2009 Şubat Anneleri

ben 3 doktora göründüm 3ü de erkek dedi ama ben rüyamda hep kızımın olduğunu görüyorum ilerde bir de kızım olursa ona rüya ismini koymayı düşündüm nasıl fikir ama :)

Merhabalar kızlar nasılsınız? Hasta olanlara çookk geçmiş olsun dikkat edin kızlar,bu haftalarda bebişlerimiz dahada büyüyor ve bizi güçsüz bırakıyor.
ZUZU canım bugün aynı şeyi bende yaptım ama öyle böyle değil yani,8.sınıf öğrencilerinden biriyle birbirimize girdik,çocuğu sınıftan zor attım diğer öğrenciler sakinleştirmese parçalıyacaktım,klava:resmen elim ayağım boşaldı sinirden titredim..ya neden böyle oluyor artık hiç bişeye sabredemiyorum ve sonra çok üzülüyorum bebişimde strese giriyor diye.yazık oğluşum yarım saat falan hiç kımıldamadan karnımda bi tarafta toplandı kaldısenağlama

derinzlm -- sağol canım ama kilosu taa 23+5 iken 587 idi şimdi kaçlarda tahmin bile edemiyorum

özlemim -- eflatun -- geçmiş olsun dikkat edin kendinize

merhaba kızlar nasılsınız dün şeker yüklemesi yaptırdım yarın sonucunu alacağım çok yordu beni anlatamam bir de arkadaşlar yeni bir topic açmayı nasıl yapıyoruz bileniniz var mı

nisancım iyi haberleriniz bekliyoruz inşallah
döner dönmez bizi bilgilendir

smyslow seninle satlarımız aynı herlde ikimizde 24 +4 olmuşuz ya kızlar başı dönen varmı benim başım dönüyor 2 gündür

kızımız olacak bizim canım Allah nasip ederse senin normal doğum mu olacak benimki sezeryan

canım allah bağışlasın kızını benim doğum şeklim belli değil.allah izin verirse normal düşünüyorum ama tabi şartlar neyi gösterir bilemem.senin neden sezeryan

özlemim eflatunum ikinizede cook gecmis olsun
özlem cnm mutlaka doktora git hasta raporu al cnm bi süre dinlen evde cnm
eflatun cnm mutlaka doktora görün hamilelikte isal ve ates cok ciddi sorunlara yol acabiliyor diye duymustum

vidi cnm benim yaa
inanamadim okuyunca insan ögretmenine hic böyle davranirmi bide hamilesin bilmiyormu bu cocuklar bunu ,cocuk demeyede bin sahit ister 8. sinif ögrencisi kocaman olmuslar
sen onlarin gelecegi icin kendinden biseyler fedakarlik ediyorsun aman ögrensinler iyi bir meslekleri olsun diyorsun ama onlarin yaptigina bak cidden cok üzücü bi durum
yazik... acidim hic bir saygi kalmamis artik ögretmenlere karsi
bana bir kelime ögret 40 yil kölen alayim diyeceklerine saygisizlik sempazelik pesinde kosuyorlar
eminki ilerde cok pisman olacaklar bende cok sinirlendim keske disipline vermek icin uyarsaydin onu ...

kızlar hastaneden sonucları aldım ve allaha şükür normal cıktı güzel dedi doktor.bide bebeğim sabahtan beri 5 dakkada bir top gib oluyordu halada oluyor.hiiç bu kadar sık olmazdı.doktora sordum normal hareket ediyo dedi.bende hala bu kadar sık olmasından korkuyorum

Arkadaşlar dr dan geldim bebişim 630 gr ve 30 cm olmuş 23+4 de, şöyle 1 kilo yu bi devirsek

Cimcime sorma canım malesef hiç saygıları kalmadı ve okullarımızda artık disiplin kurulu diye birşeyde olmadığı için hiç bir yaptırımımızda kalmıyor çocuklara karşı,artık nottan falanda çekinmiyorlar sınıftata bırakamadığımız için,çok ilginç dimi..napalım artık biraz daha sabredicem,bu yarı yıl böyle geçicek ite kaka..sonrada zaten bizim psikolojimiz düzelir heralde:))

Demircool ,nilocan maşşallah bebişlere çok sevindim iyi olmalarına.
bu arada demircim bugün ip aldım bende başlıyorum oğluşa battaniye bikaç motif yapınca koyarım fotosunu

bu arada demircim bugün ip aldım bende başlıyorum oğluşa battaniye bikaç motif yapınca koyarım fotosunu

Canım senin branşın ne?nöbet tutmuyosundur inşallah? bende öğretmenim ama benim durumum daha vahim lisedeyim ben

cok saol canım.başla bakalım sende.ayy ne güzel olur ayoll hep şubat anneeleri hep aynı model yapsa takım olur cocuklarımızın battaneleri :1hug:

Canım senin branşın ne?nöbet tutmuyosundur inşallah? bende öğretmenim ama benim durumum daha vahim lisedeyim ben

inanmıyyooooooooooooorumm yaa :1shok::1shok:liselimi dedin :uhm: allahım ugrasılırmı onlarla ya hele hamileykenklava: allah peygamber sabrı versin siz ögretmenlerimize :1hug:

resim branşım canım,nöbet tutmuyorum 1 haftadır,26. haftadan itibaren tutulmuyormuş canım.ilk göreve başladığım zamanlarda lisedeydim bende ama inanki şu anda lisede olmayı tercih ederdim yaşları biraz daha büyük olduğu için onlarla daha iyi anlaşıyordum,şimdi bunlar tam ergenlik dönemindeler çok zor oluyor ve sınıflarımızda 65-70 kişilik 25 ayrı sınıfa derse giriyorum çıldırmak üzereyim anlıyacağın canımlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…