Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm çalışan annelerde aynı dert var sanırım( bizimde aynı,kayınvaldem gelicek ama nereye kadar 2.dönemi bi şekilde izinle raporla kapatıcam sonrada yaz tatili.peki ama eylülde okul açılırken ne yapıcam:uhm: kayınvaldem sağolsun gelirim bakarım diyor ama kadın kalkıp amasyadan gelicek,çok uzun kalabileceğini sanmıyorumki(Canım aynı dert bende de var. Ben de yalnızım ailem yakınımda değil. Annem kızım doğduğunda 2 ay kadar kalacak tabi damadına katlanabilirse. Ben annemin hep kalmasını isterim ama annem rahatsız ve ben kasabadayım sağlık yönünden iyi bir sağlıkocağımızda yok bu nedenle annemin yanımda kalması onun rahatsızlığı nedeniyle uzun olmayacak. Kayınvalidem genç hastalığı yok ama ona sorsan hep hasta:) Seneye okul açıldığında ona baktırmayı düşünüyordum ama ben çok panik biriyim ve herşeye karışırım hele de konu kızım olunca kesinlikle kayonvalideme konuşucam her davranışını inceleyip uyaıcam. Bu nedenle aramız iyi iken kötü olacak. Ben de bu yüzden onun da bakmasını istemiyorum. Bu kasabaya yeni taşındım kime güvenip de kızımı emanet edicem onu da bilemiyorum. Yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ne yapacam bişemiyorum...
İyi akşamlar kızlar
Unutmadan aklımda kalanları yazayım hemen
SYMSLOW canım geçmiş olsun kolay gelsin umarım dinlenmişsinidir faraş dolusu kurumu balkonundan alt kata atsaydın da anlasaydı hatasını ne tuhaf insanlar var yaaaa....
SİBELLAS geçmiş olsun kettle ın varsa onda su kaynat oturduğun ve yattığın odada havanın kurumaması iyi gelir umarım limona da fazla dayanma kanı sulandırdığı için zararı olabilir bence .
NESTLE geçmiş olsun yazarken atlattığını okudum bir daha doğum zamanına kadar yaşamazsın umarım aynı sıkıntıyı .Atlatmana sevindim dr. tavsiyesini paylaştığın için ayrıca teşekkürler .
AYBÜKE sanada geçmiş olsun acaba sancılar ve kasılmalar calsiyum eksikliğinden olabilir mi ?
VİDİ doğum günün kutlu olsun ömrün uzun olsun sevdiklerin bereber geçsin hayatın .
CİMCİME karıştırdın topiği valla helal olsun :)) olan yazık HAYALETORKA ya oldu umarım onunda cezası uzun sürmez .Bu arada seninde doğum günün kutlu olsun oğullarınla ve eşinle huzurlu ve mutlu bir ömrün olsun ..
SUDESILA benim avcum ne zaman kaşınsa para gelir bu aralar kaşınmıyor ne yazıkki :))) şaka bir yana kızarıklık ve kaşınmalar olabiliyormuş bu aylarda ferahlatıcı spreyler var özellikle ayaklar için umarım faydası olur
ESENCEN seninkinin kilosu baya iyiymiş hayatım şimdi 2 yi hayli hayli geçmiştir.
BEBİŞİM09 kız hesaplamayı sordun sonra yazmadın ya boyunu :))
bende sen sorunca hesapladım bizimkide 45 cm olmuş
Olsun seninkininde doğunca görürüz resimlerini .Ay şaka gibi yaa 3.5 aylık bebeği varken hamile mi kalmış ay allah korusun ne kadar zor olur yaa doğum falan yıpratır hamilelik allah yardımcısı olsun ay diyecek birşey yok valla
uyuyamiyorum kizlar.sanirim herkes yatmis.neyse ben biraz daha nette dolanim belki uykum gelir...
herkese günaydııııınnn:teytey::teytey:
ben dün çok kötü oldum ağrıdan okul çıkışı sağlık ocağına gittim ama ebe pek bişeyden anlamıyordusanki -tatlicadiarzu-bebeğin kalp atışlarını duydum ya o bana yetti, eve zar zor attım kendimi eşim dayanamdı bugün için doktordan tekrar randevu aldım, dün okuldan gelir gelmez yatağa bir attım kendimi hiiç kıpırdayamadım, resmen inliyordumCADIARZU
yemek bile yemedim, gerçi yemek yemek istememin temel sebebi, geçen aydan bu yana aldığım 4 kiloydu, ebe hemen uyarılarına başladı ekmek yoki pilav yok, makarna yok, yok yok yok,,,kötükedihüso
benim de sinirim bozuldu yemek yemedim, sabahta doğru düzgün kahvaltı yapmadım
neyse bugün doktora gideceğiz bakalım ne diyecek, gerçi sabah kalktığımdan beri çok rahatım hiç ağrım yok, bu sebeple çok mutluyum, kızım doktora gideceğimizi anladı sanırımlülülülülülü