2009 Şubat Anneleri

Nestle canım çok sevindim bi problem olmadığına yani bebekle ilgili bişiy olmadığına:)) mantar açısındanda geçmiş olsun canım

Canım aynı dert bende de var. Ben de yalnızım ailem yakınımda değil. Annem kızım doğduğunda 2 ay kadar kalacak tabi damadına katlanabilirse. Ben annemin hep kalmasını isterim ama annem rahatsız ve ben kasabadayım sağlık yönünden iyi bir sağlıkocağımızda yok bu nedenle annemin yanımda kalması onun rahatsızlığı nedeniyle uzun olmayacak. Kayınvalidem genç hastalığı yok ama ona sorsan hep hasta:) Seneye okul açıldığında ona baktırmayı düşünüyordum ama ben çok panik biriyim ve herşeye karışırım hele de konu kızım olunca kesinlikle kayonvalideme konuşucam her davranışını inceleyip uyaıcam. Bu nedenle aramız iyi iken kötü olacak. Ben de bu yüzden onun da bakmasını istemiyorum. Bu kasabaya yeni taşındım kime güvenip de kızımı emanet edicem onu da bilemiyorum. Yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ne yapacam bişemiyorum...
tüm çalışan annelerde aynı dert var sanırım:KK43:( bizimde aynı,kayınvaldem gelicek ama nereye kadar 2.dönemi bi şekilde izinle raporla kapatıcam sonrada yaz tatili.peki ama eylülde okul açılırken ne yapıcam:uhm: kayınvaldem sağolsun gelirim bakarım diyor ama kadın kalkıp amasyadan gelicek,çok uzun kalabileceğini sanmıyorumki:KK43:(
napalım kızlar bi şekilde bulucaz bi çare,kimsenin çocuğu ortada kalmamış ya,şimdiden canımızı sıkmayalım bari dimi

oh ne güzel nestlecim gözünaydın
bak kafandaki tüm sorular cevaplandı
mutlu olduk hep beraber :)

kızlar şimdi ocak annelerinin topiğine baktımda az kalmış doğumlarına ayy onlardan sonra sıra bze gelicek ben heyecanlanmaya başladım valla zaman ne çbuk geçti daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün

kızlar sizde de el içlerinde ayak tabanlarında kaşıntı oluyormu.geceleri uykularımı kaçırıyor.kaşınıp duruyorum.

İyi akşamlar kızlar
Unutmadan aklımda kalanları yazayım hemen
SYMSLOW canım geçmiş olsun kolay gelsin umarım dinlenmişsinidir faraş dolusu kurumu balkonundan alt kata atsaydın da anlasaydı hatasını ne tuhaf insanlar var yaaaa....
SİBELLAS geçmiş olsun kettle ın varsa onda su kaynat oturduğun ve yattığın odada havanın kurumaması iyi gelir umarım limona da fazla dayanma kanı sulandırdığı için zararı olabilir bence .
NESTLE geçmiş olsun yazarken atlattığını okudum bir daha doğum zamanına kadar yaşamazsın umarım aynı sıkıntıyı .Atlatmana sevindim dr. tavsiyesini paylaştığın için ayrıca teşekkürler .
AYBÜKE sanada geçmiş olsun acaba sancılar ve kasılmalar calsiyum eksikliğinden olabilir mi ?
VİDİ doğum günün kutlu olsun ömrün uzun olsun sevdiklerin bereber geçsin hayatın .
CİMCİME karıştırdın topiği valla helal olsun :)) olan yazık HAYALETORKA ya oldu umarım onunda cezası uzun sürmez .Bu arada seninde doğum günün kutlu olsun oğullarınla ve eşinle huzurlu ve mutlu bir ömrün olsun ..
SUDESILA benim avcum ne zaman kaşınsa para gelir bu aralar kaşınmıyor ne yazıkki :))) şaka bir yana kızarıklık ve kaşınmalar olabiliyormuş bu aylarda ferahlatıcı spreyler var özellikle ayaklar için umarım faydası olur

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Unutmadan aklımda kalanları yazayım hemen
SYMSLOW canım geçmiş olsun kolay gelsin umarım dinlenmişsinidir faraş dolusu kurumu balkonundan alt kata atsaydın da anlasaydı hatasını ne tuhaf insanlar var yaaaa....
SİBELLAS geçmiş olsun kettle ın varsa onda su kaynat oturduğun ve yattığın odada havanın kurumaması iyi gelir umarım limona da fazla dayanma kanı sulandırdığı için zararı olabilir bence .
NESTLE geçmiş olsun yazarken atlattığını okudum bir daha doğum zamanına kadar yaşamazsın umarım aynı sıkıntıyı .Atlatmana sevindim dr. tavsiyesini paylaştığın için ayrıca teşekkürler .
AYBÜKE sanada geçmiş olsun acaba sancılar ve kasılmalar calsiyum eksikliğinden olabilir mi ?
VİDİ doğum günün kutlu olsun ömrün uzun olsun sevdiklerin bereber geçsin hayatın .
CİMCİME karıştırdın topiği valla helal olsun :)) olan yazık HAYALETORKA ya oldu umarım onunda cezası uzun sürmez .Bu arada seninde doğum günün kutlu olsun oğullarınla ve eşinle huzurlu ve mutlu bir ömrün olsun ..
SUDESILA benim avcum ne zaman kaşınsa para gelir bu aralar kaşınmıyor ne yazıkki :))) şaka bir yana kızarıklık ve kaşınmalar olabiliyormuş bu aylarda ferahlatıcı spreyler var özellikle ayaklar için umarım faydası olur

cnm benim ben karismadimki o tropige onlar baslattilar :çok üzgünüm: ben yazdigimda en sonunda gene tatliya baglamak istedim olayi sonra gene onlar olayi destiler
anlamadigim hayaletorkaya niye bukadar ceza verdilerki :çok üzgünüm: umarim en yakin zamanda kalkar cezasi tatlim

Nestlecim geçmiş olsun tatlım korkulcak bişi olmadığına sevindim
Kızlar ya biraz önce haberim oldu yarın şehir dışından eşimin arkadaşı eşi ve 1 yaşında bebeği gelcek ilk kızdım eşime insan bana da sorar bi dedim rahatsızım 3 gün yatılı misafiri çekecek vaziyette değilim ve aşırı gezmeyi seviyorlar nolcak bakalım vee en önemlisi sizden uzak kalıcam offff ya şimdi kalk bi temizlik yap ne zor geliyo yarın belki ben işten gelmeden gelebilirler haftasonu dinlencem diye seviniyodum ben :KK43:((((((((((( hayellerim suya düştüü malesefff

kizlar hayaletorkayi sordum konu sorumlusuna 3 gün ceza almis yani yaklasik 1 bucuk günü daha var
affedemezmisiniz dedim affetme falan yok dediler

slm. hamişler oooooo neler olmuş böyle cimcime:1shok:...bu arada dogum günün kutlu olsun canım vidicim seninde dogum günün kutlu olsun bebişinizle uzun uzun nice yıllaraa.s.... HASTA OLAN hamişlere de geçmiş olsun kendinize ii bakın:1hug::1hug:

ESENCEN seninkinin kilosu baya iyiymiş hayatım şimdi 2 yi hayli hayli geçmiştir.
BEBİŞİM09 kız hesaplamayı sordun sonra yazmadın ya boyunu :))
bende sen sorunca hesapladım bizimkide 45 cm olmuş:nazar:

merhaba kızlar bugün geç girebildim misafirim vardı demin gittiler..ya bu aylarda da artık misafir ve yorgunluğa hiç gelinmiyoneyse annişler bugünki kontrolümüz çok iyi geçti..aklıma takılan soruları sordum her şey yolunda ALLAH'a şükür.vidicim dediğin gibi oğlumun kilosu 2.450 gr. ya 2,5 kilo olmuş nerdeyse...kızlar ya çok tatlıydı bu arada bir dahaki kontrol 20 gün sonra dedi keşke 15 olsaydı kaydirigubbakcemile3 canım vidicim ve cimcime doğum günleriniz kutlu olsun bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayın...Şeniz öptüm hepinize iyi geceler....

özlemim kolay gelsin şimdiden ay çok sinir valla çok kasma kendini gerçi gelenler de yeni anne oldukları için anlayış gösterir yardımcı olurlar sana ara sıra kaçamak yapıp girersin :))

Olsun seninkininde doğunca görürüz resimlerini .Ay şaka gibi yaa 3.5 aylık bebeği varken hamile mi kalmış ay allah korusun ne kadar zor olur yaa doğum falan yıpratır hamilelik allah yardımcısı olsun ay diyecek birşey yok valla

Evet zor olucak, aslında korunuyordu ama kısmet demek ki, hayırlısı olsun artık.

Cimcime ve vidicim doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiylea.s.

Nestlecim sorun olmamasına çok sevindim canım, insan çok tedirgin oluyor hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah.

Bu arada kızlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize:teselli:

Ve bugün doktora gittim oğlumu gördüm, 1 ay içinde 3 kilo daha almışım, oğlumda
2 kilo 45 cm. olmuş :nazar: bugün artık daha bir büyüdüğünü hissettim, çok mutlu oldum.
Hepinizin hayırlı haberlerle dönmenizi diliyorum :Saruboceq:

uyuyamiyorum kizlar.sanirim herkes yatmis.neyse ben biraz daha nette dolanim belki uykum gelir...

günaydın kızlar.ama kimse yokki :sm_confused: gece yatarken karnımı doyurmustum ne diye yediysem cokacimcoook sabaha karsı uyuyamadım uyandım hala cok rahatsızım :jeyyar: hey allahım
hee kızlar bi de yarın sabah görümcem geliyo.napıcaz bakalımkaydirigubbakcemile

herkese günaydııııınnn:teytey::teytey:

ben dün çok kötü oldum ağrıdan okul çıkışı sağlık ocağına gittim ama ebe pek bişeyden anlamıyordusanki -tatlicadiarzu-bebeğin kalp atışlarını duydum ya o bana yetti, eve zar zor attım kendimi eşim dayanamdı bugün için doktordan tekrar randevu aldım, dün okuldan gelir gelmez yatağa bir attım kendimi hiiç kıpırdayamadım, resmen inliyordumCADIARZU

yemek bile yemedim, gerçi yemek yemek istememin temel sebebi, geçen aydan bu yana aldığım 4 kiloydu, ebe hemen uyarılarına başladı ekmek yoki pilav yok, makarna yok, yok yok yok,,,kötükedihüso

benim de sinirim bozuldu yemek yemedim, sabahta doğru düzgün kahvaltı yapmadım

neyse bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek, gerçi sabah kalktığımdan beri çok rahatım hiç ağrım yok, bu sebeple çok mutluyum, kızım doktora gideceğimizi anladı sanırımlülülülülülü

Günaydın kızlar,
Dün işten eve gelir gelmez kendimi çok yorgun hissettim.İlk gördüm yerde uzandım.Çok zorlanıyorum aslına bakarsanız.1 ay daha çalışmayı planlıyorum ama yapabilecekmiyim bilmiyorum açıkcası.Cumaların gelmesini dörtgözle bekliyorum yaa.Hafta sonu gelsinde evimde yatayım diye.Sabahları kalkıncada kendimi inanılmaz şiş hissediyorum yaa.Ayaklarım şiş.Yüzüm şiş.Sizdede oluyomu şişlikler.

herkese günaydııııınnn:teytey::teytey:

ben dün çok kötü oldum ağrıdan okul çıkışı sağlık ocağına gittim ama ebe pek bişeyden anlamıyordusanki -tatlicadiarzu-bebeğin kalp atışlarını duydum ya o bana yetti, eve zar zor attım kendimi eşim dayanamdı bugün için doktordan tekrar randevu aldım, dün okuldan gelir gelmez yatağa bir attım kendimi hiiç kıpırdayamadım, resmen inliyordumCADIARZU

yemek bile yemedim, gerçi yemek yemek istememin temel sebebi, geçen aydan bu yana aldığım 4 kiloydu, ebe hemen uyarılarına başladı ekmek yoki pilav yok, makarna yok, yok yok yok,,,kötükedihüso

benim de sinirim bozuldu yemek yemedim, sabahta doğru düzgün kahvaltı yapmadım

neyse bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek, gerçi sabah kalktığımdan beri çok rahatım hiç ağrım yok, bu sebeple çok mutluyum, kızım doktora gideceğimizi anladı sanırımlülülülülülü

Canım bütün yiyieceklerden yemelisin ama.Bence son aylar canın ne istiyosa onu ye.cokacimcoook
Sende benim gibi işe gidiyorsun ne zaman ayrılcaksın doğum iznine.Ben şubatta ayrılmayı planlıyorum.

X