- 22 Ocak 2008
- 170
- 2
slm kızlar hergün sizleri okuyorum ama iş yoğunluğundan fazla size katılamıyorum.hasta olanlara çok geçmiş olsun.vidi ve cimcime geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.bu arada nihayet bizde oğlumla 30+1 olduk :1rolleyes: yalnız benim bir sıkıntım var bebiş çok fazla hareketli değil gerçi başından beri öyle ama yinede ne canımı yakan tekmeler hissediyorum ne de aşırı bi hareketlilik sizleri okudukça benim oğlum çok uslu heralde demeye başladım sırnaşık şey salı günü bizde doktordaydık gelişimimiz güzel 1400 gr. olmuşuz.hayırlısıyla şu doğuma 1-2 hafta kalsa ne kadar rahatlıcam ama burda en son doğuracak olan benim heralde 26 şubat-3 mart arası vakit hiç geçmiyor.izin konusuna gelince ben masa başında çalışıyorum doktorum izin verirse 32.haftada rapor alıcam ama bi aksilik olmassa 15 şubata kadar çalışıcam.bizden bu kadar şimdilik kızlar :CüvCüv: ay aklıma gelmişken size birşey daha sorucam sizce anakucağını tekmi almalı yoksa şu hem anakucağı hem oto koltuğu olanlardanmı almalı bilemiyorum kararsız kaldım.siz ne yapıcaksınız? :bbo:
Ben de pazartesi 30. haftama giricem canım 28 şubat tahmini doğum tarihimiz. Ama inşallah o kadar kalmayız. Diğer şubat anneleri emzirme gaz vs. gibi konulara geçicek biz son mohikanlar burda doğurmayı beklicez. -tatlicadiarzu-