canım bende 24. haftadayım 56. kiloyum.
benimde kilom çok az gibi geliyor ama eşim diyor sen daha alırsın.kafama çok takıyordum şimdi yeni yeni almaya başladım.hamileyken ilk aylarda çok kilo kaybettim.48 kiloya düşmüştüm.:CüvCüv:
nisan cığım kızına isim düşündünmü?
çok güzel kız isimleri varda:))
Arkadaşlar nasılsınız ben çok hastayım ya tabi işlerimi aksatmadığım için pek belli olmuyor heralde kimse git ewine dinlen demiyoooo yaaaa
çok çok geçmiş olsun özlemcim sorma canım ya ben de öyle sabaha kadar tuvalet yolu bekledim afedersiniz ishal olmuşum bugün de midem karınm tüm vücudum ağrıyor bitse de şu mesai gidip dinlinsek hiç bizi anlayan yok ki dimi ama...
hala karar vermiş değiliz eşim bi türlü isim beyenmiyor
azra olsun diye tutturdu bende pek azra istemiyorum bilmiyorum senin tavsiyelirin varsa alabilirimkaydirigubbakcemile5
Gerçekten çok zor bi karar ya isim konusu ben kızım olsaydı eğer
Ceylin Naz: (Cennetin kapısı , cennete açılan kapı)(1. Kendini beğendirmek için takınılan yapmacık cilve, işve. 2. Bir şeyi beğenmiyormuş gibi gözükme. Şımarıklık. 3. Yalvarma, rica.)
Ceylinaz (Cennetin kapısındaki görevli melek)
Elvin: (Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak)
Ecrin: (Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır)
Berre: (Peygamberimiz hanımlarından ikisinin ilk isimlerini değiştirmiştir. Biri Cüveyriye, diğeri Zeynep binti Cahş annemizdir. Her ikisinin ilk isimleri "Berre" idi. ayrıca üvey kızının adı da "Berre" iken onu "Zeynep" olarak değiştirmiştir. Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.)
bu isimlerden birini koymak istiyordum ama oğlumuz oluyor sanada fikir olsun tatlım:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
sağol bitanem berre ismini beyendim
ecrinde güzel anlamı falan çok hoşuma gidiyo da herkes bu sıra ecrin koyuyo
Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım ya ilk seferde 50 gr lık mı yüklüyorlar