su ile normal yıkama yapılmalıdır. Lekeli çamaşırlar çamaşır makinasında yıkanırken giysi üzerindeki yıkama talimatında belirtilen en yüksek sıcaklıkta deterjan eklenerek yıkanmalıdır.

günaydın arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum geçmişi çok fazla okuyamadım hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. size bişey danışmak istiyorum ben şu an 30+5 günlük oldum
ama 2 gündür iç çamaşırım nemleniyor akıntı yada benzemiyor ve hafif de olsa kaşıntı başladı pazartesi
dr. kontrolum var ama aramızda benim gibi olan arkadaşlar varmı diye sormak istedim birde boğazım dan başlayıp mideme doğru aşırı yanma oluyor buda yeni başladı acaba bi sorun varmı dır diye sormak istedim şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.Birde medıcal park fatih hastanesi ne gidiyorum aramızda giden varmı acaba.

günaydın arkadaşlar 33+0 haftalık olduk oğlumla eğer erken gelmezse bebiş son son 5 veya 6 hafta kaldı .))))))))))

canım aynısı benimde oluyordu dayanılmazdı ve bazenleride kusturuyordu öyle rahatlıyordum.ama dayanamayıp doktora gittim.rennie diye şurup verdi mucize birşey o kadar rahatladımki.korkma sakın kötü birşey degil ama cok rahatsız ediyorsa doktorundan iste:1hug:

Canım geçmişş olsun.Hafta sonu iyi dinlen c vitamini al bolca.
p.tesinden itibaren göremiyeceğiz seni desene.Hayırlısıyla bebişini al da kucağına doğumdan sonrada görüsülür her nasıl olsa.:ecrin_bebek:Şimdiden hayırlı doğumlar diyelim o zaman sana.Allah kurtarsın canım.
Yaa insan bi garip oluyor bunu yazarken bilee dimii.

teşekkür ederim demircool aslında ben ondan değilde asıl bu iç çamaşırım nemleniyor hafif ten ondan korkuyorum kimileri suyun mu geliyor acaba diyiyor lar bende daha zamanı değil diyiyorum bakalım kısmet pazartesi gidicem.

kızlar gunaydın herkeseeeeeee hafta sonuda dııl ama kımsecıkler yok bugun
ben karar verdım baska bır dra gıtcem kafam karısmasın dıyorum ama benım bebeğin doğum tarıhı her muayenede ılerı atınca sınırlerım bozuluyo valla şaka gıbı ya

elifcim senın ne kadar olmus bebişin bide doğum tarıhın ne gozukuo senınle aynı haftadayız

elifcim senın ne kadar olmus bebişin bide doğum tarıhın ne gozukuo senınle aynı haftadayız

canım benimde hep önceden 2 si yada 7 si çıkardı doğum geçen hafta gittiğimde 8 şubat çıktı ama herşey normalmiş bebek 1933 gr. ben sezeryan olacağım için 1 hafta önce alıcaklar bebeği.senin bebeğin kilosu falan nasıl?

kızlar bısı sorucam bu dogum tarıhlerını dr unuzmu söluyor yoksa ultrasonda yazan dogum tarıhlerı mı
cunku sat a göre benm dogum tarıhım 5 subat ama ultrasonda 26 ocak cıktı her seferınde degısıyor dr um dogumum ıcın bısı sölemek ıcın daha erken oldugunu söluyor benı aydınlatrsanz sevınırm

slm kızlar hergün sizleri okuyorum ama iş yoğunluğundan fazla size katılamıyorum.hasta olanlara çok geçmiş olsun.vidi ve cimcime geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.bu arada nihayet bizde oğlumla 30+1 olduk :1rolleyes: yalnız benim bir sıkıntım var bebiş çok fazla hareketli değil gerçi başından beri öyle ama yinede ne canımı yakan tekmeler hissediyorum ne de aşırı bi hareketlilik sizleri okudukça benim oğlum çok uslu heralde demeye başladım sırnaşık şey salı günü bizde doktordaydık gelişimimiz güzel 1400 gr. olmuşuz .hayırlısıyla şu doğuma 1-2 hafta kalsa ne kadar rahatlıcam ama burda en son doğuracak olan benim heralde 26 şubat-3 mart arası vakit hiç geçmiyor.izin konusuna gelince ben masa başında çalışıyorum doktorum izin verirse 32.haftada rapor alıcam ama bi aksilik olmassa 15 şubata kadar çalışıcam.bizden bu kadar şimdilik kızlar :CüvCüv: ay aklıma gelmişken size birşey daha sorucam sizce anakucağını tekmi almalı yoksa şu hem anakucağı hem oto koltuğu olanlardanmı almalı bilemiyorum kararsız kaldım.siz ne yapıcaksınız? :bbo:

Son düzenleme:

canım sata göre 5 şubat çıkıyodur ama bebeğin büyüklüğüne küçüklüğüne göre dr.ultrosondan bakıp söylüyor.

ben bu defa doktoruma sordum canım oda aynı tarihleri verdi ama ultrasondada aynısı çıkıyor zaten.nasıl erkenmiş şurda 2 ayımız kaldı.hazırlık yapıcam ona göre deseydin keşke ben öyle dedimde öğrendim benimkininde pek sölediği yoktu canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…