2009 Şubat Anneleri

vidicim ve cimcimecim doğum gününüz kutlu olsun Allah bebişleriniz ve sevdiklerinizle birlikte nice doğum günleri görmeyi nasip etsin sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere...

eflatuncum şimdik farkettimde bizim kan gruplarımızda aynıymış :))
Öğle arası bebek mağazalarına gözattımda bu iç zıbınları (tek parça) 1,5 YTL ye,
alt üst 2 li takımları da 3,5 a satıyorlar haberin olsun canım...

vidicim cimcimecim kızlar doğum gününüz kutlu olsun... öpüyorum sizi... bu arada bende dün doktora gittim kızımın boyunu öğrene bildim ama kilosunu iki gün sonra öğrenicem özelde hastanemizdeki cihaz eskiymişte azıcık.31. haftamdayım 40 cm normalmi kızlar sizce?kızım çapraz duruyormuş doktor seni baya zorluyordur dedi gerçekten öyle. başı sol kasığımda ayaklar sağtarafa doğru dönmüş sayılır dedi doktorum normal doğum yolu görünüyor gibi ama bebişimin kilosu önemli işte doktor babaya çekebilir dedi 6.5 kilo doğmuş benim kocacım kızım bakalım nasıl olacak

kızlar bende yenı geldım dktrdan nts yapıldı hersey normal fakat herkesın bebeği buyuyo hafta olarak benımkı herseferınde gerıde gosterıyo doğm tarıhımız 14 subat olarak gurundu bugunde:1shok:8 subattı en son kzıım 1800 grm olmus ve yaklasık 3100 falan doğar cok ırı bır bebk olmıcak dedı dr ama nıye herkesın ılerlıyo benım doğum tarıhı bole gıderse nısanı bulcak galıba bu ne yaaaaaaaaa:bbo:ben bıran once doğsun ıstıyorum :ecrin_bebek:

Canım ateşin yoksa bebeğe pek bir zararı olmaz bol su iç.

VİDİCİM ve CİMCİMEM doğum günleriniz kutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun. Seneye bebeklerinizle birlikte kutlayacaksınız doğumgünlerinizi:) Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğumgünlerine inşallah.

dün benimde nst çekildi normal çıktı. doğum tarihi 23 şubat görünüyor benimde şubat ayının son annelerinden olacağım. bu arada şu yemekteyiz programı kötü oluyor yaaa yemekler neysede tatlıyı görünce bir daha izlemeyeceğim diyorum. hele geç saatte bazen bakıyorum o saatte tembellik edip kalkıp yapamıyorumda bişicokacimcoook

bu arada hep söyleyeceğim unutuyorum. kan grubu negatif (-) olan anneler bir tahlil falan yaptırmak gerekiyormuş diye okumuştum netten haberiniz varmı negatif kan grubu olan anneler???

ben geldim kızlar uyudum biraz iyi geldi valla cgdmabky benimde doğum tarihim geri gidiyor doktor 17sinde günün doluyor dedi ama usg de 23 ü gözteriyor bende anlamadım nestlecim inşşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerini bekliyorz gerçekten şubat annelerine nazar değiyor yavrulamızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşşallah

ayyyy kızlar ortalığı topluyorum,ütü yapıyorum bi taraftan sizi okumaya çalışıom fenayım yani.az kaldı ama bitecek işlerim.:))hihoyyyt

canım hiç merak etme ya benimde öyle oluyor normalde 4 şubat,bi ara 8 şubat oldu,snr 11 şubat,bu pazartesi ssemt polikliniğinde 1 şubat olarak verdiler,kendi doktorum 2 gün snr 8 şubat olarak.çok önemli değil hayatım biraz daha kiloları az bizimkilerin o kadar.1800 de gayet normal haftanan göre üstelik ortalama 300gr sapma payı var hesaplarında canım

canım sağlıklı olsun da varsın biraz geç doğsun

hem kilosu da gayet normal gibi

sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emiii..:roflol::roflol:
bana da oluyor o her gittiğimde takma kafana bi ileri bi geri doğurucaz hayırlısıyla bigün..:teytey::teytey:

ya takmıyorumda hanı hep hesaplıyodum doğum tarıhım 8 subat dıye bole ılerleyınce asabım bozuldu kucuk olsun sağlıklı olsun hıc onemlı dııl benım ıcın zaten normal doğum ıstıyosun bu senın ıcın avantaj dedı dr genede bıran once kucağıma alım ıstıyorum

Canım bebişleri bırakmak deyince valla benimde en çok düsündüğüm şeylerden biride bu aslında.:1closedeyes:Aklıma geldikçe nasıl bırakacağım diyorum.senağlamaHatta kime bırakacağım konusunda bile netleşen bişi yok asılnda.Annem rahatsız gelip bakamaz sanırım kayınvalidem bakacak oda belli bir süre.:sm_confused:Sonrası ne yapcam bilmiyorum arkadaslar bir fikri olan varmı
insanın çevresinnde kimsenin olmaması ne kötü yaa.

bide kızlar bugun ntsye gıttımde bende oncekı bayanın göbişini gördüm:1shok:önce noldunu anlayamadım ama sonradan baktım anam çatlakları ama cok kotu olmus ben beyaz bısıler olur dıye beklıodum ama resmen kıpkırmızı cok kotu olmus

Vidicim Cimcimecim doğum gününüz kutlu olsun. Allah önümüzdeki yaşınızı bebişlerinizle kutlamayı nasip etsin. Nestlecim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kötü bişey yoktur.

ben okonuda şanslıyım işte annem hemen yan binada oturuyor o bakıcak nasib olursa kayın valideme hem güvenemem hemde çalışmayı düşünüyor :1closedeyes:senin için zor olucak desene bebek biraz büyüyene kadar kayınvaliden bakar ondan sonra mecuren bakıcı bulmak zorundasın off çalışan anne olmak çok zor olucak gibi geliyor bana hem iş hem ev çocuk neyse morel bozmayalım allah bi kolaylığını verir bizede yeterki onlar sağlıklı olsunlar:Saruboceq:

kızlar merhaba..şimdi geldim hastaneden...nst ye alındım önce...sonra ultrasona...sonra da turnusollü ped le bekletildim...mantar enfeksiyonu nedeniyle artan vajinal sıvı dedi doktorum...ilaç yok dedi...yatacaksın..su içeceksin...ve bundan sonra da haftada 1 geleceksin dedi...bilmeyenler varsa bu arada 31 haftalık hamileyim...içim rahatladı tabi...çünkü ben ordayken acil bir bayan geldi...5-6 hafta var doğumuna daha...nst ye alındı ve doktorum onu acilen sezaryana aldı...tabi bendeki paniği görün siz....neyse dinlenme / su ve haftalık kontrollerle idare edeceğiz artık....bu arada baş çevresi ileriliği ile ilgili olarak doktorum dedi ki, allah seni bildiği gibi yapsın-sen hamileliğinin tadını çıkarsana dedi:)) internette verilen standart ölçüler amerikan ölçüleriymiş kızlar...türklerin ölçüleri elbetteki farklı dedi...ayrıca sana kaç haftadır senin bebeğin iri bebek diyip duruyorum dedi...hastane ultrasonuna göre boyu 45 cm , kilosu 2250 gr...adamın kendi muayenehanesindeki ultrasona göre ise çoktan 2500 gr olduk...tabi ordaki 4d ultrason...işte böyle...bir heyecan yaşayıp döndüm..allah hepimizi beterinden sakınsın inşallah...iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim...valla iyiki varsınız kızlar..bu arada doktorumun bir uyarısını da sizinle paylaşayım...ben dedim işte eşime ped aldıracaktım / bulamamış eczanede dedim...çok kızdı...son haftalardasın ve sakın doktorculuk oynamaya kalkma dedi...en küçük bir şüphede mutlaka beni arayacaksın dedi...ayıp filan yok...neyse sorun doktorun olarak bilmem gerek dedi...aman kızlar sizlerde mutlaka küçücük de olsa sorununuz doktorunuzla paylaşın...bugünkü kadını görünce işin ciddiyetini daha iyi anladım valla...

Canım aynı dert bende de var. Ben de yalnızım ailem yakınımda değil. Annem kızım doğduğunda 2 ay kadar kalacak tabi damadına katlanabilirse. Ben annemin hep kalmasını isterim ama annem rahatsız ve ben kasabadayım sağlık yönünden iyi bir sağlıkocağımızda yok bu nedenle annemin yanımda kalması onun rahatsızlığı nedeniyle uzun olmayacak. Kayınvalidem genç hastalığı yok ama ona sorsan hep hasta:) Seneye okul açıldığında ona baktırmayı düşünüyordum ama ben çok panik biriyim ve herşeye karışırım hele de konu kızım olunca kesinlikle kayonvalideme konuşucam her davranışını inceleyip uyaıcam. Bu nedenle aramız iyi iken kötü olacak. Ben de bu yüzden onun da bakmasını istemiyorum. Bu kasabaya yeni taşındım kime güvenip de kızımı emanet edicem onu da bilemiyorum. Yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ne yapacam bişemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…